Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 925
  • 384
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Искам да попитам дали сина ми Д има бъдеще с момичето с което е сега ?
Благодаря!🌺🐞🎀
Селфида ,ще бъда много благодарна,ако намерите минутка да ми отговори .
Извинете ме за нетърпението ми !
Благодаря предварително и задължително ще дам обратна връзка.

# 286
Ще се разведа ли със съпруга ми?

# 287
Здравейте, Silfida!

Дали ще може да отговорите и на моите въпроси?
Дали да търся нова рбота или е по- добре да си стоя тук?
Смятаме да започнем ново семейно начинание и ще бъде ли удачно?
Благодаря,  предварително!

Здравей Dilyani,
Ако започнеш нова работа ще имаш успех стига да вложиш усилия и да си вярваш и да си сигурна, че това, с което ще се захванеш ще е мъдро и ще можеш да се справиш. Като ще е успешно, ако е нещо, с което си се занимавала преди или нещо свързано с деца или някакви стари мечти и планове.

Ако останеш на сегашната си работа ще имаш някакви трансформации, ще има промени в работата, ще работиш твърде много, натоварено ще ти е, но все пак в дългосрочен план това ще доведе до подобрение в кариерата, отключващи се възможности...

А по отношение на семейното начинание, за което питате, ще е доста успешно.

# 288
Здравейте Силфида,
Благодаря Ви че ни помагате тук във форума!
Ще си позволя да ви задам два въпроса, които ме притесняват много. Изпращам ви данните на лично.

1. От известно време съм без работа и в усилено търсена на такава (интервюта, апликации), финансово вече не се справям и се опасявам че ще изпадна в необслужване на кредитите ми. Ще намеря ли скоро работа?
2. Ще си стъпя ли финансово на краката?

Благодаря ви!

Здравейте, извинете ме че напомням и аз за моя въпрос. Благодаря ви!

# 289

Eden_8, търпение. В момента се отговарят въпроси от февруари. Няма да е никак честно да прередите, някой който е вложил търпение да изчака отговор...

# 290

Eden_8, търпение. В момента се отговарят въпроси от февруари. Няма да е никак честно да прередите, някой който е вложил търпение да изчака отговор...
Аз също смятам, че никак не е честно това бързане!!!

# 291
Здравей Rosedust,
В чувства при него се вижда влюбване, привличане, страст, но е имало и някаква апатия, липса на интерес, сякаш се е бил затворил и се е пазил да не се нарани от нещо случило се преди между вас или да не се повтори нещо от миналото му, сякаш има тъга у него по някакви тройни взаимоотношения, някакъв застой е бил виден или поне в близкото минало се показва да е имало такова нещо. Докато сега и за бъдеще е видно някаква илюзорност при него, чувственост, ерот. фантазии и опиянения, възможно е да избира между теб и други жени, да се чуди коя да избере, защото това е човек, който харесва нещата да се случват така, както той предпочита, човек на  удоволствията е, огнен човек, страстен, който по принцип пази свободата си.
Намеренията му към теб са страстни, огнени, има ентусиазъм в него по отношение на теб, иска да си негова.
Възможно е да започнете връзка скоро или поне да имате съвместни огнени изживявания...😊

# 292
Здрасти , предишният път ми позна тоолкова много и искам да питам пак.
Скрит текст:
Защо се отдръпна ,името на лично, ще се появи ли пак?

Много благодаря предварително.

# 293
Силфида, направо съм изумена колко точно си хванала някои детайли. Възхищавам се на таланта ти! Много благодаря! Simple Smile

# 294
Силфиди, моля те да ми отговорите, какво е здравословното състояние на съпруга ми, ще се оправи ли!?

# 295
Здравейте,Сулфиди. Писах ви на лично съобщение,ако може да погледнете ще ви бъда благодарна!

# 296
Здравейте, моля да погледнете за тези два въпроса
- ще стана ли зам.-директор до 1 година
-ще се омъжа ли до 1 година
Благодаря предварително!

# 297
Здравейте, благодаря за тази възможност! Simple Smile Въпросът ми е как ще се развие връзката ми с новия ми приятел до 6 месеца? И дали с бившият ми приятел всичко е приключило завинаги?

Здравейте! 🙂 До 6 месеца ще имате щастие, хармония, привързаност, удовлетворение, емоционална пълнота и  спокойствие във връзката. Ще работите върху връзката успешно. Видно е да имате търпение, взаимност, искреност и израз на чувства.
По отношение на предишния ви приятел се паднаха карти показващи желание за движение към ново начало помежду ви. Голяма е вероятността да те потърси отново...

# 298
Здравейте, бих искала да ви задам два въпроса:
1. В момента съм в развод, ще срещна ли човек до себе си. Страхувам се да остана сама, имам и дъщеря на почти 10 г. В момента се виждам с човек,но мисля че не е подходящ за мен. Ще открия ли любовта?
2. Работата- ще се наложи ли да я сменя,ще получа ли някакво предложение

# 299
Здравейте, Искам да попитам дали бебето ми Михаил ще се наложи лечение в Турция или ще се справят с проблема в България .

Общи условия

Активация на акаунт