Отговори
# 210
Привет,момичета! Hug
Благодарско за превода на преводачките! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Амиии...гледах трети път серията  и Енгинчо напълно ме убеди в мафиотските си способности....супер...особено като наведе глава и...святка ,святка с тез черни очи....Open MouthJoy
За Демо...няма да се повтарям...при нея няма пет шест....невероятна.
Одеве една у фейсо ми вдигна кръвното...щял скоро да приключи сериала ,щом Демет играела....ама ,аз не и останах длъжна....RageJoy
Та...сега за серийката,нещо ,което пропуснах с първото гледане....
Най вече музиката...чудя им се на тез СЦ и режисьори как я избират и нагласят тази музика...ще кажеш ,че е писана точно за този сериал....даже в някои моменти само по музиката ,можеш да предположиш какво ще се случи....
За колието...сигурно сте прави...и аз си помислих същото...че или Фара или съпругът и/ако има такъв или е имала/ е от богато семейство...вярно ,то няма да и помогне за трансплантацията на Керим,но...може би след време ще докаже произхода им....както каза и Фара...Колието е всичко което имаме...всичко...
Малко ми се объркаха понятията в семейството на Гюнюл....кой аби ,кой баба...Семиха тейзе....Thinking

Благодаря ви и за прекрасните постове,за чудесните анализи...прави ми кеф да ви чета...HugHeart Eyes

Нямам търпение за 2 трей....най вероятно утре ще има....мисля....ThinkingJoy

За рейта....и аз очаквах да е по висок,ама нейсе....комшиите не мога да ги разбера толкоз години ,какво харесват и какво не....
Оня ден попаднах на едно сравнение във фейса ,на рейтингите на първите епизоди на Рибарчето и Моето име е Фара...ами този на Рибарчето е по нисък ....

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 19:41 от Svet_sz

# 211
Имаме подарък от Мортеза Heart Eyes https://www.instagram.com/p/CpZ8lu4odMg/

# 212

Цитат
Имаме подарък от Мортеза Heart Eyes https://www.instagram.com/p/CpZ8lu4odMg/
Много хубави кадри, запечатали емоциите на героите по уникален начин Hands Clap  

# 213
Привет, момичета!
Изгледах ЕП 1 и ми хареса. Демет отново се доказва в израстването си като актриса.
Мина ми мисълта, дали Енгин също не е полицай под прикритие. Каза на гл. инспектор - до сега аз се грижех за него (убития полицай).

# 214
Мери, 😍 по-скоро имаше предвид, че момчето му беше дясна ръка и беше под крилото му, докато се правеше на мафиот.
Поне аз така го изтълкувах, защото той от баш комсера  разбра, че е бил полицайче.

# 215
Мери, 😍 по-скоро имаше предвид, че момчето му беше дясна ръка и беше под крилото му, докато се правеше на мафиот.
Поне аз така го изтълкувах, защото той от баш комсера  разбра, че е бил полицайче.

Може и така да е, ама не ми се иска Енгин да играе отрицателна роля и затова му лепнах "полицай под прикритие" 😊

# 216
Цитат
Може и така да е, ама не ми се иска Енгин да играе отрицателна роля и затова му лепнах "полицай под прикритие" 😊
Това е супер идея Blush

# 217
Ми добре, значи решаваме, че е полицай под прикритие, демек НМ (наше момче). 😂

# 218
Фотосесията е висока класа! Аз обаче се чудя дали ще имаме любовен триъгълник. Например Демет, Енгин и Фърат. Фърат много добре играе изгубилият в битката за сърцето на любимата. Щото без любовна драма за къде сме, нали... Broken Heart

# 219
Щом президиумът реши, така да бъде People CopJoy Аз Тахир и като мафиот си го харесвам, защото показа, че изобщо не е лош човек, просто животът му се е стекъл по този начин... Всъщност тепърва трябва да ни разкажат неговата исторя Sunglasses

П.С. Статията от вестника, която се вижда на преден план е със заглавие, че 158 жени са убити... не смятам, че е случайно. Сериалът даде някои доста сериозни заявки за поставянето на наболели социални проблеми, които често се замитат под килима... Пак ще напиша, че обожавам такива дребни детайли, които показват истинска класа Nerd

Ето, например и докторът от еп. 1 е истински лекар Hands Clap https://www.medilife.com.tr/3-doktorlarimiz/343-ahmet-atilla-yilmaz/

От официалния канал ни напомнят, че оставят 3 дни до новия епизод:

Както и че ще има видео "зад кадър":

Между другото снимките им тази сутрин са приключили към 4 ч.

Този мафиот също ми стана любимец - прилича на изпаднал мексиканец Stuck Out Tongue Winking Eye

А това момиче обожава да се снима с известни имена. Има поне няколко различни срещи с Демет:

Към тези снимки е написала: Най-естествената/ непретенциозна и открита от всички, които съм виждала, а съм виждала много Blush

За финал малко изкуство >>> https://www.instagram.com/p/CpXynsbM4np/

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 20:44 от super_katia

# 220
Привет, момичета! Hug
На мен ми се струва, че така както комисаря е осиновен и Тахир е взет от улицата и отгледан от мафиота, като нищо може да се окажат двама братя тръгнали по различни житейски пътища, но да видим. Онова, което Тахир каза на полицейския инспектор подсказва, че имат някаква близка връзка и даже смятам, че Тахир таи натрупан натрупан гняв срещу него. Или на мен ми се струва? Какво мислите?

# 221
Якутче, според мен Тахир и Мехмет нямат кръвна връзка. Враждата е на база мафия-полиция. За Тахир се знае, че губи родителите си (неизвестно при какви обстоятелства) и после вуйчо му го гледа малко, но понеже го е измъчвал, Тахир става причина за смърта му... За Мехмет се знае, че се срамува от произхода си... като нищо е бежанец и той като Фара. Това го пишеше в описанието на героите.

Можеби искат да ни покажат как в единия случай сирачето отива в ръцете на мафията и става мафиот, а в другия попада в семейството на полицай и следва примера му Rolling Eyes 

# 222
Якутче, 😍 и на мене ми се струва, че има някаква много сериозна причина за този гняв на комисаря към НМ и за това упорито преследване.
Но нещо по- различно от роднинска връзка, по-скоро някакъв провал на Мехмет в работата, за който Тахир е причина или нещо такова.
А, бе, фантазии. 😂 😀
Тахир е просто един слуга и дори да е единственият път към баш мафиота, това никак не си личи нито от действията на комисаря, нито от думите му.
У мен се създаде впечатление, че едва ли не най-важната му цел е изобличаването на Тахир и това сякаш се е превърнало в негова  фикс идея.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:59 от pepel_ot_rozi

# 223
За Добро утро🙂
Фраг 2

# 224
Не разбирам и думичка, но дали убитият и убиецът не са братя?

Общи условия

Активация на акаунт