Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За момента доставката отнема около 2 работни дни

# 661
  • Варна
Забелязали ли сте в магазините да изчезват детските неща или само в Гранд мол във Варна е така? Буквално два щендера момчешки дрехи има, всичко друго от момчешката секция е запълнено с мъжки дрехи. Изключително разочарована съм, не разбирам на какво се дължи.

# 662
За момента доставката отнема около 2 работни дни
Наистина с доставките са най- бързите сред конкурентните сайтове.
Или имат малко поръчки и смогват, или не знам как, но успяват.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 12:19 от Mateah

# 663
Какъв е срокът за взимане на пратка от Еконтомат? Има ли поне седмица?

# 664
Аз ходих до физически магазин тези дни. Имаше финално намаление и взех на децата доста неща за без пари. Новите дрехи са на безумни цени.

# 665
  • Пазарджик
Какъв е срокът за взимане на пратка от Еконтомат? Има ли поне седмица?
Мисля,че е 3 дни.След това отива в офис.

# 666
  • София
ZJFTA7XJSE3  код за 10% отстъпка в следващите 30 минути (2-3 минути минаха докато намеря темата)

# 667
Мисля че го 'подаряват' при всяко отваряне на сайта.

# 668
  • София
Възможно е. На мен за първи път ми се случва, а почти всеки ден отварям. Но може този път да не ми е отчело, че съм вписана, защото ми излезе реклама за отстъпка при първа поръчка.

# 669
  • Варна
Оня ден след 23ч пуснаха безплатна доставка и подобен код за 10%, пуснах набързо една поръчка, да видим...

# 670
  • БГ
Здравейте, реших и аз да пусна една поръчка , но не знаех че има 1.90 лв при наложен платеж 😃 и реших да платя с карта, дотук добре, въведох си данните на картата и след натискане на бутона "плати" съответно ми излезе нотификация на телефон за "устешна транзакция", но в сайта ми даде "грешка при плащане, моля опитайте отново". Съответно нямам създадена поръчка, но имам дръпнати пари 😃 писах им, да видим другата седмица дали ще ме отразят 🥹😃

# 671
Провери си пак в профила с поръчки дали вече не е  отразено там.
Преди две седмици сайта ми прави такива номера, даде грешка при плащане, парите бяха блокирани по карта и всичко беше наред, получих си нещата.
Много са зле, писах им въмутителна бележка и да не си правят труда да ми пишат, че всичко е точно

# 672
  • БГ
Щефи добре че писа - там ми е поръчката 😃 ама нали нямам мейл и въобще изключих да я проверя дали ми е отразена в профила. Благодаря ти Simple Smile

# 673
Скрит текст:
Провери си пак в профила с поръчки дали вече не е  отразено там.
Преди две седмици сайта ми прави такива номера, даде грешка при плащане, парите бяха блокирани по карта и всичко беше наред, получих си нещата.
Много са зле, писах им въмутителна бележка и да не си правят труда да ми пишат, че всичко е точно
Същият случай имах и аз. Добре , че не поръчах отново - пари блокирани, в кошницата продуктите си седят, а ми изписа грешка при плащане. Изчаках и видях , че поръчката се появи и много бързо я получих. Сайтът е ...нямам думи

# 674
Здравейте. Синът ми много хареса тези играчки:
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0%B … /6237585/3061163/
На кутията отзад са показани всички модели и той си избра орела за подарък от дядо Коледа. За съжаление обаче са изчерпани (липсват ни орел, панда и леопард), а в магазините не ги намерих. Някаква идея къде да ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт