The Last Of Us

• 34 657
  • 770
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Хаха, и аз започнах Живите мъртви тия дни. Още съм на трети сезон и действието е доооста интензивно, зомбита преливат отвсякъде, та чак са в повече Grinning, разбирам паралела, който правехте с тукашния сериал.

# 766
Изгледах.
И какъв беше тоз финал.
Скрит текст:
Сега и Джеси утрепа. Стреля по Ели уж и това е.
И Томи сигурно е убила.

В играта така ли става? Я дайте спойлерче.

И две години ще чакаме сега.
Всичко ще забравя.

# 767
  • Варна
Изгледах.
И какъв беше тоз финал.
Скрит текст:
И Томи сигурно е убила.

Всичко ще забравя.
Имам чувството че нарочно ще чакаме две години. Сценаристите искат да забравим тъпия финал. Laughing

# 768
Честно казано чаках с нетърпение втори сезон, но още на първи епизод се разочаровах.
Сега просто не ми дреме за този сериал и да го спрат.
Абе ще се прочета последното мнение и ще се сетя какво е станало.
И защо чак две години?
Много рядко толкова дълго е следващ сезон.
Те си излизат всяка година сезоните.

# 769
Изгледах.
И какъв беше тоз финал.
Скрит текст:
И Томи сигурно е убила.

Всичко ще забравя.

И в играта е така (това е един от малкото моменти които не промениха), но това не е финала.. В играта този момент е все едно сме минали половината игра. После...   .
Скрит текст:
..ще покажат гледната точка на Аби, всичко от нейната перспектива! Спомени от малка с баща й (доктора който Джоел уби докато спасяваше Ели от болницата в първата част). Силната й връзка с него от малка, как са си играли и т.н. Колко я е обичал! Той я е отгледал! Също показват приятелството и с Оуен (единят от онези които бяха в стаята като убиваха Джоел) и любовта която е изпитвала към него. Като цяло нейния живот..! След което показват как е стратала като е умрял баща й, започва да тренира здраво от малка за да стане силна и се зарича да отмъсти за смъртта на баща й. Търси Джоел с години и моли другите да са с нея. Те я подкрепят. Показват всичките й приятели при вълците и т.н. Каква голяма общност са, базата им в Сиатъл и т.н. Какви са взаимоотношенията й с тях. Битките които са водили с „Белезите“.. за територия. След което в настоящето показват Ден 1, 2 и 3 в Сиатъл само, че този път от гледната точка на Аби, по същото време когато Ели и Дина са там. Целта е хората да разберат и нейната история, да стъпят в нейните обувки и да разберат нейния персонаж, както и защо прави всичко това. (Всичко това най-вероятно ще бъде в сезон 3) В крайна сметка ще стигнем отново до този момент в театъра където свърши С2, само че от нейната гледна точка. От този момент нататъка вече всичко е ново, но няма да го издавам. Следва продължението и развръзката и има още доста до финала...
Но е много вероятно да съкратят много от нещата в С3. Интересно ми е как ще са го направили, предвид хилядите неща които промениха в сезон 2..!

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 19:26 от Dzqn

# 770
  • София
Не знам какво ще направят със С3, но втори бе доста разочароващ поне за мен, а го чаках с нетърпение цели две години и ми се искаше повече сцени със зомбита. :/ Имах големи очаквания.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:39 от NadezhdaML

Общи условия

Активация на акаунт