Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 936
  • 384
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте писах ви и на лично данните
1. Имали шанс ние да се съберем ?
2.Има ли чувства той към мен?
3. Сестра му против нас ли е?
4.Имаме ли направена магия от Сестра му?
5. Как можем да преодолеем влиянието на сестра му върху него?

# 256
Здравейте, ще пътуваме ли за Великден с детето ми? Светли празници!

# 257
Здравейте.От скоро се запалих много по карти Таро,а когато намерих вашата тема се зарадвах страшно много Simple Smile Ще си позволя и аз да попитам,за отношенията ми в любовен план Simple Smile
Мъжа към когото изпитвам чувства,е по-малък,имахме отношения известно време,но ги прекратихме взаимно.Въпреки това се чуваме понякога ,работим заедно и се виждаме на работа.
Въпросите са ми:Има ли той чувства към мен?Да продължавам ли да се надявам,че от само приятели,може да излезе нещо повече?Какво му пречи да погледне на мен ,като жената до него?
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 258
Здравейте Силфида,
Благодаря Ви че ни помагате тук във форума!
Ще си позволя да ви задам два въпроса, които ме притесняват много. Изпращам ви данните на лично.

1. От известно време съм без работа и в усилено търсена на такава (интервюта, апликации), финансово вече не се справям и се опасявам че ще изпадна в необслужване на кредитите ми. Ще намеря ли скоро работа?
2. Ще си стъпя ли финансово на краката?

Благодаря ви!

# 259
Здравей,
Връзката със сина ми ще се възстанови ли?
2-Ще се ожени ли за момичето с което е в момента?
Името на лс.Благодаря
Христос воскресе:heart:

# 260
Здравейте и благодаря за възможността! Flowers Hibiscus

1. Какви са чувствата на бившия ми приятел към мен?
2. Ще възобновим ли отношенията си с него? На този етап съм оставила инициативата в неговите ръце, каквото е зависело от мен, отдавна съм го направила.
3. Ще бъда ли във връзка до средата на годината?
4. Как ще се развият нещата с апартамента?

Имената изпращам на лично и отново благодаря!

# 261
Здравейте,в последно време не ми върви в здравословен план и искам да попитам,има ли енергийна намеса насочена към мен или е просто период.Благодаря предварително!

Просто период е. 🍀

# 262
Здравейте,въпроса ми е-
Ще си намеря ли скоро работа?
Има ли някаква енергийна намеса (негативна)насочена към мен?

# 263
До elf575, Lilith 1990

Здравей elf575,
До три месеца не се виждат изгледи да започнеш нова работа.

Здравей Lilith 1990,
Има шанс до 3 месеца да възобновите комуникацията...

# 264
  • София
Здравейте Силфида! Предварително благодаря за времето, което ще отделите и се надявам на разбиране, тъй като за пръв път се осмелявам да търся отговори по този начин. От много години се чувствам нещастна в брака си, но все не събирам смелост или се случва нещо, което осуетява плановете ми да напусна съпруга ми. Мисля, че отдавна нямам чувства към него. Той не е лош човек и може би ме обича по някакъв негов си начин, но ние много се разминахме във времето. Започнах тази връзка с много любов и отдаденост, но разочарованията ме връхлетяха почти от самото начало. Дълго време страдах и плачех, сега се чувствам празна и безчувствена. Не твърдя, че и аз съм била идеална. Копнея за щастие и спокойствие, за човек, който ме разбира и чувства моята душа,  от друга страна се страхувам да разбия оковите на навика и може би измамната стабилност, която ми дава този брак. Вече не съм и първа младост, не бих искала да съм самотна, въпреки, че обожавам моментите на уединение. Разбирам, че картите Таро не ни дават отговор, какво да правим с животите си и ще се опитам да формулирам правилни въпроси. Оставям на вас да прецените за какъв период да направите своя преглед.
И така - ще успея ли да намеря сили да се откъсна от този брак и този човек? Това ли е правилният път за мен? Дадено ли ми е в този живот да имам удовлетворяваща връзка? Може би това е достатъчно засега, въпреки че бих могла да питам хиляди неща. Не съм сигурна, дали трябваше да пиша имена. Ще ги изпратя на лично съобщение за всеки случай.
Благодаря и всичко добро!

# 265
Здравейте, въпросът ми е дали до нова година ще си имам нова къща?И въобще ще си имам ли дом? И кога? Благодаря.

# 266
Здравейте!
От известно време се занимавам любителски с Таро и днес съвсем неочаквано дори за мен ми хрумна да създам такава тема тук. Нека всички, които имат някакви терзаещи ги въпроси, които биха искали да разгадаят с помощта на Таро и Ленорман картите, да се чувстват свободни да ги зададат. Разбира се, не взимам пари за това, по простата причина, че го правя с цел да се уча и да видя до какво ниво са стигнали познанията ми дотук.
Желая на всички прекрасен, слънчев и успешен ден!
С радост очаквам въпросите ви! Blush

# 267
Здравейте,
HeartСилфида бихте ли ми отговорила и на мене на въпросите....
Приятелят ми го притеснява нещо /нещо крие от мен и премълчава/ картите ще покажат ли какво е то?
Ще дъздам ли собствено семейство?
Ще намеря ли нова работа и дали финансовото ми състояние ще се подобри...
Ще съм благодарна, ако ми отговорите и на мен, така както на другите в форума Ribbon

# 268
Добър вечер, Силфида.
Бих искала да узная каква е причината да не комуникирам с В.?
Обвързан ли е в момента, и ако да, то те в сериозни отношения ли са?
Ще имаме ли възобновяване на отношенията и ако да-кога, ще се видим ли скоро? Ще ме потърси ли? Обича ли ме?
Извинявам се за многото въпроси.
Ще бъда благодарна, ако ми отговорите,и за отделеното време.
Бъдете здрава и все така да давате насоки! 🙏

# 269
До liyanaas и Andjelina 123

Здравей liyanaas,
До 3 м.не виждам изгледи за събиране.

Здравей Andjelina 123,
Действа манипулативно към теб донякъде, но и или самият той не може да вземе решение по отношение на теб или те оставя ти да се осъзнаеш как да подходиш по отношение на връзката ви и те наблюдава отстрани.
При чувствата е видно, че има нужда да се оттегли и да направи преоценка на връзката ви и да вземе решение за себе си кое е важното за него, да гради своя личен собствен комфорт, като за момента си е самодостатъчен. При него сякаш има страх от обвързване. И по принцип има много изисквания по отношение на партньорите си, но и не допуска да прави компромиси с принципите, които си изградил за евентуален партньор.
За намерения до 3 м. -енергията му е малко как да кажа незряла. Сякаш ще чака да по-скоро ти да поемеш инициативата към него.
До 1 месец не виждам комуникация.

Да напомня и помоля за обратна връзка дори и да греша, защото тоза ме учи...

Общи условия

Активация на акаунт