Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 929
  • 384
  •   1
Отговори
# 150
Какви мисли , чувства и намерения има  той ? Ще имаме ли комуникация скоро време ? Благодаря

# 151
Здравейте,
Ще бъда много благодарна ако ми отговорите на следните въпроси:
1. Ще имам ли връзка с моят колега?
2. Какви са неговите чувства и намерения към мен?
2. Ще има ли кариерата ми по-различно развитие до 6 месеца? Предстои ли ми нещо по-различно в работата?
Ще изпратя имена на лично. Благодаря Ви!

# 152
  • Бургас
Здравейте,
Ще ви бъда много благодарна да ми отговорите на въпросите.
1. Синът ми ще се яви ли конкурс тази година и ще го спечели ли?
2. Ще започне ли да учи тази година?
Ще пратя имена на лични.
Благодаря ви за отделеното време!

# 153
  • София
Здравейте, Silfida!

Дали ще може да отговорите и на моите въпроси? Ето ги:

1. В следващите три месеца ще се променят ли условията ми на работа към по-добри? Ще сменя ли работното място?
2. Ще се появи ли в живота на дъщеря ми човек за сериозна връзка в следващите два месеца?

Благодаря предварително!

# 154
  • София
Здравейте, Silfida!

Дали ще може да отговорите и на моите въпроси?
Дали да търся нова рбота или е по- добре да си стоя тук?
Смятаме да започнем ново семейно начинание и ще бъде ли удачно?
Благодаря,  предварително!

# 155
До  еlf575     и  Kalinnna

До месец не виждам промяна в работата ти, по отношение на напускане.
Ще се стремиш към успех на сегашната ти позиция, ще си вдъхновена и ще възвърнеш мотивацията и вътрешната сила, и ще имаш спокойствие и растеж, ще си отговорна, опеделено ще се справиш със сегашната ти работа. Blush

Човекът го виждам в незряла енергия,неопитен и романтично настроен. Привлечен от теб, оценява красотата ти и изящността ти, но вероятно му е трудно да изрази това, което чувства и усеща към теб. Има неувереност в него по отношение на комуникацията и изразяване на интереса си към теб.
В чувствата му виждам мечтание, надежда по теб, но и непоследователност и отдалеченост. Тоест би оставил това между вас да се лее свободно, без уговорки. Но тъй като е самодостатъчен и въпреки това, което изпитва е готов да не предприеме действия по теб и да се отдръпне.
До три месеца ще имате стабилизиране на комуникацията на някакво ниво, ще надгаждате отношенията, но ще имате и разногласия.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 13:33 от Silfida Таро и Астрология

# 156
Благодаря,
Към момента и аз не виждам смисъл от каквито и да е отношения
До  еlf575     и  Kalinnna

До месец не виждам промяна в работата ти, по отношение на напускане.
Ще се стремиш към успех на сегашната ти позиция, ще си вдъхновена и ще възвърнеш мотивацията и вътрешната сила, и ще имаш спокойствие и растеж, ще си отговорна, опеделено ще се справиш със сегашната ти работа. Blush

Човекът го виждам в незряла енергия,неопитен и романтично настроен. Привлечен от теб, оценява красотата ти и изящността ти, но вероятно му е трудно да изрази това, което чувства и усеща към теб. Има неувереност в него по отношение на комуникацията и изразяване на интереса си към теб.
В чувствата му виждам мечтание, надежда по теб, но и непоследователност и отдалеченост. Тоест би оставил това между вас да се лее свободно, без уговорки. Но тъй като е самодостатъчен и въпреки това, което изпитва е готов да не предприеме действия по теб и да се отдръпне.
До три месеца ще имате стабилизиране на комуникацията на някакво ниво, ще надгаждате отношенията, но ще имате и разногласия.

# 157
Здравейте Silfida,
Бих искала да попитам какви са чувствата към мен на мъжът, за когото мисля? Харесва ли ме и би ли искал да има отношения с мен?
Предварително благодаря!

# 158
Здравейте, благодаря за тази възможност! Simple Smile Въпросът ми е как ще се развие връзката ми с новия ми приятел до 6 месеца? И дали с бившият ми приятел всичко е приключило завинаги?

# 159
Здравейте,

1. Възнамерявам да започна курс по програмиране към края на годината, ще успея ли да го завърша и ще намеря ли добре платена работа?

2. В бъдеще виждате ли да имам нова любов?

3. Ще живея ли дълго в чужбина?

# 160
Здравейте,
Как виждате според картите да се развият отношенията със сина ми? Ще успея ли да го вкарам в правия път?

# 161
Привет!
Въпросът ми е какви са перспективите на човека до мен в професионален план след трудностите, които преживя?
Ще успее ли отново да ме допусне до себе си и греша ли някъде в подхода си?
Благодаря предварително!

# 162
Здравейте, благодаря Ви за старанието, което полагате да помогнете на всички тези хора Simple Smile Flowers Hibiscus

Бих се радвала ако можете да ''погледнете'' за следните мои въпроси:

1. Поела съм по път за преквалификация, в момента съм в обучение. Ще бъде ли успешно начинание, ще имам ли реализация в тази сфера?
2. Какво е бъдещето пред мен и моят мъж? Ще имаме ли щастливо семейство,дете, наше жилище?
3. Какво показват картите, ще остана ли да живея в България за напред, или е редно да бъда в чужбина?

Благодаря Ви отново за отделеното време, ще Ви изпратя на лично имената Simple Smile

# 163

В.1.
Човекът се е фокусирал върху себе си и върху стабилността и практичността в живота си. 

В.2.
Оставил се е на течението. Няма намерение да действа в някаква определена посока в това отношение. Един вид си казва-" ще оставя нещата пък както се развият във времето"...

В.3.
До месец виждам неудовлетворение в отношенията, пасивност и отдалеченост, липса на стабилност. Напълно възможно е човекът да има друг обект, към който да проявява интерес, т.е. друга жена...Така че не виждам действия по отношение на това да ти звънне първи той...

В.4.
Тарото не взема решения вместо нас. Имаме свободната воля за това как да се случват нещата в живота ни.
Затова зададох въпроса - Ако му звъннеш до 1 месец какво отношение ще получиш от негова страна, как ще се развият в този случай отношенията ви?
До 1 месец е възможна среща между вас, но не виждам да получиш желаното отношение. Сякаш няма да имаш ясен поглед над ситуацията и ще имаш някакви ограничения. Всичко това ще те вкара в някаква зависимост отново към него, наново ще преминеш през неща от миналото, които да ти тежат като чувства, ще се обсебиш още повече от него, а той ще е директен и на някакво ниво рязък с теб и едва ли ще получиш това, към което се стремиш.
Човекът в крайна сметка ще се вглъби отново в себе си и няма да откликне на чувствата и желанията ти.

Дай впоследствие обратна връзка дали съм хванала енергията.

Р.S. Ще помоля всички, на които съм отговаряла дотук да ми дават обратна връзка за нещата как са се развивали, дори и да съм грешала, просто за да знам как се движи процеса при мен по отношение на това тълкувам ли правилно или не. А и да виждам къде греша, ако има такива ситуации...
И Честита Баба Марта Blush Flowers Four Leaf Clover

# 164
Здравейте.Искам да попитам ще си намеря ли скоро работа и в каква сфера ще бъде?Маргарита.
Благодаря..

Общи условия

Активация на акаунт