Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 618
  • 747
  •   2
Отговори
# 495
Няма за какво да ти е гадно, защото никой не ти дава гаранция. Можеше пак да няма резултат. Просто го имай предвид, а при чак такива болки по-добре не прави стимулация,  или пък направете инсеминация. Каквото и да е, желая то успех 🍀

# 496
Шанталче 🤗 Да, много е тъпо.И аз имах една БХ и още тогава ми беше края с тестването.Аз затова още няколко месеца преди лапарото спрях с всички тестове и си казах ма*ната му.Сега вече пък като знам, че шанса ни е само инвитро, изобщо нищо не следя и в нищо не се вглеждам 😁
Вие поне имате шанс за естествено.Действайте си с желание разбира се, и ще видиш, че ще дойде когато най-малко го очакваш ☺️❤️

# 497
  • София
Няма за какво да ти е гадно, защото никой не ти дава гаранция. Можеше пак да няма резултат. Просто го имай предвид, а при чак такива болки по-добре не прави стимулация,  или пък направете инсеминация. Каквото и да е, желая то успех 🍀

Аз досега със стимулацията си правя по два доминантни фоликула, но болка не съм имала. Докторката ми категорично каза, че не се навива да прави инсеминации при мен. По-голям ефект би имало естествените опити. Както и да е... цикъл няма надежда има, и да дойде все ми е тая... май вече нямам нерви, честно казно на моменти се замислям дали да продължаваме с целенасочените опити или да приема идеята, че не е писано.

# 498
Лятото имах 4 фоликула със стимулация, ползвах гелчето, опити по график, терапията на имуноложката и накрая 0. Няма гаранция за жалост. Гадно или не, това е положението.

# 499
shantall, аз още не смея да направя тест, но сигурно и при мен ще е "-".
При теб кога бяха фоликулите? Аз също бях със силни болки на 18, срящу 19 вечерта, тогава и правихме с. Преди това пак. После чак на 22, защото ММ беше извън града. Идеята ми е, че ние уж сме се постарали да има мат'риал преди, по време и след ову, обаче резултатът вероятно отново ще е една грозна черта. Аз пия и Инофолик по 2 сашета на ден.
По мое мнение, нещата при повечето двойки са на психическа основа, особено когато физически уж всичко е наред. Аз например имам доста стрес на работното място последните 3 месеца. То не са интриги, драми и това понякога до такава степен ме изпива, че се прибирам вкъщи и сякаш не съм вкъщи. Колегата също от 6 месеца прави опити с неговата жена (те даже и двамата са под 30), обаче и при тях не става. Правиха изследвания и двамата, прегледи, консултации - всичко наред. Обаче с тази токсична среда, в която сме и двамата с колегата, нещата е трудно да станат...
Повече природа, изкуство, медитации и работа с женската ни енергия и ще станат нещата. Аз някак си вътрешно знам, че до април със сигурност вече ще съм бременна. Пожелавам го и на теб и на всички от темата. Purple Heart

# 500
  • София
KPP, аз на 17ти сложих овитрела, на 18 вечерта започнаха болките и си бяха много силни почти до следобеда на 19, опити имаме на 12,13,16,19,20

# 501
Моето мнение за ранното тестване да Б. е негативно. Ако си знаете че имате проблеми (нисък прогестерон, тромбофилии) и трябва лечение възможно най-рано, разбирам.
Но иначе тези самотни черти толкова ми влияеха на психиката, че спрях да правя тестове за Б. И без това, даже и да е положителен, дори в 5-6 седмица нищо не се вижда на ехограф, а вероятността да е отрицателен и да се депресирам е много голяма.

# 502
Шанталче съжалявам...
Момичета аз съм с ужасен цистит отново, на антибиотик ципрофлоксацин съм, полижинакс, уростим, розалгин направо тази болка ще ме съсипе.... 😩Сега си варя и чай невен и го почвам...
😒

Момичета моята психоложка ми е казвала, че при двойките с неизяснен стерилитет е много по - гадно, и от изследванията са се надявали да излезе нещо. Разбирам болката ви, при нас тръби, спермограма, всичко ок.. Обаче не става 1 година опити сами. И се примирих, че ще ни трябва помощ. Дори когато започнем терапията няма да се тествам за Б или пък да се навия, че ще стане веднага от 1 месец после ще се сдухам и те така.. Гледам да се настроя и да си помогна психически, че имам лоши спомени с инжекции в корема...
И това с ранното тестване с психоложката сме го говорили, че само товари психиката и като видиш 1 черта се сдухваш.
Кураж на всички ви🤗💕🍀 и на нас ще се случи. 💜

# 503
  • София
HappyHeartbeat, абсолютно съм съгласна. Аз лично мислех на 2ри, ако не ми е дошло до тогава, да направя тест, за да има какво да кажа на докторката като отида. Направих го ей така. Първо, че и самите тестове преди закъснения я покажат нещо я не, второ бледите черти дават фалшива надежда.

# 504
Прави сте ,че тестовете преди закъснение само ни объркват ,но такова е , желанието ни е толкова силно,че е трудно да се контролираме и да се изчака закъснение. Аз го сравнявам това желание като с пушенето, пристрастяване все едно и докато не направиш не ти олеква! Който не е минал през това ,не знае какво е и само говорят страничните хора.

# 505
Джоди, честито! Пожелавам ти лека бременност, пухкав финал и често да ни навестяваш с добри новини от прегледите ти! People Baby

S.G.C., успех със снежинката и нека след две седмици ни се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

# 506
Ранните тестове, особено негативните такива сриват психиката. Ние правим опити само от два месеца и първият месец направих няколко ранни теста - всички негативни. Това направо уби магията. От тогава съм почти постоянно с тревожност.
Просто тази една черта от теста направо все едно ти се "зъби" и "присмива" грозно отсреща, докато ти си толкова слаба и уязвима. Мисля, че зацапването от първите часове на М се възприема доста по-леко от негативния тест.
Трябва да вярваме момичета и да сме спокойни, това е Simple Smile

Ще ви разкажа история на позната на ММ, мисля че ще вдъхне надежда. Те имат син на 4 години. Преди това 3 години неуспешни опити (вкл. инсеминации). Срината психика, депресия. Тя тогава е над 33 г. Започнали да се подготвят за инвитро. Решила обаче да отиде на астролог. Астроложката и казала, че на нейната карта мисля, се виждало, че ще има дете и че е виждала карти на жени, на които не им е писано да имат деца и в нейната със сигурност информацията е различна. 10 дни, след астрологичната консултация и малко, преди да стартират инвитро подготовката тя е бременна. Какъв е изводът - спокойтвие и вяра Simple Smile
Аз ви заявявам тук най-отговорно, че април месец ще съм бременна - дали тепърва или вече в 1-2 месец, ще е така Simple Smile
Пожелайте си го и си го поставете за цел и вие и през април ще си дадем отчет и ще си снимаме тестовете. Излезте на въздух, на снега, погледнете към небето и с цялото си желание и увереност го кажете: "През април ще съм бременна!"
Предизвиквам ви и ви орисвам Purple Heart

# 507
Здравейте 😊😊 преди няколко седмици ми направиха кюртаж, защото плодът спря да се развива в 6гс. С мъжът ми бяхме много болни точно тогава, иии може това да е причината. Тези дни правя различни изследвания ( имунологични и генетични, витамини), ако случайно се открие нещо. Тествахме и плода за аномалии, не се откриха. Бях на контролен преглед вчера, всичко било наред, понеже кюртажа бил извършен с вакуум, по- щадящо, лекарят каза, че можем и след следващия цикъл да подновим опитите. Аз не го чувствам толкова скоро и мислех да изчакам. Но се замислих дали както сме били болни преди месец може отново да окаже негативно влияние на следваща бременност ( имам впредвид качеството на сперматозоидите и яйцеклетките)?

# 508
Здравейте 😊😊 преди няколко седмици ми направиха кюртаж, защото плодът спря да се развива в 6гс. С мъжът ми бяхме много болни точно тогава, иии може това да е причината. Тези дни правя различни изследвания ( имунологични и генетични, витамини), ако случайно се открие нещо. Тествахме и плода за аномалии, не се откриха. Бях на контролен преглед вчера, всичко било наред, понеже кюртажа бил извършен с вакуум, по- щадящо, лекарят каза, че можем и след следващия цикъл да подновим опитите. Аз не го чувствам толкова скоро и мислех да изчакам. Но се замислих дали както сме били болни преди месец може отново да окаже негативно влияние на следваща бременност ( имам впредвид качеството на сперматозоидите и яйцеклетките)?
На следващ цикъл ми се вижда много рано, защото лигавицата не е възстановена напълно.

# 509
  • София
ооо, категорично такава цел не си поставям... аз съм зодия инат и само като си преставя, че няма да съм изпълнила краен срок - край... абсурд! когато стане тогава... на астроложки не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт