Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 865
  • 384
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, въпросът ми е дали до нова година ще си направя ли къща ?

# 241
Благодаря, Силфида!
Така е да все още не съм намерил, сега чакам обаждане за среща да се разбере какво ще става, дали ще е за нас един апартамент. Правилно са показали картите. Дай Боже и за работата да се случат нещата както казвате.
Благодаря Ви! Успехи и здраве пожелавам!

Здравейте Radi_A, Минзухар.12, Иван Симеонов 699224🌻

Иван Симеонов 699224🏛

Извинявам се забавянето, вече е изтекъл този срок, за който питате, но попитах картите към момента дали и сте намерил квартира и отговора им е не. Ще ми е любопитно да видя дали съм уловила правилно енергията, така че моля да ми дадете отговор.
Ще е странно за толкова време да не сте намерили квартира, но все пак трябва да разтълкувам тези карти, които са се паднали.
Относно работата ви до три месеца, това което се вижда е че ще има започване на някакъв нов период при вас, нови проекти и идеи, ентусиазъм в работата, творческа работа с възможност за реализация, трупане на опит, т.е. ще полагате основите на някакъв нов градеж в професионален план, като работата ще е добре планирана, добре платена, някаква преквалификация се вижда, сътрудничество, надграждане.
И това ще е работа, която вие обичате, плодотворена такава, успешна ще е, добра репутация ще ви носи, ще имате уважение, изпълнение на плановете, колективност, успешно съчетаване на семейство и професия, дори може семеен бизнес или бизнес с роднини.
За финансовото състояние това, което мога да кажа е че е виден благоприятен период до 3 месеца,ще има придобиване на добри финанси стабилност с висок стандарт на живот и просперитет.

Ще помоля само за обратна връзка, за да виждам правилно ли съм хванала енергията.
Благодаря и хубав ден!🍀

# 242
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Искам да попитам дали сина ми Д има бъдеще с момичето с което е сега ?
Благодаря!🌺🐞🎀

# 243
Здравейте, дали миже и аз да задам въпрос. Интересуват ме семейните ми отношения, зашото аз се чувствам неуверена в човека до мен, а и често са обтегнати между всички в семейството.  И ако може и още един въпрос, дали има шанс за развитие в работата ми.
Ако е възможно да ми отговорите ще се радвам, ако не - здраве да е

# 244
До Astrea, Lolabebe23, leni_rad, Angel 2010, Candy_girl, Стела И. 694857, Miamordi, mimChoo.

Здравей Astrea,🙂
до 3 месеца е възможно да получиш предложение за работа, но нещата няма да се развият. Или ти ще откажеш или ще установиш, че не е за теб и не ти допада тази длъжност...
По втория ти въпрос-не виждам такива хора, които да ти влияят негативно. По скоро ти прекалено много се е вглъбяваш в себе си, затваряш се, премислиш, анализираш нещата, търсиш някакъв смисъл на нещо вътре в себе си, дори може да се обвиняваш за неща и гледаш прекалено много в миналото, а истината е че трябва да се научиш да съчетаваш нещата от живота ти, да изградиш една увереност в себе си какъв път трябва да следваш, да си поставяш ясни цели, да си по-практична и да се научиш да се доверяваш на хората и да се свързваш с тях.  Не бива да се колебаеш, а да бъдеш по-аналитична и по-практична. И тогава нещата ще потръгнат.

И съвета на картите - трябва да знаеш, че винаги ще намериш защита,каквото и да се случва в живота ти, в каквато и ситуация да попаднеш. Дори и да си в трудно положение, като този дъжд на картата, който се излива, винаги ще намираш правилната посока и ще ти върви по вода. Трябва да се радваш на всяко нещо, което се случва в живота ти, защото то е правилното за теб и трябва да знаеш, че винаги след дъжда изгрява Слънцето.

....
Здравей Lolabebe23,🙂
В1: Не
В2: До три месеца по-скоро се вижда само комуникация, но за пълноценна връзка, т.е. съвместно съжителство не се вижда до три месеца.
В3:По-скоро се вижда да губиш пари, няма стабилност откъм финансов план.
В4: Той мисли за теб, че първоначално си била слънчев човек, оптимистичен, ведър и всичко е било забавно между вас, но в последствие сякаш си му разбила сърцето.
Не те е избрал, защото той е човек, който е завоевател, обича новостите в живота, да му се случват нови, вълнуващи неща.

Съвет на картите към теб - не забравяй нуждите на останалите. Каквото и да правиш в живота си, за да се случват нещата, така както ти искаш, прави и другите щастливи, така и ти ще намираш щастието и за теб самата. Заниманията ти, работата ти, всичко което правиш не трябва да поставя на заден план хората, които държат на теб и се нуждаят от теб.
.....

Здравей leni_rad,🙂

При развитие на отношенията е видно да продължите да сте двойка, като взаимоотношенията ви бавно и постепенно ще се развиват, ще има подкрепа между вас, доброта, нежност, хармония и разбирателство, ще имате общи цели във връзката, нещата ще се подобряват, просто се иска време и напасване на характерите ви. Но трябва да знаеш, че някои хора си остават такива каквито са, не се променят, а пък и ако самата им астро натална карта е такава по-свободолюбива и по-неемоционалана ще проявяват тази си черта от характера и занапред.

Развитие в професионален план до една година:
До края на годината ще имаш успех в работата, възможно е да има някакви промени свързани с неща случили се в миналото, някакви проекти може да се задвижат, някаква ситуация ще трябва да решаваш, която ще те обърка. За определен период от време ще ти бъде неясна, но в крайна сметка ще се справиш, възможно е да се почувстваш като пренатоварена и като жертва на някакви обстоятелства, но изхода ще е успешен и в крайна сметка се вижда успех.

Това, което казват картите за дъщеря ти:

Всичко ще е наред, ще е щастлива, безгрижна, свободна да прави всичко каквото сърцето и иска, да пее и да свири от щастие 🙂

....

Здравей Angel 2010, 🙂
Възможно е за Димитър да му се отвори възможност да започне работа, да получи предложение до края на годината, но има вероятност да се разколебае и да не го приеме.

По отношение на работата ти е виден успех и стабилност, но е възможно до края на годината да получиш предложение и ти и да трябва да избираш дали да останеш или да започнеш някъде другаде, но ако останеш ще имаш успех. Даже бих те посъветвала да останеш вместо да напускаш, защото оставайки картите ти са по-силни за разлика от тези, които се паднаха ако решиш да напуснеш и да започнеш другаде.

.....

Здравей Candy_girl, 🙂

Има чувства, но и се бори с тези чувства и скърби за нещо случило се в миналото.

.....
Здравей Стела И. 694857, 🙂
Пропуснала съм периода, за който се пита, за което се извинявам. До три месеца не се виждат изгледи за започване на връзка.

.....
Здравей Miamordi, 🙂

От тези паднали се карти не виждам изгледи за създаване на семейство.
Относно срещата ви или сте си правили плановете за нея, но в последствие тя не се е осъществила или сте се срещнали и накрая нещо се е случило между вас и към момента по-вероятно е да сте прекъснали комуникацията или поне да сте на някаква пауза.
Моля за обратна връзка, за да установя проявлението на изтеглените карти, защото това ме учи.

.....

Здравей mimChoo, 🙂

Относно чувствата му - усеща, че това между вас е като някаква кармична среща и има разцвет на чувствата при него и обмен на сърдечна енергия, щастие. Виждат се стабилни чувства към теб, някаква сродност между вас, но и носталгия на моменти. Възможно е да ви дели разстояние и имате шанс за бъдещето, но само ако човекът е сам, защото при тенденции за бъдещето ми се виждат трудности и неясноти.  Определено любовта ще си фигурира и за в бъдещето. Но са видни илюзорности и мечтания.

Ще съм благодарна на обратната ви връзка, за установяване на правилността на гаданията.

Благодаря и прекрасен ден! 🙂☀️

# 245
  • София
До Astrea, Lolabebe23, leni_rad, Angel 2010, Candy_girl, Стела И. 694857, Miamordi, mimChoo.

.....

Здравей leni_rad,🙂

При развитие на отношенията е видно да продължите да сте двойка, като взаимоотношенията ви бавно и постепенно ще се развиват, ще има подкрепа между вас, доброта, нежност, хармония и разбирателство, ще имате общи цели във връзката, нещата ще се подобряват, просто се иска време и напасване на характерите ви. Но трябва да знаеш, че някои хора си остават такива каквито са, не се променят, а пък и ако самата им астро натална карта е такава по-свободолюбива и по-неемоционалана ще проявяват тази си черта от характера и занапред.

Развитие в професионален план до една година:
До края на годината ще имаш успех в работата, възможно е да има някакви промени свързани с неща случили се в миналото, някакви проекти може да се задвижат, някаква ситуация ще трябва да решаваш, която ще те обърка. За определен период от време ще ти бъде неясна, но в крайна сметка ще се справиш, възможно е да се почувстваш като пренатоварена и като жертва на някакви обстоятелства, но изхода ще е успешен и в крайна сметка се вижда успех.

Това, което казват картите за дъщеря ти:

Всичко ще е наред, ще е щастлива, безгрижна, свободна да прави всичко каквото сърцето и иска, да пее и да свири от щастие 🙂

Ще съм благодарна на обратната ви връзка, за установяване на правилността на гаданията.

Благодаря и прекрасен ден! 🙂☀️
Давам обратна връзка на отговора на картите и Силфида.
Много правилно си разчела картите за взаимоотношенията ни с Любомир - всичко става много бавно ,но стабилно.Както казваш / много точно / всичко се развива постепенно и се изисква време, на което аз се научих.
За работата и дъщеря ми също ти благодаря.
Продължавай да се развиваш в тази посока,нещата при теб се получават Revolving Hearts

# 246
Здравейте,Силфида.Казвам се Марианна и от няколко години аз и моето семейство живеем на квартира в София.Въпроса който искам да задам е."Ще си купим ли жилище в София"Благодаря Simple Smile

# 247
Много ти благодаря Silfida, . Съветът на картите наистина е верен, затварям се в себе си и не допускам хора до мен.
Продължавай да се занимаваш с това, което определено ти се отдава.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 10:25 от Astrea

# 248
Здравейте, имам 1 въпрос Ще имам ли скоро мъж до мен, за създаване на семейство Ще имам ли подходящ партньор. Благодаря предварително:heart:

# 249
Здравейте, ако може отговор на въпрос - как ще се развият отношенията с мъжа до мен.
Благодаря предварително!

# 250
Здравейте! Благодаря Ви за възможността. Бих искала да попитате картите във възможно най-дълг период дали показват рожба за нас? Ще Ви пиша данните на мен и съпруга ми на лично съобщение. Благодаря сърдечно! 🙏

# 251
Здравей,Силфида!
Ще продам ли имота до 3 месеца?
Ще се появи ли жена в живота ми до 3 месеца?
Благодаря предварително!

# 252
Здравей Силфида ако може и аз да питам за мен и за голямата ми дъщеря.
С човека до мен имаме ли бъдеще ще се получат ли нещата.
Има матури кандидатстване ще се справи ли.
Благодаря бъдете здрава и успешна 😊

# 253
Здравейте Silfida и благодаря за възможността!
Малко предистория и въпросите: след дълги години се свърза с мен брат ми, изглежда много заинтересован от мен, живота ми, сякаш иска да изградим от нулата някакви отношения, но аз си имам едно наум още от дете и не знам, да му се доверя ли? Искрен ли е към мен или има някакъв замисъл? Може ли да се каже че изпитва все  пак някакви добри чувства към мен? Мисли ли да ни прекара мен и другите роднини с една бъдеща продажба на имоти? Имената ще пратя на лично съобщение, отново много благодаря!

# 254
Здравей  Silfida    имаш лс.

Общи условия

Активация на акаунт