Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 863
  • 384
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите на въпросите:
Приключиха ли отношенията ми с него?
Ако не - какво да очаквам от него?
На лично съобщение ще изпратя имена!
Блаходаря!

# 271
  • Пловдив
Здравей Селфида!
И аз чакам за отговор🙂
Много ще съм благодарна ,ако ми отговориш на моя въпрос 😘

# 272
До Frederica Kass и begeli

Здравей Frederica Kass,
Да, има такава вероятност да се заформи връзка между вас.
Човекът изпитва страст към теб.  Но се опитва да я държи под прикритие. Може да се каже, че дори ги владее чувствата, изпитва щастие и има желанието да върви към теб..
Намеренията са му страстни, има желанието да те завоюва така да се каже, да се забавлява и дори крои планове за ваше съвместно общо забавление. Да изживее любов с теб..
В работата нещата ще се запазят на същото ниво, на което си в момента, но ще имаш очакванията за нещо да се случи.
Възможно е да ти се възложи даден проект или ти да пожелаеш да започнеш да се занимаваш с даден на проект в работата, но това ще ти донесе някаква неудовлетвореност. Сякаш няма да се изпълнят очакванията ти и ще останеш донякъде разочарована.
 Но при всички случаи ще си фокусирана върху изпълнението на целите ти, ще мислиш в перспектива глобално напред в бъдещето, ще си в енергията на работохолизъм и пълна отдаденост, ще изгаряш в своята работа, ще си един вид обсебена от нея.

Здравей begeli,
Възможно е по независещи от него причини да не отиде на конкурса.
Но ако енергията все пак се промени за този дълъг период от време от една година и отиде на конкурса, не смятам, че ще пожъне успех, за съжаление. Дано греша.

Ще помоля за обратната ви връзка, за да видя правилно ли съм разчела картите.

Хубав ден!

# 273
  • Бургас
Силфида, благодаря! Ще дам обратна връзка.
Само да уточня, конкурс за работа ли излиза така или за университет? Аз питах и за двете. Извинявам се че не уточних.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:12 от begeli

# 274
Здравей Силфида!
Искам да попитам, дали той е искрен към като казва, че е осъзнал, че ме обича и иска да е с мен?
Ще се разведе ли, за да се върне отново при мен?

Имената изпратих на лично Simple Smile

# 275
Здравейте, аз отново да попитам по моя болен въпрос. Ще си имам ли къща и кога? Данни на лично.

Здравейте, въпросът ми е дали до нова година ще си имам нова къща?И въобще ще си имам ли дом? И кога? Благодаря.

# 276
Търпение, хора, търпение! Отговоря се по ред на запитването... Wink))

# 277
  • там, където ми харесва
Здравей въпросът ми е: Ще започнали добре платена и постоянна работа до месец?

# 278
Здравей въпросът ми е: Ще започнали добре платена и постоянна работа до месец?

Не

# 279
Здравейте. Моля за отговор-ще продам ли селската къща?

# 280
Какво изпитва към мен? Влюбен ли е в мен? Обича ли ме? Аз съм Я. а той С.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 14:20 от nicoleHri

# 281
Добър ден.Погледнете моля ще сключим ли брак до юли месец? Аз съм С а той М

# 282
Здравейте ,
Моят въпрос е
Ще се съберем ли с Михаил и кога  или ще имам семейство с друг мъж и кога ?
Десислава
Благодаря.

# 283
Здравейте towanda,
Не виждам изгледи да се променят нещата в работен план към по добро до три месеца, считано от 23.02.когато сте задали въпроса си. Както и по тези паднали се карти няма да има вероятност за започване на нова работа.
Относно дъщеря ви, понеже доста се забавих с отговора и месеците са се изминали, откакто сте задали въпроса, по тези карти, които се паднаха с моя въпрос- "дали в момента дъщеря ви е в сериозна връзка?" излиза че тя по-скоро не е и е видно някакво страдание по мъж или бивш мъж или човек студен като характер, отсичащ такъв, интелигентен или в енергията на везни/водолей или близнаци вероятно или асцендент такъв или преобладаващи знаци в тази енергия по който тя страда..
И не се виждат изгледи и да има връзка сериозна през следващите три месеца считано от днес. По-скоро ще е в енергията на страдания по някаква връзка, свързана с предателство, сякаш чака да се завърне някой, с когото е имала взаимоотношения.Взаимоотношения, в които някой някого е предал...

# 284
Здравейте, моля ви да отговорите и на мен на два въпроса , за което от сърце предварително благодаря.
Да опитам ли на новото предложение за работа или да остана на настоящата?
Да оставам ли в този " измъчващ" ме брак или да го прекратя и да си опитам късмета с някой друг?
Отново благодаря.  Име на лични.

Общи условия

Активация на акаунт