Раздвоена съм между развод или втори шанс

• 6 314
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Преценява, Футболеро, преценява си.

# 31
Аз така си говоря по селски, защото съм твърде интелигентен и така ми е по-фън. Иначе съм тотал отличник в сферата на образованието.

# 32
А по казуса на жената какво мислиш - има ли смисъл да стои?

# 33
Новият човек ще се грижи ли финансово  нищо да не й липсва? Trollface

# 34
Мисля, че го казах - тя си ПРЕЦЕНЯВА. Според мен връзката между тях е замряла, но нея й е удобно да седи, защото ако го напусне, ще трябва да търси работа, да е сама. Затова и го мами и излиза с други зад гърба му, което е гадна постъпка. Като вече не го харесва, да го напуска и да се оправя сама - както всички възрастни.

С две думи, без да се обиждате, прави нещо типично за жените - иска да хване другия клон, преди да пусне настоящия. Като това не са всички жени, да не обиди сега форума и да ме емне. Но все пак го има като практика.

# 35
Не мисля, че съм груба, авторката сама казва, че проблемът е в спермограмата и че мъжът ѝ отказва да спре да злоупотребява с цигарите и алкохола, да стане по-активен и да поотслабне, което сигурно е било препоръчано от лекарите. И да, наднорменото тегло и заседналият начин на живот оказват голямо влияние върху качеството на спермата и всички физически показатели.

Разбира се, при много двойки това не е единственият проблем, но ако е само този, е абсурдно тя да прави инвитро преди да са пробвали по-консервативно и здравословно решение.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 17:57 от Clare

# 36
Аз вече съм убеден, че трябва да го напусне. Хем да покаже лична отговорност и смелост, хем да го стресне.

# 37
  • София
И ние бяхме така. "Кой е по-черен" Ами и двамата по равно. Ако няма воля за промяна и от двете страни, просто няма смисъл.

# 38
Аз вече съм убеден, че трябва да го напусне. Хем да покаже лична отговорност и смелост, хем да го стресне.
Да не го зарадва? Thinking

# 39
Първо наистина да види дали новият е финансово привлекателен и тогава да гони дебелия.

# 40
  • София
Е то пък какво толкова има да се издържа сама жена?
Всъщност къде живеете сега?

# 41
Аз пък никъде не видях жената да е казала, че не работи. Това, че мъжът и се грижи нищо да не и липсва смятам, че е нормално за един мъж. Да не говорим, че доста жени имат занижен критерий като казват " грижи се за всичко".
Жената търси съвет да му даде шанс, не да го напуска.

# 42
  • София
И една среща за кафе съвсем не прави "трети човек"!

# 43
По принцип е така, но като вземеш да го описваш във форума като значим човек/ събитие, става по-деликатно.
В контекста на питане дали пък да не разкараш занемарения дебеланко.

# 44
Живота е много кратък,за да го прекарате с нелюбим човек.Не казвам,че трябва да сме непрекъснато влюбени и пеперуди да пърхат в корема,но когато е имало силни чувства с годините те прерастват във връзка изпълнена с обич,приятелство,партньорство.
Тук ,поне според писаното от авторката,нищо такова не се забелязва.

Общи условия

Активация на акаунт