Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 563
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Ние също не сме правили пренатални тест, в 17 седмица ни казаха 100% момче - всичко си му видяхме на детето хаха Simple Smile
Може би при момичетата изчакват, за да не подведат с някоя фалшива информация, но според мен до 19-20г.с. би трябвало вече ясно да се вижда, ако бебето е благосклонно да покаже

# 211
  • Варна
На мен миналата седмица в 16г.с. ми казаха момиче. Преди това не искаше да изкаже предположение. Мисля, че просто трябва да питате следващият път. Особено щом не е разговорлив.

# 212
Ние правихме пренатален тест и знам от около 14-тата седмица.
Но при първата ми бременност лекарката ми каза момче е около 4-тия месец. А на следващия месец каза момиче - и аз попитах е как така? Тя каза рано е било да казвам пол. Сега съм сигурна.

Възможно е ако не може да каже със сигурност да го спестява, за да не се получават обърквания.

# 213
Благодаря момичета Simple SmileSimple SmileSimple Smile Със сигурност ще питам при следващ преглед, за жалост сигурно ще е чак след месец. Просто при последния преглед ми каза, че плацентата ми била странна .Все едно била намазана с нещо и излизаше като две контрастни тела... наистина странна работа и той не успя да обясни какво би означавало и защо е така. Каза само , че може би следващия път ще се е "оправила ".

# 214
На мен в 14 седмица ми казаха момче, даже показаха достойнството му Grinning Но някои около мен ми казват да не бързам да се настройвам, да няма обрати. И в този ред на мисли, при някоя случвало ли се е да и кажат със сигурност момче, а после да се окаже, че не е? Докторът ми каза 100% момче Thinking

# 215
Аз имам позната, на която с първото и дете (момиченце) до 20 и някоя седмица няколко пъти бяха сигурни и за момче и за момиче. Според мен е рядкост вече с тези модерни видеозони да стане грешка, но пък и не е изключено на 100%. И все пак според мен шансът е малък.
Аз си правих пренатален тест и от него знам пола, пренаталният тест си е 100% сигурен, там няма никакъв шанс за грешка относно пола, защото се гледат хромозомите директно.

# 216
На мен в 13-та седмица ми извади 3д снимка, на която ясно се виждаше нещо да стърчи между краката. Каза, че е рано и да не се настройвам и вчера (в 18-та) - обрат - каза, че не вижда мъжки органи. Гледа го, врътка го и накрая заключи, че е момиче. Обясни ми, че понякога срамните устни в първите седмици изглеждали набъбнали като пишле и често ставали грешки.

# 217
Eха. Тогава да не бързам да раздавам момичешките дрешки, които имам вкъщи. Smile

# 218
Здравейте момичета,

днес бях на редовния месечен преглед. И докторът веднага забеляза на ехографа, че съм имала контракции. И ми изписа магнезии.

# 219
Здравейте момичета,

днес бях на редовния месечен преглед. И докторът веднага забеляза на ехографа, че съм имала контракции. И ми изписа магнезии.

Аз също съм с контракции и пия магнезий 2х1

# 220
И аз съм с контракции, но аз имам и болки. Пия магнезий 4 по 2 и нош-па 3 по 2. Вече втори ден съм с тази дозировка и болката не, че я няма, а леко намаля . Надявам се до 2-3 дни да отшуми. Магнезия е с натрупване и просто си трябва време.

# 221
  • Wonderland
На мен нищо не ми казаха за контракции, но също ми изписа Магнерот 3х1 Thinking Единствено спомена ниската плацента...

Между другото, отпреди още да научим за малкия човек, с мъжа ми си говорим за едно последно пътуване двамата. Не предприемах нищо до прегледа тази седмица, когато получих разрешение от АГ. И сега като му казах, че взимам билети за другия месец, се започна: "ама аз се притеснявам", "ама ако ти стане нещо какво ще правя" (избрах дестинация на час път, достатъчно цивилизована + винаги пътувам със здравна застраховка).
В началото ме подразни, но сега... доста се филмирах! Grinning Откакто взех билетите онзи ден всеки ден я ме придърпва или прибоцква корема, я ме боли кръста... и преди имах подобни симптоми на приливи и отливи, нищо сериозно и силно. Като цяло до момента, слава Богу, всичко е спокойно и нормално при мен и искам да се възползвам от това.   Опитвам се да съм спокойна и позитивна, но ще треперя до морфологията, която е точно седмица преди да заминем, хаха.

# 222
  • София
На мен нищо не ми казаха за контракции, но също ми изписа Магнерот 3х1 Thinking Единствено спомена ниската плацента...

Между другото, отпреди още да научим за малкия човек, с мъжа ми си говорим за едно последно пътуване двамата. Не предприемах нищо до прегледа тази седмица, когато получих разрешение от АГ. И сега като му казах, че взимам билети за другия месец, се започна: "ама аз се притеснявам", "ама ако ти стане нещо какво ще правя" (избрах дестинация на час път, достатъчно цивилизована + винаги пътувам със здравна застраховка).
В началото ме подразни, но сега... доста се филмирах! Grinning Откакто взех билетите онзи ден всеки ден я ме придърпва или прибоцква корема, я ме боли кръста... и преди имах подобни симптоми на приливи и отливи, нищо сериозно и силно. Като цяло до момента, слава Богу, всичко е спокойно и нормално при мен и искам да се възползвам от това.   Опитвам се да съм спокойна и позитивна, но ще треперя до морфологията, която е точно седмица преди да заминем, хаха.
Точно и ние си говорим да идем някъде преди да съм станала само корем, утре ще питам , защото и аз имам постоянно някакви стягания, дърпания и придърпвания, вечер едва се обръщам, сякаш органите ми се местят заедно с корема, бая болезнено . С предишната си бременност тия усещания ги имах чак в 8я 9я месец

# 223

Точно и ние си говорим да идем някъде преди да съм станала само корем, утре ще питам , защото и аз имам постоянно някакви стягания, дърпания и придърпвания, вечер едва се обръщам, сякаш органите ми се местят заедно с корема, бая болезнено . С предишната си бременност тия усещания ги имах чак в 8я 9я месец

И аз имам едно пътуване края на Март до една дестинация, която отдавна искам да посетя. Но май ще го пропусна, че първо ме притеснява летенето със самолет (макар че казват че във втория триместър е най-безопасно). И второ там ще съм сама по работа (без ММ), което още повече ме притеснява. Та засега нагласата ми е, че пропускам...

# 224
Момичета , някоя на ясно ли е с болничните и пътуванията? До колкото знам , щом съм в болничен , нямам право да напускам страната?

Общи условия

Активация на акаунт