Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 871
  • 384
  •   1
Отговори
# 165
Здравей, Силфида. В момента се намирам на кръстопът и ще съм благодарна, ако ми отговориш и ми помогнеш да избера.
С мъжа ми се преместихме преди месец в друг град. Още работя на старото място. Плануваме да започнем опити за дете. Имам две бременности, за съжаление неуспешни, но и двете се случиха в рамките на месец-два след започване на опитите. Това обаче не означава, че и този път ще се слъчи бързо. Ако започна нова работа, ще съм на изпитателен срок, т.е. могат да ме освободят  от работа, без да съм защитена, ако забременея. Та въпросите ми са, ще забременея ли скоро и ако започна да търся работа ще намеря ли бързо?
Благодаря ти предварително! Simple Smile
И честита Баба Марта!

# 166
  • гр.София кв.Драгалевци

Честита и на теб!Бъди здрава и продължавай с тарото,определено имаш дарба!След 1месец ще пиша какво е станало.
В.1.
Човекът се е фокусирал върху себе си и върху стабилността и практичността в живота си. 

В.2.
Оставил се е на течението. Няма намерение да действа в някаква определена посока в това отношение. Един вид си казва-" ще оставя нещата пък както се развият във времето"...

В.3.
До месец виждам неудовлетворение в отношенията, пасивност и отдалеченост, липса на стабилност. Напълно възможно е човекът да има друг обект, към който да проявява интерес, т.е. друга жена...Така че не виждам действия по отношение на това да ти звънне първи той...

В.4.
Тарото не взема решения вместо нас. Имаме свободната воля за това как да се случват нещата в живота ни.
Затова зададох въпроса - Ако му звъннеш до 1 месец какво отношение ще получиш от негова страна, как ще се развият в този случай отношенията ви?
До 1 месец е възможна среща между вас, но не виждам да получиш желаното отношение. Сякаш няма да имаш ясен поглед над ситуацията и ще имаш някакви ограничения. Всичко това ще те вкара в някаква зависимост отново към него, наново ще преминеш през неща от миналото, които да ти тежат като чувства, ще се обсебиш още повече от него, а той ще е директен и на някакво ниво рязък с теб и едва ли ще получиш това, към което се стремиш.
Човекът в крайна сметка ще се вглъби отново в себе си и няма да откликне на чувствата и желанията ти.

Дай впоследствие обратна връзка дали съм хванала енергията.

Р.S. Ще помоля всички, на които съм отговаряла дотук да ми дават обратна връзка за нещата как са се развивали, дори и да съм грешала, просто за да знам как се движи процеса при мен по отношение на това тълкувам ли правилно или не. А и да виждам къде греша, ако има такива ситуации...
И Честита Баба Марта Blush Flowers Four Leaf Clover

# 167
Честита баба Марта на нашите приятелки от Таро карти! Бъдете ни здрави и щастливи!❤️

# 168
1)Какво изпитва А към мен?
2)Има ли друга в живота му?

# 169
Здравейте,знам че не отговаряте на здравни въпроси,но ако може едно изключение за мене.Лутам се от над половин година по доктори.Имах такива симптоми след първата ми гинекологична операция.След нея имам общо 7,плюс 1 апендисит и 3 опита инвитро.В момента ходя на иглотерапия и ходих и на ирисова диагностика дадоха ми хомеопатия на боарон.Е вече не се търпи.Имам още 10 процедури иглотерапевт от общо 20.Въобще засега нямам подобрение на състоянието ми.За чужбина ли да се стягам.Нямам и диагноза.Като симптоми "пудендален нерв".На някоя операция явно са ме прецакали.Ако може нещо дори и малко да видите ще ви бъда безкрайно благодарна.Отделно април ми предстои 3 та операция на колената за премахването на имплант.Но това другото ще ме побърза.Ася съм 30.05.1983г.
Здравейте,моля ви да ми отговорите,ако ви е възможно.Знам,че въпросът е свързан със здраве,но аз не съм спряла да търся начини да оздравея.Април ми предстои трета операция на крака за премахване на имплант,и краката не са ми много наред,но това другото нещо ще ме побърка.Никой не знае през какво минавам.Процедурите с иглите приключват,а аз съм в изходна позиция.Няма ли някакъв вариант да стане чудо и да ми мине от само себе си.Силно се надявам и някакво предложение за работа да ми се появи,винаги съм мечтата за счетоводство но от вкъщи.Извинявяйте за безпокойството,но ми трябва лъч светлина.

# 170
Здравейте,знам че не отговаряте на здравни въпроси,но ако може едно изключение за мене.Лутам се от над половин година по доктори.Имах такива симптоми след първата ми гинекологична операция.След нея имам общо 7,плюс 1 апендисит и 3 опита инвитро.В момента ходя на иглотерапия и ходих и на ирисова диагностика дадоха ми хомеопатия на боарон.Е вече не се търпи.Имам още 10 процедури иглотерапевт от общо 20.Въобще засега нямам подобрение на състоянието ми.За чужбина ли да се стягам.Нямам и диагноза.Като симптоми "пудендален нерв".На някоя операция явно са ме прецакали.Ако може нещо дори и малко да видите ще ви бъда безкрайно благодарна.Отделно април ми предстои 3 та операция на колената за премахването на имплант.Но това другото ще ме побърза.Ася съм 30.05.1983г.
Здравейте,моля ви да ми отговорите,ако ви е възможно.Знам,че въпросът е свързан със здраве,но аз не съм спряла да търся начини да оздравея.Април ми предстои трета операция на крака за премахване на имплант,и краката не са ми много наред,но това другото нещо ще ме побърка.Никой не знае през какво минавам.Процедурите с иглите приключват,а аз съм в изходна позиция.Няма ли някакъв вариант да стане чудо и да ми мине от само себе си.Силно се надявам и някакво предложение за работа да ми се появи,винаги съм мечтата за счетоводство но от вкъщи.Извинявяйте за безпокойството,но ми трябва лъч светлина.

Здравейте! Не знам дали е добра идея да ви гледам за здраве, защото не съм наясно със здравните тематики, но ако държите да сторя това, ще го направя, пък да видим какво ще излезе. Но все пак имайте едно наум за всичко, което ще ви дам като отговор. Надявам се дори и едно нещо от всичко, които видя, да ви осветли и тази информация да ви е от помощ.
Напишете ми час на раждане и месторождение. Ако не искате тук, пратете на лично съобщение.

# 171

Здравейте! Не знам дали е добра идея да ви гледам за здраве, защото не съм наясно със здравните тематики, но ако държите да сторя това, ще го направя, пък да видим какво ще излезе. Но все пак имайте едно наум за всичко, което ще ви дам като отговор. Надявам се дори и едно нещо от всичко, които видя, да ви осветли и тази информация да ви е от помощ.
Напишете ми час на раждане и месторождение. Ако не искате тук, пратете на лично съобщение.
Здравейте,много ви благодаря,нямам думи колко ще ви бъда благодарна ако дори една хилядна да познаете ще ми и лъч светлина.Ася се казвам,от Гр.Пещера обл.Пазарджик.Часа не ми е толкова ясен около 18.30 - 19.00 часа на 30.05.1983г.

# 172
Здравейте,
Искам да попитам с Михаил ще продължим ли да правим общи срещи с бебето ни, или той ще ги прекрати. И ще прекрати ли всякакъв контакт с мен. Говорим до края на годината.
Има ли възможност за събиране изобщо някога ?
Аз съм Десислава
Бебето е Михаил.
Искам да питам има ли чувства към мен
И има ли чувства към бебето .
Благодаря сърдечно.

# 173
Обмислям да кандидатствам за работа на ново място, много желано от мен. Изчаквах известно време. Дали имам шанс за реализация там и евентуално - кога би могло да се случи?

# 174
  • Sofia
Здравейте и благодаря за възможността.
Искам да попитам ще успее ли той да преодолее страховете си и да бъдем истински заедно?

# 175

Здравейте,много ви благодаря,нямам думи колко ще ви бъда благодарна ако дори една хилядна да познаете ще ми и лъч светлина.Ася се казвам,от Гр.Пещера обл.Пазарджик.Часа не ми е толкова ясен около 18.30 - 19.00 часа на 30.05.1983г.

Писах ти на лично.

# 176
Здравейт, казвам се Бистра, може ли да ми кажете ще се появи ли скоро мъж в живота ми с когото да създадем семейство заедно и ако да, стабилни ли ще са отношенията ни? Благодаря!

# 177
Здравейте Силфида,

Хайде и аз да се наредя сред всички търсещи отговори на въпросите, които ме тормозят. Благодаря предварително за отделеното време и усилията, които полагате за нас!
Въпросите ми са много, но ще се опитам да се огранича в няколко:
1. Връзката с И ще продължи ли, ще ме потърси ли, какво е бъдещето пред нас?
2. Ще имам ли и аз някога щастлива, сериозна, пълноценна връзка или да се откажа от тези си мераци?
3. Промяна в работата вижда ли се, нова (втора работа), повишаване на доходите, стабилност и спокойствие във финансово отношение?
4.Дългосрочно пребиваване в чужбина, може би работа или имот там, очаква ли се?

Благодаря сърдечно още веднъж!

Усмихнат ден!

# 178
Здравейте!
Благодаря Ви за възможността!
Казвам се Дарина и бих искала да задам такива въпроси:
1) Какви са чувствата на Никола към мен?
2) Дали ще се появи в живота ми близките 2 месеца?
3) Усеща ли вина или съжаление за случилото се?
Благодаря Ви предварително😊Дано доброто, което правите, Ви се върне тройно!

# 179
Здравейте, Silfida! Честит празник с пожелания за здраве и обич! Благодаря ви за отделеното време! Надявам се да ми отговорите на въпрос, който много тревожи семейството ми. Мъжът ми Димитър е без работа от много време... В момента се колебае да замине ли в чужбина за временна работа или да приеме тук не особено перспективна работа... Кое ще бъде по-добре за него? Предварително ви благодаря и ви пожелавам прекрасен празник!

Общи условия

Активация на акаунт