Отговори
# 405
Отдавна съм набедила "малкия комисар" за човек на Тахир.

# 406
Според мен, Хрис, по-скоро баш шефът на участъка е човек на Агата. Иначе как Агата щеше да знае, че Фара е заловена и да забърза депортацията ѝ (Мехмет и помощникът му не знаеха) Thinking За Алперен май също Агата и Тахир знаеха, че е полицай под прикритие... Рибата се вмирисва откъм главата ...

Голяма каша настана накрая. Горката Фара... оплете се като пиле в кълчища. В тази сцена беше точно като Пепеляшка. Много ми дожаля за нея Pensive

# 407
Признавам че гледах само 2-3 минути от финалната сцена. Ще чакам превода, но малкия ще го държа под око. Wink

# 408
Според мен, Хрис, по-скоро баш шефът на участъка е човек на Агата. Иначе как Агата щеше да знае, че Фара е заловена и да забърза депортацията ѝ (Мехмет и помощникът му не знаеха) Thinking За Алперен май също Агата и Тахир знаеха, че е полицай под прикритие... Рибата се вмирисва откъм главата ...

И на мен главният шеф на участъка ми е много съмнителен. Не само заради изброеното по-горе, но и защото... LaughingLaughingLaughing (смея се на абсолютно убедителния си аргумент) същият актьор, Aлпер Тюреди, навремето изигра в "Черни пари и любов" точно ролята на продажен началник от полицията. Те турците, според мен,  имат в сериалите си някои второстепенни образи-клишета и за тях наемат все едни и същи актьори. За Алпер Тюреди знам, между другото, и , че има дете, болно от сериозна болест, защото навремето, след снимките на "Черни пари и любов", Енгин Акюрек и той самият създадоха фондация за подпомагане на деца, болни от тази болест....

# 409
Еп.6 фраг 1
-Кой ще се ожени за мен?
-Аз!
Клише, ама....интересно

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:14 от demo80

# 410
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:c06595eea8

1-ви трейлър към еп. 6 на "Казвам се Фара".
Превод Ирена Маркова.

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/6-1.avi-G8rwlKLLAtLPZwn5

И тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239522%2F8febe4d6 … pl_wall_223680451

# 411
Благодаря на екипа за всички преводи 

Много са сладки, естествено, непринудено им се получи предложението за брак Blush

# 412
Селямммм... Hug
Ехаа...супер трей....как само го изтърси Тахир...аззззззззз...чак сам се очуди на себе си....Joy
А...Каан дали сам се е предал....надявам се....
Мерсаж за превода на трея....Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 413
Не изключвам да ни качват на ските с някои от сцените, но предложението на Тахир, колкото и да е клише, зарадва душичките ни Heart Eyes

Марта Оборска пак твори:

# 414
# 415
Демет вече е с 15.7 млн.последователи в Инстаграм.

На мен ми е интересно защо Фара е избягала от Иран. Според Calinos Entertainment: "Фара трябва да напусне страната си с неродено бебе, след като семейството й плати безпощадна цена за несподелена любов на мъж.". А детето в 4-та серия май спомена баба и дядо?

# 416
Да си жена в Иран е ужасно, а да си бременна или жена с дете без мъж представям си....това за мен е напълно достатъчна причина.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:00 от Ela1

# 417
За съжалние, несподелена любов, която завършва с бягство в друга държава и неочаквана поява на дете, в превод значи изнасилване...

Керим за 5 епизода нито веднъж не е споменавал баща си. Можеби му е казано, че е починал, но очевидно детето няма никаква емоционална връзка с него, просто такава фигура не съществува в живота му под каквато и да е форма. Да видим как ще ни разкажат тази част от историята Rolling Eyes

Замислих се, че в последната сцена, докато Фара и Мехмет говориха по телефона, Тахир чува само нейните реплики. Т.е. това което разбра е, че го излъга за комисаря (на когото Фара е бясна), че Мехмет я притиска да свидетелства, че я е унищожил по някакъв начин, но че него самия го защити, казвайки, че Тахир не е извършил престъплението. Много ми е интересно каква реакция ще последва от негова страна?

Само че частта, че Фара е издирвана в Иран и единственият начин да не я предадат на властите в родината ѝ е като получи турско гражданство, я знае само Мехмет за момента...

Как ще се стигне до тази сцена от фрага тогава?

Да донеса и тези гифчета, че ми харесаха Kissing Face

И малко Демет:

# 418
Този комисар вечно недоспал ми изглежда Smiley. А пък Гюнюл ми прилича на Селена Гомез.

# 419
Този комисар вечно недоспал ми изглежда Smiley. А пък Гюнюл ми прилича на Селена Гомез.
Хрис, не знам какво точно имаш предвид Joy

В адвокат Баде ми е надеждата, че ще го тури у ред Kissing Face Тя изглежда много човечна и добра, но все пак носи фамилията Аканджъ и в прав текст си каза на Тахир, че семейството е най-важното...

Не знам дали ще мисли същото и като разбере брат ѝ какви ги къдри... Според мен той ще издаде Каан и така с един куршим - два заека! Сигурно ще навърже нещата, че Фара е видяла убийството и от там е връзката ѝ с Тахир. Веднага ще я натопи, за да си отмъсти на Тахир за заплахите, както и съвсем ще си разчисти пътя към мястото на Али Галип.

Моралната ми оценка по въпроса Satisfied

За Гьонюл и Селена Гомес - да, има доста прилика. Само актрисата Деря Пънар е доста по-луничава (естествено). В тази връзка, онзи ден Демет каза, че за ролята на Фара единственото, което ѝ правят като грим са именно малко лунички.

Общи условия

Активация на акаунт