Отговори
# 360
# 361
  • София
Когато някой филм ни хареса ,започваме да следим и рейтинга му,ще остане, ще отпадне.Наистина няма еднаква нагласа в хората,затова и сме интересни.Но след като болщинството определя президент,избор,мода и т.н.,редно е да се съобразяваме с него.След като шепа хора от многомилионната държава решават класацията на филмите и то доста често е в противовес на по голяма част от зрителите,би трябвало да правят по две класации.Една в момента на излъчване и друга на приходи от продажби в 3 год,период,Убедена съм ,че получената картинка ще бъде доста интересна.А продуцентите като хора на парите ,виждайки изплъзналата им се печалба заради спряни филми по  родните канали,сами  ще построят по точна оценка на текущите проекти.За сега рейтинга е така,филма е напрегнат интригуваш ,поне за мен ,синхрона между Тахир и Фара е налице дано сценаристите успеят да задържат атмосферата на интерес.

# 362
# 363
Пак изпуснах началото, но от видяното съм много доволна Sunglasses Това си беше епизодът на Енгин. Много добри сцени имаше!

Еп. 5, фрагман 1

# 364
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:fb6aed9164?p=playlist&id=2429953

"Казвам се Фара", трейлър 1 към епизод 5 на български.
Превод Ирена Маркова.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/5-1.avi-kdbbShWMk38SqWNn

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239515%2F29193044 … pl_wall_223680451

# 365
Направо сме си добре, очаквах по-нисък резултат Sunglasses

Единствената зелена стрелкичка е при нас Hands V

# 366
И аз мисля, че бива.
Снощи освен нов сериал е имало и реч на Ердоган, ако не греша, та може народът да не е дочакал филмите. 😂

Днес ще хвърля едно око на Кралицата, но не вярвам да станат сериозна конкуренция при този рейтинг.
Аз като един  истински анализатор 😉 😜 очаквам другата седмица покачване и нещата да си дойдат на място.
За всеки случай може и да не ми вярвате. 😂

# 367
# 368
Здравейте Heart

Нова съм във форума, но гледам сериалчето с огромен интерес 🤗

Честно да ви кажа, гледах Демет в Домът(него пък го гледах заради Ибото 😃), ами хич не я харесах.. някак изкуствена ми беше.
Та с големи резерви, но заради хубавия сюжет пуснах и Фара.
Тази да не е друга Демет Йоздемир?!
А пък този Енгин Акюрек как не съм го открила по-рано?! Joy

Та много ме грабна сериала и гледам, че тук се развиват теории и ще споделя и своите 😀

Според мен Вера и бай Али са купили Тахирчо от чичо му, защото той го е тормозел и биел. Да обаче, Тахир каза на Вера, че като дете е чакал те(тя и агата) да отидат да го видят, носели му подаръци и тн, а чичото държал Тахир до определена възраст. Имайки предвид Турция, сигурно като дете е продавал кърпички, вода, може и да е джебчийствал. След като е поотраснал Вера и агата го взели. В някой от първите два епизода сякаш Вера каза за Тахир, че е бил много хубаво дете и са го избрали(може да греша).

Историята на Вера ще е много интересна според мен. Странно от къде я е намерил тази рускиня бай ви Али Галип. Ще излезе някоя любима на руски мафиот хахах

Аз го гледам с превод от групите във фейса и съм гледала до 3 епизод включително.
Вие тук на живо ли го гледате и как се справяте с тюркчето? Аз съм от Делиормана(Лудогорието) и схващам простите фрази само Joy

В момента следя и Тешкилат Simple Smile

Поздравиии Heart

# 369
  • Пловдив

Епизод 4 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … rqQLxKA5dQ8f.html

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/___s1e4.mp4-KeGLyCqB5ubpivy7

И тук: https://archive.org/details/s-1-e-4_202303

И тук: https://cloud.mail.ru/home/%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC_ … 80%D0%B0_S1E4.mp4

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 19:34 от mariana51

# 370
Момичета, благодаря ви много за превода Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Друго си е да разбираш на 100% диалозите Hands Pray Има много добри попадения! Гледам и по турските коментари, че доста хвалят перото на сценаристите. Няма празни сцени. Героите са прями и си казват нещата 1:1.

Гугчи, добре дошла Flowers Cherry Blossom Ще видим дали предположенията ти ще се окажат вярни. Вера и на мен ми е много мистериозна Kissing Face

Да се върна на попаденията - приказката за малкия шах и за сърната отнякъде ми е адски позната - звучи ми малко в стила на Хорхе Букай Nerd И едно прекрасно клипче с фенско творчество по темата >>> https://twitter.com/i/status/1638931275372273666

Трябва да отбележа, че Демет е започнала още по-добре да използва гласа си. Към мимиките и езика на тялото е прибавила още едно силно "оръжие" Kissing Smiling Eyes Фърат Танъш също има разкошен глас. Личи си, че е и певец. А пък актрисата, която играе Сепиде е истински диамант. Съжалявам, че се повтарям, но е адски добра. Без да има и една реплика, запълва сцените си на 100%. Все забравям да напиша, че ми е много интересно защо е с къносани пръсти Rolling Eyes Вероятно е някаква иранска традиция, за която не съм чувала. Ако някой знае нещо повече - ще му бъда благодарна да ни просвети Kissing Heart

Актьорите, които играят Агата и братовчеда Бекир също са много добри, щом успяват да пресъздадат героите си така, че да са ми ужасни Joy Братовчедката Баде я слагам в отбора на любимците ми. Много е бойна и баш комисаря няма лесно да се отърве от нея. Странно, че помага на бежанци Rolling Eyes Да видим какво ще излезе от този храст. Дали пък Агата не се занимава с трафик на хора? И дали тя го знае това?

За Тахир ми стана много жал, когато Фара го изгони в началото на епизода. После и тя си даде сметка, че не е права спрямо него Hands Nail Care Иначе епизодът си беше на Енгин, още в сряда го написах. Бойните му сцени бяха супер. Явно турците са напреднали много в това отношение, защото едно време имаха много смешни "творения". Сцената с разказа за миналото му беше мноооого силна. За секунди сменя регистъра Hands Clap

И тази песен някак ми се заби в главата. Музиката към сериала е много добре подбрана:

Снимат хората - работят, обръщат внимание на фенове, а моят човек е във вихъра си Stuck Out Tongue Winking Eye Могат да направят едно танцувално клипче с Демет. Отдавна не ни е танцувала с Онур Алп - ето ѝ нов партньор Satisfied

Страхотни са двамата Heart Eyes

И признанието идва светкавично - от вчера в Гърция излъчват сериала по AsosTv Hands Clap

# 371
И аз като Кати😍 гледах с кеф епизода с бг превода.
Нито минутка не ми доскуча и все повече ме интригува.
Толкова тайни още имаме за разкриване, такава актьорска игра и разбира се чакам си и нещото между ГГ.
Енгин все така ми е смешен с неговите мафиотски движения, но на него всичко му прощавам, а Тахир ми трогна душицата.
Пък и ние си знаем, че има съвсем друго лице.
И с Демет им се получава чудесно.

И голямо БЛАГОДАРЯ за превода! ❤️

Скрит текст:
И Гьокханови ми харесаха, но не мисля, че те са ни издърпали зрителите или поне не много.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:42 от pepel_ot_rozi

# 372
С екипа:

И с 5-месечната Нева Heart Eyes

# 373
Каан и Гюнюл, ще има история тип Ромео и Жулиета. Оставам с впечатление,че в Турция има много рускини. Аз лично, не очаквам нещо специално свързано с произхода на Вера.
И аз да потретя, но друго си е на български. Мерси!

# 374
Привет!
И аз чак сега успях да изгледам епизода с БГ буквички...еее,друго си е... Heart Eyes
Общо взето нямам забележки...всичко е супер....
Но...гледах много внимателно реакцията на Вера/и трита пъти/ и си мисля....че Каанчо е син на Орхан...ама пък от друга страна, както обичам романтиката не ми се връзва да има нещо м/у Гюнюл и Каан,щото те ще излезнат брат  и сестра...освен ако онази сърдитата е заченала от друг....офффффффффф...стана мама миа.... Rolling EyesJoy
Енгин беше чудесен...наистина епизода беше негов и независимо от неговите странни  мафиотски движения/Пепелче Hands Plus1 / ми хареса.
За Демет...нямам какво да кажа.
Али Галип направи май грешка ,като изпрати Тахир на сигурна смърт...да видим....
А Каан...дълбоко съжелява за стореното...мисли ,че като се напие ще забрави...да ,ама не....и май ,май ....се влюбва....в едно прекрасно луничаво момиченце....пу пу пу
Какво ли ще бъде следващото предизвикателство пред Тахир и Фара.... Thinking

Охо...забравих...Мерсаж на преводачките!

Общи условия

Активация на акаунт