Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 56 939
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
Освен в Турция, друга идея нямам

# 676
  • София
Пандата я има в турския сайт. Но орел не видях. Ако ви върши работа и имате познати в Турция. Всъщност Уайкики има и в други държави. Пробвайте някъде, където имате познати и могат да ви препратят играчката. https://www.lcwaikiki.rs/sr-RS/RS/global/change-country-and-language

# 677
Днес безплатна доставка + -23% в количката.

# 678
Ох, три пъти на последната стъпка ми дава Create Order Error 🤯 всичко попълнено и просто пустият сайт не я приема.

# 679
Много е бъгав сайта, да. Ама и аз май пуснах поръчка.

# 680
Днес бях в магазина в Марково Тепе, това, което харесах, не го открих онлайн, за да го поръчам.
Чудна работа!

# 681
Магазините и сайта нямат нищо общо. Много неща, които ги има в момента в магазините, онлайн изобщо ги няма в бг сайта.
Снощи отстъпката беше 30% на всичко и успях да пусна някои неща за детето.
Преди няколко дни от физически магазин накупих неща от мъжката секция, които бяха в пъти по-евтини от тези в сайта

# 682
Пандата я има в турския сайт. Но орел не видях. Ако ви върши работа и имате познати в Турция. Всъщност Уайкики има и в други държави. Пробвайте някъде, където имате познати и могат да ви препратят играчката. https://www.lcwaikiki.rs/sr-RS/RS/global/change-country-and-language
.

Благодаря, но за момента няма как да ангажирам друг човек да ги поръча, а в турския сайт не можах да се оправя.

# 683
Има разни групи за пазаруване от Турция. Може да потърсите във ФБ.

# 684
  • София
Има колело на късмета. Някой с излишен код?

# 685
Има колело на късмета. Някой с излишен код?

КУПЕТЕ МИНИМУМ 4 ПРОДУКТА И ВЗЕМЕТЕ 25%:
IO1LXXVY2I

# 686
  • Видин
КУПЕТЕ МИНИМУМ 3 ПРОДУКТА И ВЗЕМЕТЕ 25%:
FUMI2WZ5JW

# 687
  • София
Ужасен сайт! Три пъти се опитвам да пусна поръчката и трите пъти преди крайната стъпка сумата е различна и доста по-голяма от тази, която би трябвало да бъде. Отказвам се.

# 688
3продукта 25% BIQRCZFAS2

# 689
  • на морето
Ужасен сайт! Три пъти се опитвам да пусна поръчката и трите пъти преди крайната стъпка сумата е различна и доста по-голяма от тази, която би трябвало да бъде. Отказвам се.
И при мен от три дена е така
 Постоянно рефрешвам и всеки път различна сума. Тъкмо я докарам до най- ниската и хоп грешка при плащане. Поне три поръчки щях да пусна, е ми няма. Ужас е направо!

Общи условия

Активация на акаунт