Фраксипарин, клексан, аспирин - Тема #20

• 55 165
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря Ви за отговорите! Аз имам още един въпрос, в листовката пише да се вкара цялата игла, така и направих, целите ли ги вкарвате? Извинявам се за тъпите въпроси, ама ми е малко притеснено.

# 241
  • Замък сред облаците
Да, или оставям на 2-3мм да не влезе понякога - това се учи с практиката къде колко да биеш 😁
Буквално са дуракоустойчиви инжекциите - стига да ги биете на указаните места няма как да сбъркате Simple Smile

# 242
  • София
АА, много, много благодаряза помощта! Flowers HibiscusYellow Heart

# 243
Здравейте, някой има ли хепарин 0,8?

# 244
Клексанът има 0,8. Не може ли него да биете?

Здравейте, някой има ли хепарин 0,8?

# 245
Няма ли в аптеките?

# 246

Търся за моя позната от малък град, в града й няма никъде 0,8

# 247
Не може ли да слага 2 × 0,4, докато намери?

# 248
Не може ли да слага 2 × 0,4, докато намери?

Така прави, но все пак е в търсене на 0,8

# 249
Здравейте! Колко време след нормално раждане се продължава с терапията в нмх? На майка ми след операция й го изписаха за 30 дни. На мен след нормално раждане- 6 дни. Чудя се дали е достатъчно и какви изследвания да пусна като го спра. Който има опит моля да сподели.

# 250
  • Замък сред облаците
Зависи от мутациите. Между 14 и 30 дни е оптимално, с повече мутации може и до 2 месеца. Аз бих 28 дни, с хомозигот ПАИ.

# 251
Аз съм с Паи, асе, тафи и вегфа. Пред пременността ходих при Проф Паскалева, ма сега за това не ми се ходи. То и според нея нямам тромбофилия Simple Smile

# 252
  • Замък сред облаците
Ако си пускала коагулация непосредствено преди раждането, бих те посъветвала да се ориентираш по д-димер. При стойност около и над 1mcg/ml бий поне 2 седмици до към месец. Сега с новородено надали ти се търчи да проверяваш текущите стойности, но бих посъветвала към момента на спиране на инжекциите също да провериш д-димер (при мен беше спаднал на 0.51). Имахме родилка тук, Брин, която трябваше над 3 месеца да е на терапия примерно. Но тъй като всеки организъм е индивидуален и много фактори влияят, няма универсално правило, а изследванията показват най-точно.

# 253
Благодаря,АА!

# 254
Здравейте. Търся Оскапар, моля някой да ми пише,ако има.

Общи условия

Активация на акаунт