Какво ме очаква близките три месеца в любовен план?
Сърдит ли ми е още .... ? Какво изпитва той към мен? Да го потърся или да изчакам?
Извинявай, но май съм ти била прескочила въпроса по невнимание

Относно близките три месеца в любовен план това, което мога да кажа е че това което си положила в миналото и правиш сега ще засегне и ще се отрази на твоето бъдеще в положителен план.
Темите за даване и получаване на ресурси, влагане на усилия във връзките по някакъв начин ще стоят на дневен ред в през тези три месеца. Ще има нужда от някакво равновесие и по-скоро ти ще изискваш това да бъде на дневен ред.
Ще трябва да се запиташ кое е това нещо което е с нарушен баланс и какъв вид справедливост търсиш? Кое онова което ти се струва несправедливо в твоя живот? Кои от твоите постъпки са те довели до това положение? Тази карта която се падна в средата на подредбата изобразява правни проблеми и възможно съдебно дело, но ако няма такова нещо ще символизира възстановяване на равновесието в твоя полза. Или поне твоите опити в тази посока.
На дневен ред излиза играта по правилата, честността, хармонията и баланса. Ситуациите ще се разрешават сами по справедлив кармичен начин.
Ще си в енергията на щастието, успеха, на самодостатъчността.
Относно лицето Х - все още е сърдит.
Изпитва дълбоко в себе си някакви чувства, с които се бори. Все още е ядосан, чувства се като предаден, измамен, унижен и засрамен. Чувства, че трябва да се въздържа и да се лекува от случилото се, да търси баланса, защото му е тежко, но е възможно и да не му достига времето за справяне с всичко между вас. Има някакво усещане за претовареност и подтиснатост по отношение на взаимоотношенията ви.
Недей да го търсиш все още, защото няма да останеш доволна от отношението му...