Друго си е да разбираш на 100% диалозите
Има много добри попадения! Гледам и по турските коментари, че доста хвалят перото на сценаристите. Няма празни сцени. Героите са прями и си казват нещата 1:1.
Ще видим дали предположенията ти ще се окажат вярни. Вера и на мен ми е много мистериозна
И едно прекрасно клипче с фенско творчество по темата >>> https://twitter.com/i/status/1638931275372273666
Фърат Танъш също има разкошен глас. Личи си, че е и певец. А пък актрисата, която играе Сепиде е истински диамант. Съжалявам, че се повтарям, но е адски добра. Без да има и една реплика, запълва сцените си на 100%. Все забравям да напиша, че ми е много интересно защо е с къносани пръсти
Вероятно е някаква иранска традиция, за която не съм чувала. Ако някой знае нещо повече - ще му бъда благодарна да ни просвети 
Братовчедката Баде я слагам в отбора на любимците ми. Много е бойна и баш комисаря няма лесно да се отърве от нея. Странно, че помага на бежанци
Да видим какво ще излезе от този храст. Дали пък Агата не се занимава с трафик на хора? И дали тя го знае това?
Иначе епизодът си беше на Енгин, още в сряда го написах. Бойните му сцени бяха супер. Явно турците са напреднали много в това отношение, защото едно време имаха много смешни "творения". Сцената с разказа за миналото му беше мноооого силна. За секунди сменя регистъра 

Могат да направят едно танцувално клипче с Демет. Отдавна не ни е танцувала с Онур Алп - ето ѝ нов партньор 

/ ми хареса.
Препоръчани теми