Отговори
# 390
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:7134e1cca7

Ето на български визуализацията/преглед към 5-ти епизод на "Казвам се Фара".

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/5-3-.avi-5cxVTtzbekGzHQoU

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239521%2Fd9e2a36f … pl_wall_223680451

# 391
Много тънки пасове си раздават Фара и Тахир Sunglasses Добре че са рибките, за да си кажат някои неща Kissing Face Нямам търпение да ги видя утре в пълния им блясък Animal FishAnimal Tropical Fish

Снимките към 5 еп.:

Подсказки към 5 еп.:

Научавайки от Тахир добрата новина за донора, Фара се отказва да бъде свидетел на Мехмет. Той обаче няма никакво намерение да я пусне. След сблъсъка с Агата, започва период на несигурност за Тахир, който трябва да защити Фара и себе си. Разбирайки, че не може да сломи упоритостта на Фара с добро, Мехмет решава да играе по-твърдо. Целта му е да накара Фара да мисли, че ще бъде депортирана и да я принуди да свидетелства. Когато събитията неочаквано излизат извън контрол, страхът на Фара от депортиране става реалност. Тахир трябва да се състезава с времето, за да я спаси. Усилията на Тахир може и да спасят Фара, но това приключение отваря вратата към нов проблем, който Тахир и Фара не могат да предвидят.

С разни хора, които са я издебнали на сета (Пепелче, в теб ни е надеждата):

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 13:56 от super_katia

# 392

# 393

Приветтттттт.... Hug
ПИрфектен Тахир....много ми хареса ,не само въпросите , които  зададе и отговорите ,които даде,но и визията....изчезва полека лека онзи Тахир...с наведената постоянно глава и суров поглед...идва нов Тахир...със светнали очи и лека усмивчица....невероятен...пу пу пу ...такъв повече ми харесва,макари ,че не ми е от най любимите. Relaxed

А ...малкия страхотно гласче вади....още отначало ми направи впечатление...дали от "скафандъра" Joy ,но  все едно рецитира...малко отсечени думички ,но звучат чудесно...сладур,и то голям....

Най накрая видях и една истинска усмивчица от Фара...и Тахир....Heart EyesGrinning

Чакам утре вечер с нетърпение.

ААААААА...да се допълня....май Мехметчо е организирал "лъжливото депортиране"...аптал...Hands Punch

# 394
# 395
Благодарение на днешното събитие на Пантен можем да видим колко много Демет се е превърнала във Фара. Направо ми стана странно като я видях така цялата в бяло като някакъв лебед Smile Свикнахме с разрошената коса, невзрачните дрехи и чантите тип "палатка".

Заедно с Демет Ъшъл (която е преборила болестта) и Айше Арман са лица на кампания за подкрепа на жени с ракови заболявания и за осигуряването им на перуки.

Заедно сме силни

Утре излъчването на епизода е по новото часово време. Т.е. и за нас започва в 20 ч.

# 396
Добро утро🙂
Да отменя Катето за информационния бюлетин. Тя ще го доразвие.

# 397

Не мога да приема Енгин/Тахир като мафиот, затова с нетърпение очаквам да започне борбата с лошите Blush
Естествено, рамо до рамо с  Фара Blush
Като дете Тахир не е имал избор, но никога не е късно да промениш съдбата си... Най- вече, когато срещнеш любовта Heart

# 398
# 399
Зад кадър Blush

# 400
Винаги съм се питала какво им е на децата в сериалите, така да си помежду известните и те да се отнасят с теб като с равен.....Голямо щастие по лицата и на тримата- харесват се 🤩

# 401
Последни часове

Феновете творят Kissing Smiling Eyes

Много хубаво интервю е дала вчера, след събитието на Пантен:

За пореден път се доказва максимата, че достойнството е единственото нещо, което никой не може да ти даде или да ти вземе Sunglasses Това момиче просто знае как да се държи във всяка една ситуация Hands Clap

# 402
Успях за част от серията, майсторска е много, завладяваща, даже и без превод. Отлична работа, браво!
Откъс от 5-та серия:

# 403
# 404
Малко е да кажа, че епизодът беше невероятен! Такава игра, такъв сценарий - няма празен диалог или сцена. Всичко случващо се подготвя терена за последващите събития. Няма какво повече да искам, освен да дойде следващата сряда Sunglasses

Най-накрая отвориха YouTube канала на сериала за гледане извън Турция. Не знам каква беше тази глупост, при положение, че Демет и Енгин имат толкова почитатели извън страната... дано не им хрумва отново да го заключват.

ЕП. 5 на турски:

И финалът беше толкова неочакван, че сега дори нямам предположение как ще продължи историята Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт