Отговори
# 450
Дойде нашият ден, обаче аз ще гледам епизода по нощите, че имам едно събитие тази вечер Smirk

Като ги гледам и сем. Акънджъ се бяха спретнали за някъде Hands Nail Care

# 451
Аз пък бързам да наваксам с 5 еп., за да ви настигна и да започна да се изказвам компетентно. 😉 😜

А ето и моя подарък за групата, както е модно да се казва от "личния ми архив" ( но не е още архив, защото е от преди 3 дни 😊).

Кооперацията на Фара и комисар Орхан.
Катенце, 😍 благодаря за адреса! ❤️ 💕 ❤️

Караваната на Енгин. 😉 😜
Шегувам се, не ми вярвайте. 😂

Паркът отсреща.

Нямаше снимки в този ден, но въпреки това беше много, ама много вълнуващо да видя нещо от сериала на живо.

Отивам да се насладя на епизода с бг превода.
Благодаря! ❤️ 💕

# 452
# 453
"Животът ме научи да не мечтая напразно "

Ще се почувства отново жена. Изглежда прекрасно Фара 💕

А и Керим ги разбира тези неща 😉

# 454
Думата, която подхожда на финала на серията - жестоко! Направо ни отвя.

# 455
Аз съм без думи и без дъх... Просто невероятни! Всички!

Hands Clap

# 456
С Реквиема на Моцарт направо беше сцена-шедьовър. Абсолютно майсторска работа!

# 457
Както в началото на сериала пишат, че историята и героите няма връзка с реалността, така можем да използваме същата фраза и за рейтингите - нямат никаква връзка с качеството на епизодите, но такава е волята на комшиите. Те си знаят. Между другото, всички дизита, излъчени вчера са с резултати надолу, вероятно е имало мач.

Тези хора обаче правят чудеса на екрана Hands Clap

Много ми е интересно дали Бекир наистина е умрял Thinking

И Баде как ще реагира... въобще всичко как ще се разбърка отново...

Добре, че вчера успях навреме да си приключа ангажиментите, за да се включа на началните надписи Sunglasses Докато гледах епизода си помислих колко много непредвидимостта на сценария напомня любимия ми Езел Cupid

Като майка и син и извън кадър:

Заслужени похвали от приятелите на Енгин.

Айде, бягам, че пак стана дълго Kissing Face

# 458
# 459

Серийката ми хареса...снощи малко позаспах накрая ,но днес я догледах.
Ей,тоя Али Галип голям гадняр...сигурно мислеше Бекир да убие Фара ,ама йок....не знае той с кого си има работа....Joy Мисля ,че Тахир се усети и затова тръгна към къщата на Агата.
Чудя се за решението на Вера...дали е с добри намерения или не, спрямо Фара...вярно, прави всичко заради сина си,но не ми се видя много убедителна...
Чудя се и затова ,което става между Мехметчо и адвокатката...това е жив флирт...Joy
И...стана ясно ,поне аз така разбрах ,че Мехмет не е истински син на Орхан...някои руски думи ме объркват така ,че може и да не съм разбрала. Thinking
Дожаля ми много за Гюнюл...тая нейна майка е голямо чудовище.
За Фара и Тахир....чудесни...без думи съм...малкия космонаФт също... Heart Eyes

За рейта ...не ми се пише....вчера се ядосвах и за Болката ... абе,комшиите са уникални...толкоз години гледам сериалите им и така и не разбрах какво харесват и какво не....

Пепелче ,благодаря за снимчиците...още не съм допряла до Станбула....виж Одрин ми е като махала ,а и по надолу лятото,но мегаполиса все още цъ...Grinning

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 22:58 от Svet_sz

# 460
След този епизод в главата ми кънти един въпрос.  Вера Акънджъ  по ниски мъже ли си пада?Satisfied

# 461
  • AMS
Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
Много интересен епизод, особено финала
с появата на оръжието на убийството >>>

и  - станах убийца отново >>>

# 462
Еххх линията с адвокатката и комисаря не е лоша, ама хииииич не си подхождат бе….

Тя е такава свежа, млада пък той като сдъвкан и изплют… 😀

Четейки разбирам, че епизодът е бил топ, нооо си чакам бг субса, че по русски има да паузирам и да чета 😂

Поздрави на цялата кошара инатливи козлета ❤

# 463
  • Пловдив

"Казвам се Фара", епизод 6 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук - за сваляне и гледане без сваляне: https://mega.nz/file/zrxwmRTK#ErAsqYrk5jy4q_rUxqJHgOnKf5VajWK7jxgp-naRJCw

И тук: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … UcpYameU4FtU.html

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/6-.mp4-yiU9H88xqpj52sHX

И тук: https://drive.google.com/file/d/1djYHHyuLAhNBRk5WQ9DaCkGZLV716B9 … 8B4Vaht1PaWwpkX4E

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 17:53 от mariana51

# 464
Еееее, няма такъв кеф - невероятният епизод, с български буквички стана още по-невероятен Nature Dizzy Благодаря ви от сърце за светкавичния превод, момичета Hands Pray Направо сме привилегировани Sunglasses

Не знам коя сцена по-напред да похваля Kissing Face Затова ще започна от най-малко очевидната:

Наблюдателните фенове на сериала са забелязали, че Тахир прибра останалата му храна в кутии и сложи някакви лепенки на капаците им - оказва се, че са за уличните животни Heart Eyes Много ми харесва, когато така елегантно се включват дадени послания, без да звучат декларативно Hands Clap

Сега се сещам, че и началната сцена в първи епизод беше как Фара се навежда, за да погали една улична котка... Ако погледнем и заглавията на епизодите досега, 5/6 са свързани с животни:

За капак дори и страховитият Али Галип е вегетарианец, защото му е жал за хайванчетата Stuck Out Tongue

Вечерята между двамата си беше истински трилър. Много добре им се получават сцените с покачващо се напрежение. Иначе имам чувството, че думите, с които Фара описа вълнението си от работатат като хирург, всъщност съвпадаха изцяло с това, което тя и Керемшах донесоха в живота на Тахир.

Направи ми впечатление, че бяха седнали един срещу друго по късата страна на масата, а после, когато Агата дойде при Тахир, конфигурацията беше по дългата страна ... и все пак на един изстрел разстояние Stuck Out Tongue Winking Eye

Радвам се, че и Сепидето се завърна.

Тя за разлика от рижавата скумрия носи спокойствие на Фара.

Видя ми се ключово, това че Бекир я излъга, че не е намерил Фара... Докато не ни пуснат някаква подсказка за следващия епизод, все ще го мислим дали е мъртъв, или жив Rolling Eyes

А тези двамата все повече ми харесват Heartbeat

Мисля, че диалогът им ще остане в залата на дизи славата Stuck Out Tongue

И накрая да си напиша 2 предположения, които ми хрумнаха преди малко:

- малко странно ми се видя, че Орхан е взел Мехмет от сиропиталище, така както Вера и Али Галип са прибрали Тахир... да не би старият комисар също да е търсил Тахир и по стечение на обстоятелствата да е взел Мехмет Thinking (описанията им като деца много си приличат)

- пистолетът, който се появи като улика, би трябвало да е даден на Мехмет от Тахир, обаче дали не го прецака с такъв, по който отпечатъците на Каан липсват...

Айде, стига толкова съм писала Joy Тези двете явно ще ни разплакват Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт