Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лъки това си е абсолютно положителен тест. Притеснително е че обаче казваш че и друг път се е случвало, най-вероятно правиш биохимични. Свържи се с лекаря ти, ако е възможно, предполагам си в чужбина.

# 121
Лъки това си е абсолютно положителен тест. Притеснително е че обаче казваш че и друг път се е случвало, най-вероятно правиш биохимични. Свържи се с лекаря ти, ако е възможно, предполагам си в чужбина.

Ами аз предишните ги считам за абсолютно невалидни защото трябва да стоиш и да се взираш за да видиш нещо, буквално като сянка. И то се "вижда" след часове, даже на другия ден. Гледам да съм реалист... Ама мерака и надеждата...
Този тест обаче е коренно различен.

# 122
  • София
определено е положителен!

# 123
  • София

Ами аз предишните ги считам за абсолютно невалидни защото трябва да стоиш и да се взираш за да видиш нещо, буквално като сянка. И то се "вижда" след часове, даже на другия ден. Гледам да съм реалист... Ама мерака и надеждата...
Този тест обаче е коренно различен.

Мда, като не е пускано кръвен, няма как да се знае. Успех, тази е положителна на 100%

# 124
  • София
да се отчета - два в ляво и два в дясно, докторката е много щастлива колко добре понасям стимулацията с Летрозол, имам изписана инжекция за утре следобед и котролирани отпити от сряда нататък.... ей тук е гадното, това секс по график рядко ни се получава, тя каза сряда задължително, другите дни препоръчително.

# 125
да се отчета - два в ляво и два в дясно, докторката е много щастлива колко добре понасям стимулацията с Летрозол, имам изписана инжекция за утре следобед и котролирани отпити от сряда нататък.... ей тук е гадното, това секс по график рядко ни се получава, тя каза сряда задължително, другите дни препоръчително.

Стискам ти палци Шанталче ❤️❤️❤️ Дано да е най - чаканият и най - щастлив месец за теб!!

# 126
  • София
Между другото докторкат ами се стори с наедряло коремче Grinning

# 127
Успех, Шанталче!! 😍💓 За секса по график скоро и на нас ни предстои 😂...

# 128
  • гр. София
Между другото докторкат ами се стори с наедряло коремче Grinning
Шантал, вие снимка на тръбите правихте ли?
ПС: Ако си в Неовитро, както си мисля - с наедряло е наистина Simple Smile

# 129
  • София
petufin, правихме да, затова смело правим стимулация.

Значи правилно съм я заподозряла Grinning ех, ще ми е мъчно като не ме преглежда вече тя.... дано поне да стигнем до положителен резултат преди да излезе по майчинство Simple Smile

# 130
  • София
no_name-.., много се радвам за твоята точица! Да си седи на топло до термин!
Колко време реално след овитрела трябва да се получи пукането на фоликула? Предният месец го сложих на 19,5мм, днес ги премери 15,5 и каза утре да си сложа вечерта, контролирани контакти от сряда през ден / тук ясно, че ако е от вторник пред ден няма да е крайно фатално - да са през ден/ Честно казано много го мисля с това дали ще го уцелим - ясно, че е божа работа, ама се напрягам и аз....

# 131
  • гр. София
no_name-.., много се радвам за твоята точица! Да си седи на топло до термин!
Колко време реално след овитрела трябва да се получи пукането на фоликула? Предният месец го сложих на 19,5мм, днес ги премери 15,5 и каза утре да си сложа вечерта, контролирани контакти от сряда през ден / тук ясно, че ако е от вторник пред ден няма да е крайно фатално - да са през ден/ Честно казано много го мисля с това дали ще го уцелим - ясно, че е божа работа, ама се напрягам и аз....

За естествени опити, не знам, дали има разлика, но аз снощи в 10 бих овитрел, и утре в 9 ми е пункцията - демек 35 часа

# 132
Мисля, че му трябват около 40 часа за спукване след Овитрел. Според мен си огранизирайте романтична вечеря и нещо по-така в сряда вечер хехе Wink

# 133
Шантал ти при Сенкова ли си? Късмет.

# 134
  • София
Пълнолуние, при Гогова. Мерси! Сега ми е каша в главата - кога да хвана миУто Grinning

Общи условия

Активация на акаунт