Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
И аз ще ги зачеркна категорично. Качеството много спадна, а тая такса за връщане съвсем като подигравка ми изглежда.
Уловката е, че щом си поръчал до адрес, винаги има такса връщане.
За мен не е проблем да занеса пратката до офис на еконт, ама тъпият им сайт не ми дава такава опция за поръчка с доставка до адрес.  Утре мисля да ги потормозя по телефона.😡

# 646
Честно казано най-дразнещо е, че го разбрах чак при връщането. Иначе ежедневно получавам мейли с всякакви други информации. Но това...не. А и тото-то с качеството...

# 647
Получих поръчката, обаче ми се вижда малко това кимоно - поръчах М-Л, мисля, че следващият размер ще е голям.
Май ще го върна.
Днес гледах, че имам ризи от Уайкики 40 номер и 44 номер, които изглеждат почти еднакво (като ширина). Тези етикети с размери са много измислени - не е възможно при 4 размера да няма никаква или почти никаква разлика.
А отделно имам тениски М от тях, които са ми широки.

# 648
Аз получих шапката и коланите, в огрооомен кашон.
И двете са чудесни за цената си.

# 649
Получих от намаленията им онзи ден с БД
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/6415972/2858170 - плътна, стегната, отговаря на размер

https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/6342863/2913677 - уголемена с размер, личи си и по снимките на модела, стои по-дълга и свободна

https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/6402331/2973425 -  хубава материя, дължина и кройка. Ако я бях засякла по-рано, щях да си взема и от други цветове. Уголемена е с размер, ориентирах се по модела.

https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0% … 0/5798557/2355266 размер е съвсем точен, ако желаем да стои по торбесто като на модела - номер нагоре.

# 650
  • Пловдив
Аз също не се спогаждам с номерацията им и се въздържам от покупки онлайн за себе си. Имам тениски от М до ХХL и не бих казала,  че има разлика в  ширината им.

# 651
  • Sliven, Bulgaria
Имам нужда от помощ - искам да върна един елек, но поръчката направих без регистрация, до офис на Еконт, но в пакета нямаше етикет за връщане. Имам номера на поръчката - влизам в проследяване, разпечатвам фактура и форма за връщане, но до там... Или просто да отида в офиса на Еконт от където съм получила пратката и да върна?
Ох, много им е смотан сайта, все си обещавам, че поръчвам за последно, но това беше наистина за последно. То борба с филтрите, борба с количката (да не говорим, че ми добави в последната поръчка артикул, който не беше е количката и не мога да върна от съображения за хигиена Disappointed Relieved ), борба с плащането - на 5 пъти един път става, а сега и борба с връщането...

# 652
Аз бих се обадила, за да ми кажат номер на товарителница, с която да върна.

# 653
Имам нужда от помощ - искам да върна един елек, но поръчката направих без регистрация, до офис на Еконт, но в пакета нямаше етикет за връщане. Имам номера на поръчката - влизам в проследяване, разпечатвам фактура и форма за връщане, но до там... Или просто да отида в офиса на Еконт от където съм получила пратката и да върна?
Ох, много им е смотан сайта, все си обещавам, че поръчвам за последно, но това беше наистина за последно. То борба с филтрите, борба с количката (да не говорим, че ми добави в последната поръчка артикул, който не беше е количката и не мога да върна от съображения за хигиена Disappointed Relieved ), борба с плащането - на 5 пъти един път става, а сега и борба с връщането...
Регистрирай се  в Econt, там ще видиш товарителницата(най-добре). Другият вариант е да звъннеш на Ekont от твоя номер, но техния е от 0700 и вероятно нямаш безплатни минути към него. Трети вариант остава да звъннеш на LC Waikiki.

# 654
  • Sliven, Bulgaria
Аз имам профил в Еконт и виждам номера на товарителницата с която съм получила пратката. Нея ли трябва да ползвам? Няма друга...

# 655
Аз имам профил в Еконт и виждам номера на товарителницата с която съм получила пратката. Нея ли трябва да ползвам? Няма друга...
Друго разбрах аз, че си успяла да генерираш заявка за връщане, тогава щеше да виждаш и товарителницата за връщане. Не е същата с тази за получаване.
В такъв случай трябва да звънне на LC Waikiki.

# 656
Купих си доста неща за дома и съм доволна.
Килимче за баня, чаршафи с ластик, покривка за легло пике,  прибори които ми идват малко големи  но са много хубави и тежки.
Само  едно килимче не ми хареса, но не защото не  е хубаво а не съм обърнала внимание от какъв материал е.

# 657
  • София
Оформя се връщането през сайта. Там се попълва и причина. Листът се слага вътре с нещата, попълнен, а от Еконт виждат, ако е оформено за връщане, не трябва стикер.
Благодаря ви за помощта! Справих се и бързо ми възстановиха парите.

# 658
Вторник пуснах поръчка с голямо намаление и днес си я получих. Много съм доволна. Единствено едната пижама е много, много уголемена, но за другата зима ще е 😆

# 659
  • Бургас
Здравейте! За колко време горе - долу ви пристигат поръчките? Днес поръчах и в сайта пише, че от 7 до 14 дни, до един месец - нещо такова. И тъй като от Икеа примерно пише доставка до 7 дни, а идват на втория се надявам, че и Уайкики ще са бързички 😁 От Бургас съм, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт