Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 861
  • 384
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
1. Ще срещна ли най-накрая моя човек?
2. Виждате ли някакво развитие в професионален план?
Благодаря!

# 121
Към innasn и Бреза и черещица

Здравейте! Чудесен начин сте избрала да се учите! Ето ги моите въпроси и обещавам да дам обратна връзка на по-късен етап. Blush

В1: А ще ме покани ли да излезем на 14 февруари?

В2: Ще изясним ли окончателно взаимоотношенията си с А до края на месеца и какъв ще е изхода?

В3: Г мисли ли за мен и ще ме потърси ли?

В4: С ще се раздели ли с Л?

Давам приоритет на твоя въпрос, защото изхода ще е скорошен.

В1.По-скоро съм склонна да кажа, че ще има комуникация на тази дата, без да има възможност за среща и излизане.
В2. До края на месеца ще има активност между вас, ще действате в посока на това да работите върху връзката си, ще има работа върху взаимоотношенията ви, ще вземате решения и ще надграждате постигнатото до тук.
В.3. Да, ще се свърже с теб до един месец, но бъди предпазлива, защото може да ти се стори променен, има вероятност да е импулсивен и трудно да овладява емоциите си.
В4: Не.

Бреза, Не бих казала, че има такива изгледи в близкото бъдеще...

черещица Бих те посъветвала да се обърнеш към личния ти лекар, за консултация и изследвания, все пак аз не съм медицинско лице...
Спрямо картите това, което мога да кажа е че има вероятност да се крие нещо дребно зад неразположението ти.
Ако след изследването се установи, че няма нищо, за което да се налага да се обръща внимание, то картите  говорят за това че е възможно при теб нещата да се дължат на обсебеността ти към даден човек, идея, субстанция или модел на поведение.
Падна се карта, която символизира това, че позволяваш на някой друг или на някаква ситуация да притежава власт над теб. Възможно е някой от семейството ти да превръща живота ти в ад; или шефът, на когото все не можеш да угодиш - това е персонаж, който може да влезе в стаята и да съсипе деня
защото му позволяваш. Строши тези окови! Спри да предаваш властта върху себе си в чужди ръце и остани силна. Важно е да помниш, че стига да искаш, във всеки един момент можеш да промениш начина, по който реагираш. Време е да се изправиш срещу страховете си. Помири се с
това, което те дърпа назад. Престани да се свиваш и трепериш. Работи за това да намериш баланс и кураж.
А на физическо ниво консумирай повече минерална вода и ограничи и дори спри безалкополни напитки (ако пиеш такива).
Бъди здрава! И пиши за развитието на нещата впоследствие!

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:09 от Silfida Таро и Астрология

# 122
Привет. ☺️
Я  има ли чувства към мен?
Аз греша ли някъде в отношението си към него?
Благодаря

# 123
Здравейте Silfida, може ли да погледнете за следните въпроси:
1. Защо Десислава не иска да комуникира с мен?
2. Скоро ли Десислава ще се върне от Cheltenham?
3. Десислава обича ли ме?
4. Десислава иска ли да бъде с мен?
5. Ще станем ли с Десислава двойка и ще заживеем ли заедно?

# 124

Здравейте! Чудесен начин сте избрала да се учите! Ето ги моите въпроси и обещавам да дам обратна връзка на по-късен етап. Blush

В2: Ще изясним ли окончателно взаимоотношенията си с А до края на месеца и какъв ще е изхода?

В1.По-скоро съм склонна да кажа, че ще има комуникация на тази дата, без да има възможност за среща и излизане.
В2. До края на месеца ще има активност между вас, ще действате в посока на това да работите върху връзката си, ще има работа върху взаимоотношенията ви, ще вземате решения и ще надграждате постигнатото до тук.
В.3. Да, ще се свърже с теб до един месец, но бъди предпазлива, защото може да ти се стори променен, има вероятност да е импулсивен и трудно да овладява емоциите си.

Може ли да уточните какво означава близко бъдеще.

# 125

Може ли да уточните какво означава близко бъдеще.

Година

# 126
Здравей. Имам планувано пътуване за чужбина през април. Ще се осъществи ли, пътуването. 🙂Благодаря

# 127
Здравейте, имам въпрос относно близкото бъдеще и ще съм много благодарен ако отделите от времето си да видите какво ще ви кажат картите. В момента съм в Германия в процес на търсене на квартира за мен и моите жена и дете за да можем да сме заедно тук.
Ще намеря ли жилище за нас през следващите 30 дни?
В професионален план..
Ще има ли промени в работата и финансовото ми състояние в близко бъдеще?
Благодаря много!

# 128
До desim29, Mihaela.love,
Minie
Здравейте,

Благодаря за предоставената възможност. Въпросът ми е , ще се върне ли В при мен и как ще се развият отношенията между нас ?
Благодаря предварително !

desim29, Не виждам изгледи да се върне до 6 месеца. При вас е имало трудни и тежки преживявания и чувството за изтощение от всичко това ще продължи да витае за този период.

До  Mihaela.love
Димитрина има чувства към Михаил.
До раздяла едва ли ще се стигне, но ще има проблеми във връзката с Цветан .

До Minie
Благодаря за пожеланията.
Има смисъл да продължавате по отношение на брака ви, въпреки дистанцията, която я има помежду ви и разногласията и предизвикателствата, които настъпват понякога. До 6 месеца предстои хубаво събитие при вас и положителни емоции. Като преди това ще преминете през затваряне на очите пред нещо, което не искате да видите, през някаква съпротива. Тук някой ще е затворил сърцето си и ще е издигнал бариери срещу другия. Но в крайна сметка ще постигнете компромис, ще изгладите различните гледни точки и ще постигнете помирение.
Иначе...изпитва любов, нежност, топлота, приемане и разбиране, забавление.

# 129
До desim29, Mihaela.love,
Minie
Здравейте,

Благодаря за предоставената възможност. Въпросът ми е , ще се върне ли В при мен и как ще се развият отношенията между нас ?
Благодаря предварително !

desim29, Не виждам изгледи да се върне до 6 месеца. При вас е имало трудни и тежки преживявания и чувството за изтощение от всичко това ще продължи да витае за този период.

До  Mihaela.love
Димитрина има чувства към Михаил.
До раздяла едва ли ще се стигне, но ще има проблеми във връзката с Цветан .

До Minie
Благодаря за пожеланията.
Има смисъл да продължавате по отношение на брака ви, въпреки дистанцията, която я има помежду ви и разногласията и предизвикателствата, които настъпват понякога. До 6 месеца предстои хубаво събитие при вас и положителни емоции. Като преди това ще преминете през затваряне на очите пред нещо, което не искате да видите, през някаква съпротива. Тук някой ще е затворил сърцето си и ще е издигнал бариери срещу другия. Но в крайна сметка ще постигнете компромис, ще изгладите различните гледни точки и ще постигнете помирение.
Иначе...изпитва любов, нежност, топлота, приемане и разбиране, забавление.
Изключително точна за моментните ни състояния. Благодаря още веднъж от сърце. Всичко добро.

# 130
черещица Бих те посъветвала да се обърнеш към личния ти лекар, за консултация и изследвания, все пак аз не съм медицинско лице...
Спрямо картите това, което мога да кажа е че има вероятност да се крие нещо дребно зад неразположението ти.
Ако след изследването се установи, че няма нищо, за което да се налага да се обръща внимание, то картите  говорят за това че е възможно при теб нещата да се дължат на обсебеността ти към даден човек, идея, субстанция или модел на поведение.
Падна се карта, която символизира това, че позволяваш на някой друг или на някаква ситуация да притежава власт над теб. Възможно е някой от семейството ти да превръща живота ти в ад; или шефът, на когото все не можеш да угодиш - това е персонаж, който може да влезе в стаята и да съсипе деня
защото му позволяваш. Строши тези окови! Спри да предаваш властта върху себе си в чужди ръце и остани силна. Важно е да помниш, че стига да искаш, във всеки един момент можеш да промениш начина, по който реагираш. Време е да се изправиш срещу страховете си. Помири се с
това, което те дърпа назад. Престани да се свиваш и трепериш. Работи за това да намериш баланс и кураж.
А на физическо ниво консумирай повече минерална вода и ограничи и дори спри безалкополни напитки (ако пиеш такива).
Бъди здрава! И пиши за развитието на нещата впоследствие!
[/quote]

Благодаря за обстойният отговор! Точно така е, проблема е повече психологически отколкото физически.

# 131
Здравейте,знам че не отговаряте на здравни въпроси,но ако може едно изключение за мене.Лутам се от над половин година по доктори.Имах такива симптоми след първата ми гинекологична операция.След нея имам общо 7,плюс 1 апендисит и 3 опита инвитро.В момента ходя на иглотерапия и ходих и на ирисова диагностика дадоха ми хомеопатия на боарон.Е вече не се търпи.Имам още 10 процедури иглотерапевт от общо 20.Въобще засега нямам подобрение на състоянието ми.За чужбина ли да се стягам.Нямам и диагноза.Като симптоми "пудендален нерв".На някоя операция явно са ме прецакали.Ако може нещо дори и малко да видите ще ви бъда безкрайно благодарна.Отделно април ми предстои 3 та операция на колената за премахването на имплант.Но това другото ще ме побърза.Ася съм 30.05.1983г.

# 132
Здравей и от мен! В процес съм на търсене на работа, а не се получават нещата.
Ще си намеря ли работа?
Има ли човек/хора/, които да ми влияят негативно, да ми мислят лошото затова, че не ми върви.

# 133
Здравейте, искам и аз да попитам.
В1: Ще имам ли "взаимодействия" с човекът, когото обичам? Ще се наредят ли нещата между нас най-накрая или няма "нас"?
В2: Ще бъда ли в щастлива връзка в близкото бъдеще?
В3: Ще продължавам ли да губя пари или ще ми се усмихне късмета?
В4: Какво мисли той за мен и защо не ме "избра"?

# 134
  • София
Здравейте , от близо две години имам взаимоотношения с мъж .И двамата сме разведени и сме в средна възраст.
По-принцип той е студен човек,не показва чувства. Имам чувството,че понякога всичко е на моменти - веднъж съм сигурна в този ,човек ,дори имам чувството ,че има планове за съвместно съжителство , следващият път си мисля че сме само интимно заедно. Само да уточня ,че всички големи празници ги посрещаме заедно.
Въпроса ми е - как виждаш отношенията ми с този човек ,ще се открие ли поне малко.
моето име е Веселка ,той Любомир.
Другият въпрос ми е следният, свързан с работата.На този момент /вече 11г съм на една и съща работа/ финансовото положение ме устройва.Вижда ли се някаква промяна - положителна или отрицателна?
Последно. Не знам дали отговаряш на здравословни въпроси.
Дъщеря ми Елена , всичко наред ли ще е с нея. За сега няма проблеми с нищо.
Благодаря ти за отделеното време и енергия.

Общи условия

Активация на акаунт