Отговори
# 345
# 346
Откъс еп.4

# 347
Да идва срядата Heart Eyes Много ви благодаря за линковете и превода Flowers Cherry Blossom

Ще има емоции от всякакъв характер Sunglasses

Между другото, направи ми впечатление, че колкото и да е ужасен Али Галип, за него Фара е лекарката и така се обръща към нея, докато за баш комисаря тя е чистачката, която живее в мазето на баща му - така се и държи с нея...

# 348
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:412ca959e5?p=playlist&id=2429953

"Казвам си Фара", 4 еп, трейлър 3 визуализация на български.
Превод - екипът.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/4-3-.avi-cPgx4ZKOb3OYW1kx

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239514%2Ffeb81162 … pl_wall_223680451

# 349
# 350
Резюме към 4 еп.

Натискайки спусъка вместо Фара, Тахир ще отприщи нови проблеми между него и Агата. Това ли е краят на семейната връзка и началото на враждата? Агата ще накара Тахир да плати скъпо за това, че не се е подчинил на заповедта му. Фара няма на кого да разчита, за да оцелее, освен на Тахир. Докато Тахир защитава Фара и Керимшах, никой от двамата не знае, че Керимшах е казал всичко на Мехмет. Когато Фара научава, че Мехмет говори със сина ѝ, го предупреждава да стои далеч от него. Междувременно, Мехмет ще разкрие на Фара миналото на Тахир, на когото тя се доверява, с доказателства и ще я помоли да вземе правилното решение за себе си.

Докато мисълта ми не се е раздвоила, да си кажа, че Енгин ми харесва страшно много в синия костюм, както и в онзи с цвят бордо от миналата сряда Blue Heart Започна героят му да придобива повече цвят Kissing Smiling Eyes

В същото време миналото на Фара изглежда все по-тъмно. Изобщо не ме убеди, че това, което си е пожелала на брега на езерото е било син... Все си мисля, че е била изнасилена Rolling Eyes

Честит Норуз от Растин и новия часовник на Демет, подарък ѝ от фирмата, която прави осветлението на сериала:

Както и серия от стари снимки... Не успяхме да задържим времето Flowers Cherry Blossom

Така е, всичко отлита като цигарен дим. През каквото и да минава в момента, ѝ пожелавам силата на Илкин и Фара Hands Raised Hands

# 351
Кате благодаря  Green Heart
Очаквам и съпругът  на Фара да се появи, но сигурно по- късно.

# 352
Лиленце, 😍 колкото и да не ми харесва мисля, че съпруг няма и не е имало.
Моята версия съвпада с тази на Катето, иначе това дете поне веднъж щеше да е споменало нещо за баща.
Малко остана до утре. 😂

# 353
Аз пък стигнах до извода, че Агата и Вера са отгледали Тахир от чувство за вина. Ще видя дали съм права.

# 354
И според мене.
💯 % Агата е убил родителите му.

Аз и по-далече стигам- онова лигаво синче не е на Агата, но той още не знае. 😉 😜
Макар че теорията ми доста издиша, все пак мисля, че Вера крие нещо около сина си.
Надявам се само да не е от комисар Орхан, че вече ще е прекалено. 😂

Хайде аз нахвърлих сюжетните линии, оставям сценаристите да поработят върху тях. 😂 😀 😀

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 07:36 от pepel_ot_rozi

# 355
Здравейте момичета, аз съм нова в групата. Попрочетох доста неща, но никъде не водях дали някой споделя моите мисли, че Тахир е под прикритие при Али Галип 🤔.

# 356
Ела, 😍 добре дошла в групата.

Аз все още нямам съмнения в личността на Тахир, която ни показаха дотук.
И честно казано не искам да е агент под прикритие.
Много ще му стане, хем да пази Фара и детето, хем да шпионира. 😂
Повече искам да видя преобразяването му в "нормален" човек.

А ето как ме събуди Демет днес. 😂

И още малко от сторито й, Катето ще даде подробностите. 😍

# 357
Ela1, добре дошла в градинката ни Flowers Cherry Blossom

Според мен, Тахир все още не е под прикритие при Али Галип, но ще му се наложи да си сътрудничи с Мехмет под някаква форма. Hrrisss, аз също мисля, че Вера и Али Галип са замесени в убийството на родителите на Тахир и рано или късно той ще го разбере и ще иска да си отмъсти... тогава може да помогне на Мехмет с доказателства евентуално. Все още не знаем какъв точно е тъмния бизнес на семейство Акънджъ, но едва ли ще е много лесно да ги спипат, без помощ "отвътре", защото и стария комисар каза, че доста време е преследвал Али Галип, но без резултат.

И героят на Орхан крие доста тайни. Историята с Вера изобщо не ми е ясна... Много ще е клиширано, ако Каан е негов син, ама все пак гледаме дизи Joy Всичко е възможно.

Пепелче, снимките са зад кадър - Мортеза, гримьори, фризьори и т.н. Демет винаги се е разбирала много с техническите екипи:

Малко алтернативно фенско творчество:

Довечера щяло да има предаване за предстаоящите президентски избори в Турция, както и специално изявление на Ердоан. Също така им започва Рамадана, когато обичайно се събират семейно... На този фон, Чоп Адам нямало да се излъчва тази седмица. Да припомним Елчин и Демет от времето на Курт Сейт и Шура:

# 358

# 359
Айде и аз да допълня фото-албумчето за довечера:

Брат'чедката ме кефи Sunglasses Интересно ми е дали е посветена в престъпните дела на семейството Rolling Eyes

Тази ще я повторя, просто защото много ми харесват и двамата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт