Отговори
# 285
Някой да знае рецепта за подути глезени Crossing Armsот кокалчетата надолу краката ми са като отекли и ужасно обезформени ooooh!Весела Коледа
Вдигай краката нависоко и се моли това да помогне newsm10

# 286
Аз подредих масата със салати и подобни вкусотии-така че заповядайте на гости-имам малко време докат не са дошли гостите.Имам чувството,че на двама възрастни с дете а трдесет човека ще идват-вече няма място по масата...и мъжа ми още иска да трупа  ooooh!

Катюнгелче мойте крака са ужассно ДЕБЕЛИ от 3-4 месеца...Като слонче съм в нозете-не ми се виждат кокалчетата...

Който реши да ражда,че не остана още много до приключване на темата  Mr. Green

# 287
  • София
Здравейте, аз така само проверявам да не сте родили  Mr. Green.
И ние днес направихме едно голямо пазаруване в Хит newsm71, ама за бебо взех само два пакета памперси - един от 2-5 - 40бр. и един 3-6 - 98бр., мокри кърпички, пак на Памперс, комплект 7 лигавничета и термобокс, май Бертони, сега ще го пробвам дали влизат шишетата на Авент. Бях планирала днес да купя и козметиката, ама нещо не харесах. Вие на коя марка сте се спрели. Аз първо мислех да купувам Бюбхен, ама нали в училището препоръчаха за начало медицинска козметика.  Thinking, Та сега се чудя. newsm78.
И друго да ви питам днес ми изсъхна първата пералня с бебшки дрешки  wash hang, та сега се чудя има ли значение от коя страна ги гладя  1ironing - от вътрешната или външната  Blush, и да не ми се смеете сега за тъпите въпроси, не помня как съм ги гладила на щерката ooooh!
И на мен свекър ми е на гости, та не ми остава много време за писане, ама да знаете, че мисля за вас newsm68 и ви проверявам да не раждате. Само гоня мъжо от компютъра   badcomp и му викам да провера има ли нови бебета. newsm30 smile3541
KayRenn да ти е честит рожденника  baloni и на са преуморявай.  Naughty

# 288
И друго да ви питам днес ми изсъхна първата пералня с бебшки дрешки  wash hang, та сега се чудя има ли значение от коя страна ги гладя  1ironing - от вътрешната или външната  Blush, и да не ми се смеете сега за тъпите въпроси, не помня как съм ги гладила на щерката ooooh!

От вътрешната Викс, за дизенфекция, не че е фатално ако ги изгладиш от външната де... Обаче ще се запазят по-дълго ако ги гладиш от вътрешната страна

# 289
Аз купих на Нивея и Джонсън козметика,а дрешките ги гладя и от двете страни.

# 290
  • София; Дружбето
Аз още нищо не съм гладила, но утре идва мама Mr. Green Mr. Green Mr. Green А козметика взех на Бюбхен пък да видим бебата какво ще каже newsm78 Имам и мострички на мустела, та ако се обрине от едното да пробвам с друго. Я дайте съвет да купувам ли голям пакет памперси 2-5 или да взема направо 3-6?

# 291
  • София
vicks , запекла се е работата с бебетата или щъркелчетата ни са пияни - не можем да си отпочнем подобаващо новата тема....  newsm53

За гладенето в у-ще съвсем закономерно подчертаха, че предвид липсата на стерилна среда след гладенето е горе-долу все едно...  Освен ако ти не ги вакумираш...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 292
Здравейте, момичета! Какво става, нямаме ли нови попълнения в групата на бебоците? Вие раждайте, аз още стискам краката, че още съм в осмия..... Ама вие давайте Mr. Green
И така да ви питам - гледам, че си пускате бебешките дрешки на пералнята, както мисля да направя и аз - а пък свекърва ми все мърмори, че трябвало да се перат на ръка, и то със сапун. А аз не виждам какъв е проблемът да се пуснат на пералня на 40 градуса например... А центрофуга пускате ли (извинявайте за тъпия въпрос)? И също така моята вездесъща свекърва ме светна по въпроса, че бебешките дрехи не се простирали навън на терасата - вярно ли е това?

# 293
vicks , запекла се е работата с бебетата или щъркелчетата ни са пияни - не можем да си отпочнем подобаващо новата тема....  newsm53

За гладенето в у-ще съвсем закономерно подчертаха, че предвид липсата на стерилна среда след гладенето е горе-долу все едно...  Освен ако ти не ги вакумираш...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3532  те май не само ШТъркелчетата са пияни...Дано не объркат бебета  stork-boy stork-girl

Мимоза 2 свекърва ти изобщо чува ли се какво говори  blahblah  Ако си няма работа дай й да ги пере на ръка-аз пуснах дрешките на 40 градуса с центрофуга  и нищо им няма  wash  Действай спокойно... newsm10

Тия гости дали не се отказаха  newsm78 Казаха в 18:30 ч. че ще дойдат,а още никви ги няма  Rolling Eyes

# 294
  • София; Дружбето
Аз ги пера на 60 с центрофуга и си ги простирам на терасата. Това за терасата беше някакво поверие ама не се сещам какво точно newsm78

# 295
  • София
И така да ви питам - гледам, че си пускате бебешките дрешки на пералнята, както мисля да направя и аз - а пък свекърва ми все мърмори, че трябвало да се перат на ръка, и то със сапун. А аз не виждам какъв е проблемът да се пуснат на пералня на 40 градуса например... А центрофуга пускате ли (извинявайте за тъпия въпрос)? И също така моята вездесъща свекърва ме светна по въпроса, че бебешките дрехи не се простирали навън на терасата - вярно ли е това?

Ще ме прощаваш за грубостта, ма та'а е луда! Боже, откачам като чуя такива работи! Я и кажи.... че ти ще решиш, набухай пералнята на колкото-си-искаш градуси и остави центрофугата! И що да не съхнат навън?!?!  doh doh doh

# 296
Аз ги пера на 60 с центрофуга и си ги простирам на терасата. Това за терасата беше някакво поверие ама не се сещам какво точно newsm78

Аз доколкото помня ,майката не трябва да простира вечер по тъмно дрехи на терасата ,ама вече след като е родила...

# 297
Вие само ако чуете разни други "просветления" на свекърва ми  Sick Mr. Green Mr. Green - това е най-малкото. ДА не говорим за слагането на сол във водата на новороденото (много лошото в случая е, че и съпругът ми я подкрепя за това), и разни други простотии и измишльотини. Колкото до простирането вечер - не трябвало да се простират вечер, ама не знам защо....Лошото  е, че живеем заедно, а тя доста обича да се налага, т.к., естествено, смята, че разбира повече от гледането на бебета. Лошото само е, че е раждала сина си преди 37 години и май малко е позабравила...........

# 298
  • София
Мимоза2 , мила, толкова добре те разбирам - живяла съм с подобен цирей и мога да ти кажа, че ми е мъчно за теб!  smile3518 Но намери начин и сили да се справиш с нея - забрави тия извратени методи! И мъжът ти да се вземе в ръце... Боже, тя утре ще ти довлече и буркана със св.мас...  Sick

# 299
  • София; Дружбето
И мойта като дойде ще се сипят пак бисери - соол, мас, орехова шума.... другите съм позабравила, ама ще ми ги припомни Crazy Най-много пак да си тръгне разревана Blush

Общи условия

Активация на акаунт