Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 75 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Въпрос за Skechers - как вървят на ширина?

Аз съм с нормално ходило и са ми перфектни...но все пак ширината се коригира с връзки.

# 676
Детските боти Geox отговарят ли си на номерата?

Според мен отговарят (взимала съм сандали, маратонки, зимни боти, пантофки), но става въпрос за 23-24-25 номер.

# 677
Цитат
Наистина повечето нови модели Skechers са едни от най-комфортните и леки обувки, нищо общо с Pepe jeans като качество.. Този модел е изключително лек и комфортен:
Скрит текст:
Този модел е от малкото, с които не се разбрах като размер. Нося основно 39, много рядко 39.5 или 40, кракът ми е уж нормален не тесен. Ако не бъркам 39 ми беше свободен в предната част, ставаше гадна чупка при ходене и сгъването на ходилото. Не можеше да се коригира с връзките. 38ми ми беше добре на ширина, но отпред опирах. Иначе страшно удобна стелка.

# 678
Цитат
Наистина повечето нови модели Skechers са едни от най-комфортните и леки обувки, нищо общо с Pepe jeans като качество.. Този модел е изключително лек и комфортен:
Скрит текст:
Този модел е от малкото, с които не се разбрах като размер. Нося основно 39, много рядко 39.5 или 40, кракът ми е уж нормален не тесен. Ако не бъркам 39 ми беше свободен в предната част, ставаше гадна чупка при ходене и сгъването на ходилото. Не можеше да се коригира с връзките. 38ми ми беше добре на ширина, но отпред опирах. Иначе страшно удобна стелка.

А аз даже умишлено си ги взех с 1 номер по-големи - нося 40 и си взех 41 номер, обичам да са ми леко свободни, нося ги с различни по-дебелина чорапи, и са ми най комфортните спортни ежедневни обувки, не ми правят никакви чупки.. Имам ги и ги нося втора година и не са мръднали като вид.

# 679
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен с изключение на един точно определен модел на Найк (wearallday), по-добри, издръжливи, удобни и с перфектно съотношение цена-качество от Скечърс няма. Нося 40-ти номер, само при тях поръчвам 39-ти и досега фалове нямам. Вече от години съм с тях преди да станат известни, изхвърлям ги зорлем защото ми омръзват да ги нося. Само един техен модел ме предаде и се скапа преди да съм взела решение да го хвърля от омръзване.

# 680
Аз с тези модели на скечерс не се разбрах,но този направо ми залепна.Хем в момента съм с възпалена става на пръсчето
https://www.emag.bg/skechers-mrezhesti-sportni-obuvki-graceful-g … ng_1019831737_1_1

# 681
В E-mag цените на Скечърс са доста добри. Дали имат опция за връщане и замяна? Признавам си, че ми е по-лесно да попитам, отколкото да се поровя и да прочета 🙂

# 682
  • София
В E-mag цените на Скечърс са доста добри. Дали имат опция за връщане и замяна? Признавам си, че ми е по-лесно да попитам, отколкото да се поровя и да прочета 🙂
С връщането няма никакъв проблем. Връщала съм и маратонки, и дрехи. Замяна май не правят. Обаче виж дали продавачът е Емаг или някой външен. Аз не бих рискувала с външен.

Фешън дейс и Емаг са под един похлупак. Виж дали ги има във Фешън дейс. За там има код за 10% намаление, който важи при поръчки до Изибокс, а в петък май Теленор имат късметчета, сред които има кодове за 15%. Преди 2-3 седмици съфорумка ми подари и си намалих цената.

# 683
Да връщат се -тези които посочих горе взех 38 бяха ми големи и ги върнах и взех 37.Нямах проблеми.

# 684
Здравейте, харесала съм си балеринки на Clara Barson и сникърси на Eva Longoria.
Имате ли наблюдения за номерацията на тези марки?
Благодаря!

# 685
  • Велико Търново
На Лонгория си отговарят, имам чехли.

# 686
И на Барсон си отговарят. Имам балеринки и няколко чифта сандали, но от ботите им се разочаровах, за тях мога да кажа, че са уголемени.

# 687
Аз веднъж бях взела обувки на Клара Барсон от ССС. Според мен бяха леко умалени - опитаха ми на пръста, но ми бяха широки на крака и доста твърди. Върнах ги.

# 688
  • София
За абонатите на бюлетина имаме нещо специално!
Уникален код за отстъпка ❤️

ДОПЪЛНИТЕЛНИ -20% в кошницата при покупки за над 109 лв. за избрани продукти.   https://obuvki.bg/c/obuvki/akcja:bts10app_lp

Вашият индивидуален код:
EADBTS2409BGLPOL1L2XYD

# 689
Но за избрани... Таман се бях зарадвала.

За абонатите на бюлетина имаме нещо специално!
Уникален код за отстъпка ❤️

ДОПЪЛНИТЕЛНИ -20% в кошницата при покупки за над 109 лв. за избрани продукти.   https://obuvki.bg/c/obuvki/akcja:bts10app_lp

Вашият индивидуален код:
EADBTS2409BGLPOL1L2XYD

Общи условия

Активация на акаунт