Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 870
  • 384
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за темата!

Какво ме очаква близките три месеца в любовен план?
Сърдит ли ми е още .... ? Какво изпитва той към мен? Да го потърся или да изчакам?

Извинявай, но май съм ти била прескочила въпроса по невнимание Blush...
Относно близките три месеца в любовен план това, което мога да кажа е че това което си положила в миналото и правиш сега ще засегне и ще се отрази на твоето бъдеще в положителен план.
Темите за даване и получаване на ресурси, влагане на усилия във връзките по някакъв начин ще стоят на дневен ред в през тези три месеца. Ще има нужда от някакво равновесие и по-скоро ти ще изискваш това да бъде на дневен ред.
Ще трябва да се запиташ кое е това нещо което е с нарушен баланс и какъв вид справедливост търсиш? Кое онова което ти се струва несправедливо в твоя живот? Кои от твоите постъпки са те довели до това положение? Тази карта която се падна в средата на подредбата изобразява правни проблеми и възможно съдебно дело, но ако няма такова нещо ще символизира възстановяване на равновесието в твоя полза. Или поне твоите опити в тази посока.
На дневен ред излиза играта по правилата, честността, хармонията и баланса. Ситуациите ще се разрешават сами по справедлив кармичен начин.
Ще си в енергията на щастието, успеха, на самодостатъчността.

Относно лицето Х - все още  е сърдит.
Изпитва дълбоко в себе си някакви чувства, с които се бори. Все още е ядосан, чувства се като предаден, измамен, унижен и засрамен. Чувства, че трябва да се въздържа и да се лекува от случилото се, да търси баланса, защото му е тежко, но е възможно и да не му достига времето за справяне с всичко между вас. Има някакво усещане за претовареност и подтиснатост по отношение на взаимоотношенията ви.
Недей да го търсиш все още, защото няма да останеш доволна от отношението му...

# 136
Здравей Silfida, благодаря ти за помощта, която ни даваш! Много се надявам да имаш възможност да отговориш и на мен!
Димитър е без работа от много време. Има ли шанс скоро да започне добра работа?
И за мен, Мая - фирмата, в която работя от години е с нов управител. Ще остана ли тук на работа и ще имам ли добро развитие или трябва да търся нещо ново?
Благодаря ти много!

# 137
Много благодаря 💕 надявах се да му мине .. може ли да видиш дали има все още чувства към мен ?’благодаря 💕

# 138
Извинявам се, че питам пак, но не видях отговора!
Ще се дипломира ли синът ми тази година!?❤️

# 139
Здравейте искам да попитам дали в следващия месец ще започна връзка с момче? Благодаря предварително

# 140
Ще успеем ли да се съберем с любимия и да създадем семейство?
Какво чувства той към мен?
След няколко дни ще се срещнем  - как да се държа с него и какъв ще бъде резултата от срещата?

# 141
Какво изпитва към мен ?
Ще бъдем ли заедно някога ?

# 142
До Instyle ,     Elizabeth_ , Radi_A

Здравейте, имена на лични

1.жена, с която съм работила енергийно ли ми е спретнала сегашните събития

2.жени от моето семейство ли са поръчвали негативи за мен и майка ми скоро

3.мъж с когото съм работила енергийно отмъщава ли си и занимава ли се с нас по някакъв начин или другаде да е ходил

4.мой приятел ще помогне ли за работа

5.майката на приятеля ми ходила ли е да ни разделя при ходжа или другаде и как да говоря с нея по този въпрос или е бащата , като може и да е вторият баща на приятеля ми

На всички въпроси отговора ми е - не.

.......

До  Elizabeth

Обркване и страхове виждам у него. Възможно е и прекалено много да се е вкопчил в заплащането и това да  оказва влияние върху намирането на работа за момента. Прекалено много избира, търси най-високоплатената, да е с по-висок професионаен статус, не се задоволява с малкото и това оказва влияние .
Ако престане с празното мечтание и възприеме реалистичен подход към търсенето на работа има шанс за намирането, но ще е след повече от 3 месеца. Но трябва да промени нещо в себе си като подход, за да стане това..

P.S. стана ми любопитно, за каква длъжност става въпрос? Понеже ми излиза карта свързана с учителство или религиозност..Или пък майстор, заради Ключа в колодата Ленорман......Ако предпочиташ пиши на лични, а не тук...

....

Да, има надежда за това, което искаш.
Само трябва да имаш търпението да узреят нещата...

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:01 от Silfida Таро и Астрология

# 143
Здравейте,в последно време не ми върви в здравословен план и искам да попитам,има ли енергийна намеса насочена към мен или е просто период.Благодаря предварително!

# 144
Silfida5, искрени поздравления за това, което правите! Желая ви успех!
Бих искала да погледнете, ако е възможно:
1. Запознах се с един мъж, нещата с него вървяха много добре в началото, но за кратко.. Започна да се държи различно, което не мога да си го обясня.. На какво се дължи това? Нарочно ли прави така, че да не се виждаме? Това ли е краят между нас или ще имаме още моменти заедно? Има ли интерес към мен все още? Изобщо как ще се развият нещата с него?
2. Какво ме очаква в личен и професионален план следващите 3 месеца?
Ще ти изпратя имената на лично съобщение.
Благодаря предварително! 🥰

1. Виждам опити при него да се балансира между две неща сякаш, да успокои някава обсесия. Но може и да се тълкува като опит да се наложи над теб по някакъв начин, както и виждам че се опитва да е справедлив. Изпитва силна страст кэм теб. Ще се завърне до 3 месеца.
2. В личен план виждам възраждане в някакви отношения, т.е.подновяването им и продължаването им по нов начин, вълнения, страст, сексуалност...
В проф.план до 3 месеца ще вземаш избори по някакви работни въпроси, ще създаваш нови връзки, т.е.сближаване с колеги, но може да преминеш през някакви колебания и съмнения, между това кое е правилното и неправилното. Като енергия ще отразява да следваш своя път, което може да означава да се изправиш срещу тези които те тласкат в посока, която е грешна за теб.
Възможно е да се учиш на нещо ново в работата през този период или да обучаваш някого.  Ще се запознаваш с фактите и ще си изясняваш нещата. Ще се изправяш смело срещу проблемите ако възникват такива и ще поемаш отговорност. Като цяло ще са успешни и удоволетворяващи месеци по отношение на работата ти.

# 145
Здравейте ще може ли да ми отговорите
от няколко месеца съм на ново работно място, но не ме устройват парите, който получавам....ще имам ли възможност да започне скоро някъде работа където и парите и самата работа да ми харесат? Мерсиии

# 146
Здравейте Silfida, много ще съм ви благодарна ако ми дадете насока по моя проблем, а по-точно ще започнат ли отново да се развиват нещата между мен и един мъж или всичко приключи? Това, което го отказа от отношенията ни, поправимо ли е? Ще изпратя имената на лично.
Благодаря предварително! Това, което правите е страхотно.

Едит: Тъй като виждам, че повечето дават по-подробни описания, накратко... запознахме се преди няколко месеца, излизахме няколко пъти, той имаше смятам сериозни намерения към мен, а аз бях по-скоро пасивна. Последната ни среща тръгна добре, но някъде по средата на вечерта като че ли нещо се случи и просто усетих как промени поведението си. Час по-късно се разделихме, всеки пое към дома си и от тогава ни вест, ни кост...

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 14:53 от Lilith1990

# 147
Здравейте, с любимия не сме се чували от месец след разговор за раздяла ,но стигнахме до решение за временна почивка един от друг. Въпроса ми е Ще се съберем ли с него?
Има ли шанс за съжителство и създаване на нещо стабилно?

# 148
До Lilka N.  Дяволита и Benichka 56

1. Успешни три месеца в работата виждам. При теб енергията е на отегчение и апатия, желание за някаква промяна, преместване. Ще имаш внимателно планиране и управление на делата, баланс на силите в напрегнати ситуации. Възможно е да завършиш успешно проекти в работата, които ще са съпроводени с трудности и тежест за теб, но ще ги доведеш докрай. Борба и отстояване, и колебания за нещо, ще затваряш очите си пред определени ситуации . Ти си в процес на трансформация. Имай едно на ум за измами и лукавство по отношение на теб в работата, за скрито безчестие. Възможно е и нови колеги да дойдат или да има събития свързани със сегашните (от мъжки пол).

2. Не

Възможно е да срещнеш трудности с обучението и средствата, които трябва да вложиш. Но ще е успешна инвестицията, ако отвориш салона.

Не

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:13 от Silfida Таро и Астрология

# 149
Здравейте, давам обратна връзка!
Бяхте права! Отново благодаря!

Здравейте, ще бъда ли във връзка с човека с който в момента се надявам

Съжалявам, но отговора ми е - не.

Общи условия

Активация на акаунт