От 6 месеца не бях сядала зад волана, а някои от вас знаят как карах тогава ... та, както и да е - днес токова месеци по-късно се качвам аз и си карам перфектно - все едно цял живот това съм правила. Даже майка ми и сестра ми се очудиха.

И си карам, и си карам ...

И ме спира един симпатичен катаджия, и ми прави акт, защото "по сред бял ден съм карала без никакви светлини" - поне така пише в акта.

Поне да имаше мъгла - та, да знам за какво са ми пустите светлини ... имало закон, член не знам си кой, алинея - пак така.

Нямало да ми вземат точки, ама ще трябва да платя някаква минимална глоба ... кви пари е, някой знае ли?!?!?!?!

Истината е, че можех да си изпрося опрощение, гледаха ме твърде благосклонно, ама айде ... нали съм против корупцията.

Как е възможно да създават проблеми на добросъвестните шофьори като мен проблеми за подобни глупости?!

Да не ви разказвам каква весела историйка се сформира като ми поикаха документите. Извадих им всичките си и им казах да си вземат каквото им трябва.

Като цяло много ми се радваха като непрекъснато им повтарях, че няма нужда да се хабят да ми говорят какво, що, защото така или иначе нищо от това не разбирам.

Поне днес стигнах до един доста съществен извод - хора, от мен ще стане шофьор!

Отивам малко на театър, че ми дойде в повече днес!