Фраксипарин, клексан, аспирин - Тема #20

• 55 137
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Да си вкарвам въздух?! Това не е във вена..  подложка инфекция е. Идеята е да направи място в подкожната мастна тъкан да се инжектира лекарството..

# 181
Не мисля, че има нужда от чак такова възмущение Simple Smile Както написах - психологическа бариера Simple Smile

# 182
Не е възмущение - просто исках да обясня какво знам и, че не е страшно !

# 183
  • София
Аз махам въздуха. Никаква драма няма, споко Inferiya.

# 184
Аз също махам въздуха.

# 185
На мен Хематолога ми изрично ми каза, ако не съм медицинско лице или медицинско лице не ми ги поставя да НЕ махам въздух. Защото има риск да изваждам и лекарството без да искам.

# 186
Не случайно и в самата листовка е написано да не се маха въздухът. Всеки си преценява сам дали ще използва медикамента правилно. Казвам го като здравен специалист.

# 187
Имам останала опаковка клексан 0,4
При интерес пишете на лично

# 188
Здравейте, от няколко дни слагам клексан 0.4 и до момента не съм го слагала сама. Днес се наложи мм да ми го сложи и след това като извади иглата на мястото на убождането имаше капка кръв. Съвсем малко, но знам, че не трябва да има. Смятате ли ,че е проблем. Аз някак си не се престрашавам сама да си го слагам, не знам как ще изкарам цяла бременност.

# 189
  • Замък сред облаците
Нацелили сте капилярче, може да имате синка утре. Не е страшно.

# 190
  • София
Здравейте,
да попитам някой знае ли при покупка на оксипар от Турция, какво е разрешеното количество за внасяне на човек? Благодаря!

# 191
Момичета, днес пусках пакет коагуация, тъй като съм на Фраксипарин 0.4 ежедневно. Фибриногена и Д-димера са чудесни, но APTT е 23.1, при долна граница 23. Като сте били на долна граница, коригираха ли ви НМХ терапията? Русев, не вдига телефона, а час ми предлагат след време.

# 192
Дали бихте споделили с какви стойности са ви фибриноген и д-димер и в коя седмица сте?

Момичета, днес пусках пакет коагуация, тъй като съм на Фраксипарин 0.4 ежедневно. Фибриногена и Д-димера са чудесни, но APTT е 23.1, при долна граница 23. Като сте били на долна граница, коригираха ли ви НМХ терапията? Русев, не вдига телефона, а час ми предлагат след време.

# 193
Irelia, в 11 гс, а останалите резултати са:

Сега докато се рових за други мнения, май излиза, че при НМХ аптт не е толкова важно, а се следят само Д-димера и Фибриногена. Все още не съм пускала Anti-Xa, но и това ще направя скоро.

# 194
Irelia, в 11 гс, а останалите резултати са:

Сега докато се рових за други мнения, май излиза, че при НМХ аптт не е толкова важно, а се следят само Д-димера и Фибриногена. Все още не съм пускала Anti-Xa, но и това ще направя скоро.

Здравейте, важно е АПТТ, то показва колко сгъстена е кръвта. Според мен трябва да се добави натаспин или аспирин, но нека по - запознатите да кажат. А хепарина всеки ден ли го биеш, че Русев много често предписвал терапия през ден.

Общи условия

Активация на акаунт