Отговори
# 375
Красива Демет

# 376
Демет си смени профилната снимка:

Май вече оправиха и проблема с броенето на последователите й - 15.665 млн. днес.

# 377
# 378
Еп.5 фраг 2

# 379
Жълтото й отива

# 380
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:bbb47383ab

Трейлър 2 към епизод 5 на "Казвам се Фара:

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/5-2.avi-p6ckc0Ya1fDJJcay

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239520%2Fb3135356 … pl_wall_223680451

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 13:38 от mariana51

# 381
# 382
Ехааааааа...страхотен трей....чака ни супер серия.....Open MouthHeart Eyes

Благодаря на преводачките! HugHeart

Ех ,този Али Галип....няма да се спре докато не унищожи Фара...или комисаря....кой ли от двамата издава Фара???
Ама пък за сметка на това Тахир е жИлезен....като всеки влюбен мъж.....HeartJoy
Май и Вера се намесва...или Орхан....кой кого алармира?
И...Каан загазва...мисля.Thinking

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:28 от Svet_sz

# 383
Благодаря ви за всичко споделено, момичета Heart Eyes

С втория фраг повдигнха още малко завесата и по всичко личи, че ни очаква поредната вълнуваща сряда Sunglasses Действието в сериала засега се развива в много добро темпо Rocket Нищо не се разтакава, постоянно има някакъв нов екшън, тайните около героите се разкриват постепенно - мога само да си пожелая да продължават в същия дух!

През обектива на Мортеза Wear Crown

Хубава е препратката със спирането на автобуса. В края на 1 еп. Тахир се "яви" като кошмар за Фара, а в 5 еп., по всичко изглежда, че ще я спаси от депортация Sunglasses

Екипът дава вид на много сплотен Hands Facepunch Да не им е уроки Hands Raised Hands

# 384
Един бърз брак е неизбежен...иначе няма начин да я оставят в страната 😁

# 385
Ela1, бързият брак е доста често срещана версия и в социалните мрежи, но има и един друг вариант, който на мен би ми харесал много повече - Вера да помоли братовчедката Баде да се заеме със защитата на Фара. Така Вера от една страна ще изпълни обещанието си към Орхан, а от друга ще се изправи срещу Али Галип заради това, че я излъга за Каан. В предния епизод намекнаха, че Баде така или иначе защитава мигранти. Би се получил интересен сблъсък между нея и комисар Мехмет Sunglasses

За Тахир и Фара мисля, че е много рано още. Неволите ще ги сближават стъпка по стъпка. В очите на околните вече има предположения за близост (приятелката на Тахир, Бекир, Али Галип, Мехмет...), обаче и двамата са на друга вълна - Тахир е вълк-единак и няма доверие в никого, а Фара е изцяло посветена на Керим и изобщо не гледа на себе си като на жена. 

Ще видим какво са измислили колегите сценаристи Kissing Face

# 386
Да сложа и един Енгин, в 8 варианта.
От @foxturkiye са питали: Кой Тахир отразява настроението ви днес?

А Баде/Мехмет са огън и жупел.

# 387
За старт на седмицата

# 388
Един бърз брак е неизбежен...иначе няма начин да я оставят в страната 😁

Ахххх, натам отиват нещата, ама ще стане леко бозяно и баш баш като турски сериал…

За мен по-вълнуващо би било да тръгнат да бягат тримцата, но това ако се случи, ще е след трансплантацията на малкия шах и ще отиде много време.

Сега най-вероятно Вера ханъм ще се задейства и чрез някоя фондациика или организация ще изкарат някакви документи на Фара та да може да живее по-нормално.
Във Вера ми е надеждата😂

Всичко зависи от това дали сериалът ще бъде масов или ще е с 40-50 серии. Дано не претупат нещата Hands Pray

# 389
Откъс Еп.5

Общи условия

Активация на акаунт