Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 789
  • 384
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,бих искала да попитам дали ще се съберем с приятеля ми Асен.Разделихме се по много грозен начин но има ли надежда да се съберем..Благодаря

Ще се съберете. Трябва малко време да мине обаче, за да се успокоят нещата между вас и по точно той да свали блокажите, които е изградил в себе си и да разбере, че се нуждае от теб. Донякъде и хитрува, и те манипулира с държанието си...но такъв е характера му, възможно е леко егоистично да постъпва, иска да е победител...

# 106
Здравейте, благодаря, че споделяте уменията си с нас Simple Smile Бих искала и аз да попитам :

1. Какво ми предстои във финансов план ? /очаквам голяма сума пари еднократно - до колко време ще ги получа/
2. Какво мисли/чувства за мен Е. ? Познаваме се от много време.
3. Ще остана ли доволна, ако замина да работя в чужбина близките месеци ?

Мисли, че иска да действа в твоя посока, но и същевременно страда много по теб, търпението му понякога се изчерпва. Има мисли, които носят печал, сковават го и го разболяват един вид, на душевно ниво. Носят му болка като се сети за теб.
В чувствата  виждам страст, вълнение и желание към теб. Харесва му начина, по който изглеждаш и статуса ти в обществото. По-точно начина, по който ти се справяш в живота. И нещо го боли относно теб, нещо свързано с някакъв край или нещо приключило с някакво нараняване. Чувства се наранен и предаден.
Относно заминаването ти в чужбина много ми е интересно как ще се развият нещата, защото се паднаха определени карти, които се повтаряха в различните подредби, които хвърлях...мисълта ми е да споделиш след това, за да сверя нещата:blush:
Та относно заминаването ти там или ще има провал на плана за заминаване и ще си останеш, където ще ти изникне оферта за работа тук. Или ще заминеш и ще срещнеш някакъв хаос там. Ще разбереш че не си получила това, което си очаквала. Ще срещаш изтощение и трудности. Но ще получиш шанс да стабилизираш нещата в работата, в някакъв момент.

# 107
Привет!

Адмирации за отзивчивостта, благородството и успех в начинанията. Виждам, че отговаряте на всички назад във времето, вероятно имате и други ангажименти... Само искам да кажа понеже се притеснявам да пиша тук публично, че съм Ви пратил съобщение и ако имате време и възможност като дойде реда, моля драснете какво виждате. Благодаря и извинявайте, ако звучи леко нетърпеливо... Предполагам разбирате - пита този който се вълнува от отговорите Simple Smile Успешен ден!

# 108
Благодаря ! Чак сега видях отговора от 18.01.
Права сте за характера му. И аз усещам , че страда за нещо , но не знам какво е то.  И предполагам , че мълчанието му и разстоянието е единствения начин да ме манипулира . Както и това , че имам власт над него и се опитва да я премахне .
Можете ли да погледнете с какво е свързана тъгата му ?
И дали мога да очаквам завръщане до края на месеца ?
Благодаря от сърце !

# 109
Здравейте,
Благодаря за отзивчивостта ви!
Въпросът ми е: ще си съберем ли със съпруга ми? Какво да направя, за да сме отново заедно?
Благодаря!

# 110
Здравейте, изневерява ли съпруга ми?
Каква е причината толкова да се отдаличи от мен?
Благодаря за отговора.

# 111
Здравейте,
Искам да попитам.
Михаил  има ли още чувства към мен?
Ще има ли среща и трябва ли аз да я инициирам?
Каква е причината да не вижда бебето си и мен ?
Иска ли да го види и ако го види ще се оправят ли нещата между нас.
Аз съм Десислава .
Мерси

И така човекът е много объркан. Случилото се между вас му е дошло като гръм от ясно небе. Изпитва разочарование. Хем има нужда да сложи нещата между вас ред, но от друга страна си слага стопери, а и донякъде или заради материални проблеми или заради проблеми от страна на неговата фамилия идват тези откази да вижда теб и бебето. Не се чувства готов за семейство, сякаш го няма желанието за това да се види с вас, но в един момент ще размисли и е възможно той да поеме инициативата да се видите. Като след срещата е твърде вероятно да се запали нещо у него към вас. Така че до няколко седмици е възможно да има среща. Важното е ти в момента да се фокусираш върху бебето и да не се опитваш да променяш неща, които не може да промениш.
Успех! Yellow Heart

# 112
Здравейте Simple Smile
Имам малко въпроси, ще се радвам да отговорите Simple Smile
Преструва ли се на влюбен,
според картите има ли бъдеще тази връзка, какви са помислите му към мен?
Споделете какво виждат картите за нашите отношения.
Благодаря много!

# 113
Здравейте,

1. Ще си намеря ли подходяща работата и жилището за покупка до средата на годината? Как да отсея от предложенията най-доброто и преспекривно място за мен?
2. В личен план очаква ли се някаква положителна промяна в посока срещане на някой и създаване на сериозна връзка и семейство и кога? Какъв е човека, който евентуално ще се появи нов или вече се познаваме и ще си дадем втори шанс?

Много благодаря за отделеното време!

Тук виждам в картите някакво съжаление и носталгия по отминал шанс, който си имала във връзка с дадена работа и този шанс сякаш е бил пропуснат. До средата на годината имаш възможност за започване на работа.
Но няма да откриеш подходящото жилище до средата на годината.
До края на годината човек или от земните знаци или от водните(или асцедент,луна и преобладаващи планети в тези знаци)ще се появи на хоризонта ти. Ако си разведена, е възможно бившият ти да е това. Но който и да е ще те постави пред някакъв избор относно връзката ви. Но до края на годината нямаш изгледи за създаване на семейство.
Човекът, с който би могла да създадеш семейство по някакъв начин ще е свързан с работата, която работиш и е човек от миналото. Възможно е да има силен, мощен глас или да се занимава с музика, свободолюбив човек, възможно е да е зодия водолей или да обича да пътешества, авантюрист по дух, сърдечен и добродушен. Може и да е по-млад от теб. Да се занимава с правосъдие, и въобще всички производни професии..
Здрасти,
Много благодаря за отделеното време. За работата предполагам,че ще е така ,защото това е и моя план и очаквания. Надявам се да си избера подходящо място.
Относно отговора на въпроса за личния живот съм малко объркана, защото има познатите неща.
Накратко разведена съм, но в никакъв случай не е възможно да се събираме. От години нямаме комуникация и той си има втора жена и семейство.
Имах преди няколко месеца отношения със свободолюбив, обичащ да пътува водолей, но той просто изчезна,с което доста ме нарани . Не виждам да посмее да се появи отново. Всъщност може ли да погледнеш дали ще се възобнови комуникацията и кога?

Да, възможно е да възобновите комуникацията, но не залагай големи надежди на него.

# 114
Към и Mihaela.love и teddynm

Здравейте ,
Питам за приятелка .
Виктор има ли интерес към Дениза?
Той ще и се разкрие ли или тя трябва да се разкрие.
Ако тя го направи той ще я приеме ли или ще я отхвърли.
Има ли възможност за нещо по сериозно между тях ?

Има интерес и ако тя си разкрие чувствата ще бъде доволен. Ще имат писмена комуникация, първоначално ще тръгне добре между тях, но до 1 месец е твърде вероятно да се влошат нещата заради трети човек и да има силно наранени..

teddynm, виж какви хубави карти. Blush Ще успееш и още как!

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 11:16 от Silfida Таро и Астрология

# 115
Здравейте! Разтревожена майка съм-дъщеря ми рязко се разделя с приятеля си. Неочаквана е била раздялата и за нея. Рано е за нова връзка,но все пак- в рамките на колко време ще намери нова такава? Ще има ли късмет най-после и тя?

# 116
Ето ги и мойте въпроси :
А1 Ще бъде ли успешна и дългосрочна следващата ми работа /работно място?
А2  Е. само си играе с мен и ме използва или има чувства към мен?
А3 Подозирам, че е имало сексуална връзка на работното място с човек от ръководството, така ли е или си въобразявам?

# 117
Здравейте! Чудесен начин сте избрала да се учите! Ето ги моите въпроси и обещавам да дам обратна връзка на по-късен етап. Blush

В1: А ще ме покани ли да излезем на 14 февруари?

В2: Ще изясним ли окончателно взаимоотношенията си с А до края на месеца и какъв ще е изхода?

В3: Г мисли ли за мен и ще ме потърси ли?

В4: С ще се раздели ли с Л?

# 118
Здравей.Ще успеем ли да се съберем с бившата ми приятелка и да създадем семейство?

# 119
Ще се дипломира ли синът ми тази година?

Общи условия

Активация на акаунт