Фраксипарин, клексан, аспирин - Тема #20

• 55 239
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Някой има ли оксапар или енокс 0.4,защото към всичко друго имам алергия, а не откривам из фб .....
Демек към фраксипарин и клексан имате, но към оксапар и енокс-не? Аз също направих към фракси и клексан и е добре да знам за по-натам, че има вариант все пак.

# 406
Да,само към турските нямам нищо че са същото вещество. Алерголожката ми каза, че просто са по - пречистени , защото там производството е друго,не като в ЕС,затова.

# 407
Някой има ли оксапар или енокс 0.4,защото към всичко друго имам алергия, а не откривам из фб .....
А в какво се изразява алергията ти?

# 408
Огромни сърбящи петна - лилаво - розови, стигат ми до 16-18 см....

# 409
Огромни сърбящи петна - лилаво - розови, стигат ми до 16-18 см....
Да, обичайните обриви, защото при мен се появиха свиркания и не може да разберем от инжекциите ли е...

# 410
Какви свиркания? Ако е около мястото на инжекциите е от тях. Може да пуснеш ПКК и ако има завишени еозинофили трябва да спреш...

# 411
  • Замък сред облаците
Има групи за купуване на лекарства от Турция, съдействат. Не съм им ползвала услугите обаче.

Едната група е тази доколкото знам:

Свиркат й дробовете на мама Кика, пускала е изследвания, няколко поста назад писа.

# 412
Аа,ясно, мислех че има предвид някакви синки....
Ще прибегна и до тези групи,ако трябва, просто напоследък имаше оплаквания,че приемат поръчки,а после не пращат нищо. И не ми се иска да ме изпържат и да остана без инжекции,но ще продължавам да търся ..

# 413
Yan, във фейсбук има 2 групи за тромбофилия, там се продават разни лекарства. Провери ли там, знаеш ли ги?
От вчера има обява за турски фраксипарин...

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 19:36 от MamaKika

# 414
Да,търсих....

# 415
# 416
Здравейте,
Ако има някой с подобен проблем ще се радвам да сподели…
До преди седмица спрях Фраксипарина и започнах с Акард 150 мг, след висок риск от прееклампсия след 34 седмица 1:18.
Но, получавам пристягаща болка в кръста и корема… Не съм сигурна дали се дължи на аспирина, но преди това съм нямала такива спазми…

# 417
  • Замък сред облаците
Подготвителни контракции са това. Ако зачестят е добре да се направи консултация със следящия лекар.

# 418
А вас бучките,които се образуват при биене в ръцете болят ли ви? Защото понякога като нацелим явно кръвоносен съд(защото има капчица кръв после в спринцовката) и след това буците са доста болезнени известно време и се чудех нормално ли е? Като се нацели кръвоносен съд си боли още самото обождане, но е правилно да си продължим биенето,а не да вадим иглата,нали? В корема нямах проблеми, ама в тия ръце..

# 419
  • Замък сред облаците
Болят бучките. Аз лично съм вадила иглата и пробивала на няколко места, рекорда ми беше 7 в доста напреднала бременност. Не е за хвалене, но се налага понякога. С всяко пробиване върхът се затъпява.

Общи условия

Активация на акаунт