Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 800
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • на морето
Опитвам да пусна жалба онлайн към Европейския потребителски център, но като натисна бутона в края Пусни и следва едно зареждане и нищо...

# 586
Писа ли им, чрез бутона свържете се с нас от сайта на Waikiki?
Днес писах пак и веднага ми отговориха, че до няколко дена ще бъде отстранена грешката и ще ми пратят имейл кога ще се въведат парите.
Ще изчакам до петък и аз и ако няма отговор ще пусна жалба.

# 587
  • на морето
Писа ли им, чрез бутона свържете се с нас от сайта на Waikiki?
Днес писах пак и веднага ми отговориха, че до няколко дена ще бъде отстранена грешката и ще ми пратят имейл кога ще се въведат парите.
Ще изчакам до петък и аз и ако няма отговор ще пусна жалба.
Писах, не са ми отговорили. На имейл ми писаха, че не могат да се ангажират със срокове и съм в правото да пусна жалба.

# 588
Сега видях, че са ми върнали парите, не съм ги подканяла. Но при мен беше само един панталон.

# 589
Проблема е за системната грешка, която анулира от тяхна страна поръчките в началото на май. За следващите ситуация с възстановяване на пари, мисля че няма проблем и си ги връщат.
От коя дата беше поръчката с върнатите пари?

# 590
  • на морето
Проблема е за системната грешка, която анулира от тяхна страна поръчките в началото на май. За следващите ситуация с възстановяване на пари, мисля че няма проблем и си ги връщат.
От коя дата беше поръчката с върнатите пари?
Точно така е. Моята анулирана поръчка, за която чакам възстановяване е от 13.05. Сега получи имейл, че в петък че разговарят с представители на техническия им отдел.
А вчера ми върнаха пари за върнати продукти от началото на юни.

# 591
D20GZVPC7L - 25% отстъпка

# 592
От роклите  - този  модел  стои много добре, не е очертаваща, но е къса  и на много висока жена  няма да ходи. Има я и в небесно синьо, едно по - измито като цвят.
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … F/6421860/2885392

# 593
Изчезнаха ми всички неща от любими - до преди седмица си стояха Sad
Аз поръчвам по този начин от повечето сайтове, затова ми е неприятно...
Освен това не мога да слагам нови - опитах, просто не става.

# 594
  • София
Изчезнаха ми всички неща от любими - до преди седмица си стояха Sad
Аз поръчвам по този начин от повечето сайтове, затова ми е неприятно...
Освен това не мога да слагам нови - опитах, просто не става.
Вписана ли си? Напоследък трябва постоянно да се вписвам, макар да слагам отметка, че искам да ме помни. Естествено, любимите ми ги има само ако съм в профила. Wink

Ето един код за 25% - 9LKPZ8X5T4

# 595
Имам една покривка в 'Любими' от ноември, стои си. Евентуално с вписването има проблем.

# 596
Вписана съм - виждам си данните в профила, а в  любими само ми пише, че е празно и нищо не се добавя.

# 597
Взех серията цветове от мъжките бермуди и съм очарована.
Много добра кройка, ушиване, материя.
Отговарят си точно номерата, както е посочено в сайта, че модела е размер М - 32, така пасват реално
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8 … 8/6318619/2961785
И мъжките опаковани, запечатано, всичко като за нова дреха.
Моите парцалки все едно на юмрук навили и пъхнали...

# 598
Пише безплатна доставка над 40, а на мен ми начислява такава. Отделно уж 25% на избрани артикули, а колкото повече са нещата в кошницата, им се вдига цената. Хубаво бях спряла да пазарувам от тях...При вас така ли е?

# 599
Аз онзи ден пуснах и хванах безплатна доставка над 40. За отстъпката, тя е за определени артикули и много трябва да се следи дали излиза по-евтино с код или с приложените намаления. Не им хващам логиката, но понякога като приложиш код и маха намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт