Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 14

• 46 741
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета за пожеланията.
За днес питка, домашен суджук, пържени картофки, черита, краставици, ягоди, ябълка, крекери,две мини десертчета.

# 121
# 122

Долче, направих ги най-накрая фалафелите 😆. Още веднъж благодаря за рецептата! Наложи се да добавя малко вода към сместа за да мога да я смеля в блендера. И така за днес сандвич с фалафел в арабска питка, черита, кашкавал и омлет. Стискам палци 🤞 да се харесат за  да разнообразим малко менюто.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 09:33 от bibikota

# 123
Бибикота, и аз добавих вода до желаната консистенция.🙂

# 124
  • shumen
За утре-за закуска-кроасан с масло,за обяд-в стола-пиле с ориз,кисело мляко,за СЗ-баничка,банан,Кит-Кат.
За мен-за закуска-кроасан с масло,за обяд-зеле с ориз,вафла Черно и бяло.

# 125
За днес рибени пръчици, печени картофи, моркови, манго, ябълка, мандарина, мюсли барче и филии с пастет:

# 126
За днес пак питка, суджук, кашкавалено роле с шунка, черита, краставици, ябълка,мини кексче и две мини вафлички.

# 127
  • София
Кюфтета и кашкавалени топчета, картофено пюре. Едва събрах шепа годни за консумация чери домати в Кауфландия снощи.

# 128
За днес сме на бързо меню Relieved

# 129

Това в кутиите какво е ?

# 130

Това в кутиите какво е ?
O, да в бързината съм пропуснала. Някакви картофени крокети със спанак от Лидл, млечна салата, мезе, кашкавал, чери и морков.

# 131
Бибикота, вкусни ли са, че и аз и ги гледах в Лидъл?😃
Моята дъщеричка днес си изяла "ананаса"😅, т.е. мангото.

# 132
  • shumen
За утре-за закуска-баничка,за обяд-в стола-фарфале с домати и мляно месо,плод,за СЗ-кекс,банан,вафла.
За мен-за закуска-баничка,за обяд-дюнер.

# 133
За днес омлет с картофи, праз и моркови (накълцах от тиганичките в омлета, че ги намрази, когато разбра, че не са американски палачинки😅), моркови, бонбони, филийки с яйце, извара и шунка, сомун с масло, филе Елена и кашкавал (много е крехък хлябът и се разчупи), ябълка и флан карамел.

*Взела съм някакви ябълки, които потъмняват почти веднага след нарязване, много ме дразни това...🙄

# 134
  • София
Вчера не готвих, тъй че сбиротък малко днес.

Общи условия

Активация на акаунт