Благодарско за превода на преводачките!

Амиии...гледах трети път серията и Енгинчо напълно ме убеди в мафиотските си способности....супер...особено като наведе глава и...святка ,святка с тез черни очи....

За Демо...няма да се повтарям...при нея няма пет шест....невероятна.
Одеве една у фейсо ми вдигна кръвното...щял скоро да приключи сериала ,щом Демет играела....ама ,аз не и останах длъжна....

Та...сега за серийката,нещо ,което пропуснах с първото гледане....
Най вече музиката...чудя им се на тез СЦ и режисьори как я избират и нагласят тази музика...ще кажеш ,че е писана точно за този сериал....даже в някои моменти само по музиката ,можеш да предположиш какво ще се случи....
За колието...сигурно сте прави...и аз си помислих същото...че или Фара или съпругът и/ако има такъв или е имала/ е от богато семейство...вярно ,то няма да и помогне за трансплантацията на Керим,но...може би след време ще докаже произхода им....както каза и Фара...Колието е всичко което имаме...всичко...
Малко ми се объркаха понятията в семейството на Гюнюл....кой аби ,кой баба...Семиха тейзе....

Благодаря ви и за прекрасните постове,за чудесните анализи...прави ми кеф да ви чета...

Нямам търпение за 2 трей....най вероятно утре ще има....мисля....

За рейта....и аз очаквах да е по висок,ама нейсе....комшиите не мога да ги разбера толкоз години ,какво харесват и какво не....
Оня ден попаднах на едно сравнение във фейса ,на рейтингите на първите епизоди на Рибарчето и Моето име е Фара...ами този на Рибарчето е по нисък ....