Дъра-бъра, два чадъра!

• 16 253
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мерси момичета, че не сте ме забравили  Hug (обикновено ме забравят  Mr. Green) .Благодаря за милите пожелания.Верно ми се събра много да черпя  Joy
За сега само виртуално :

ЧЕСТИТО НА ВСИКИ ПРАЗНУВАЩИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ИМЕТО ДА ИМ ДОНЕСЕ САМО ХУБАВИ НЕЩА   bouquet

# 181
Честит имен ден и от менннннннннн и на Ивето, и на Ивет, и на Еми на мъжете и на всички ,които пропускам - да са живи и здрави Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • в гората
Честито на всички празнуващи!
Да им е живо и здраво името и много много щ а с т и е им желая!
Да  Partyпразнуват Party като за световно (или поне европейско) днес! Party Party Party

Н А З Д Р А В Е!

# 183
Честит имен ден и от мен на всички именници!Да им е живо и здраво името!Да им носи много радости, успехи във всичко и сбъднати мечти!Да носят с гордост и с достойнство името си! Много късмет и любов!

# 184
Аааа, и аз си имам именичка  Laughing

Включвам се набързо, за да ви почерпя с тортичка, че ей сегичка ще ми дойдат гостите, а аз още не съм украсила истинската. Пък и мъфинчета бъркам, и сиренца режа, и ...  Ама, хайде, като се наканите най-сетне и на мен да ми дойдете на гости, ще видите наживо Wink  Hug

Ха, НАЗДРАВЕ
за Ивана и за всички други Ивановци, Ивовци, Иви и изобщо всички, които имат повод за празнуване днес!

# 185
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името, и да ви носи много, много радост и късмет! Heart Eyes Hug  bouquet

# 186
  • София
Валя, да ти е жив и здрав рожденика!!!Много да ви радва, а вие безкрайно да го обичате  Hug

# 187
  bouquetЧестито и от мен на патерица на всички празнували. Да им е живо и здраво името и да са много щастливи bouquet

Момичета, искам да питам дали някой може да ми помогне с някакви учебници или други четива по маркетинг  newsm78. Някакви промени в службата ще имам (надявам се за хубаво  Praynig) и ми се искаше да попрочета това онова...нЪл трябва да се развиваме Crazy
Пък ако стане - ще черпя! Peace

# 188
Направихме прощъпулник на племеничката. Взе докторските слушалки и една триола. Ще става музикална лекарка:)  Лелята тича около блока с питката  Embarassed Искам да споделя с вас една много красива музика. Можете да я чуете тук: http://www.youtube.com/watch?v=AgPqpGOpv8g Надявам се и на вас да ви хареса  Hug

# 189
То и аз на моя прощъпулник съм си взела докторските слушалки на вуйна ми, ама ей на ... животът ме залашка към разни медии, Азис-ове, Глории, поп-фолк-ове и учене, много учене. Tired

# 190
AМИ нали съм си заспала - пак съм пропуснала всичко интересно. Момичета всички да сте ми живи и здрави и много много щастие и усмивки около вас!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 191
  • София
Айде похвалете се нещо дееее, иииии, само по работа значи приказвате  Rolling Eyes smile3534

# 192
  • край Дунав
Айде, хваля се!!!Гледай тука:http://www.goblenite.com/index.htm?act=gallery_view&id=786

# 193
  • София
Поствам линка в тагове за да видят и другите.
Не знак какво да ти кажа, освен, че ти се възхищавам.Аз изобщо няма да говоря за шиене тогава  Embarassed
БРАВОС   bouquet  Hug  Heart Eyes

Ако знаеш от кога ми е мерак да шия "пътят към Емос", но аз го знам под друго име, но все не ми остават пари да си го купя Sad
Страхотни красоти, просто нямам думи  Heart Eyes

# 194
Айде, хваля се!!!Гледай тука:http://www.goblenite.com/index.htm?act=gallery_view&id=786
Лелее, Скорпионче, гледах, гледах...то голями красоти бееее!!!И всичките си ги правила ти....как имаш търпението за това нещо...незнам Hug БРАВО!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт