Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Т. Е аз, 23+1,което уж се води 24, сега влизам в шестия? Аз досега ги смятах по схемата с 10 месеца и уж в 21ва мислех, че съм влязла в 6-тия.

# 616
  • Варна
И аз ги смятам по календарния метод с 9 месеца. Т.е. моят термин е на 15.07, сега на 15.03 влязох в 6 календарен месец, на 15.04 ще вляза в 7-ми и така.

# 617
Т. Е аз, 23+1,което уж се води 24, сега влизам в шестия? Аз досега ги смятах по схемата с 10 месеца и уж в 21ва мислех, че съм влязла в 6-тия.

В 22ра седмица си влязла в 6тия месец.

# 618
Момичета, вие как сте със съня? Аз нощем трудно заспивам, дори да съм се изморила и да съм била по-активна през деня. И другият ми въпрос е: колко се движите, спортувате ли нещо, доколко си позволявате да се натоварвате?

# 619
Момичета, вие как сте със съня? Аз нощем трудно заспивам, дори да съм се изморила и да съм била по-активна през деня. И другият ми въпрос е: колко се движите, спортувате ли нещо, доколко си позволявате да се натоварвате?

Събуждам се всяка вечер до тоалетна, и често за да се въртя наляво надясно. А иначе аз лично съм доста активна. Вървя по минимум 10км на ден, на два курса - сутрин и следобед 😁

# 620
  • Варна
Аз със заспиването нямам проблем, но ставам минимум веднъж да пишкам и често после с часове не мога да заспя. Спя седнала, подпряна със 100 възглавници и много ми се приисква да си легна настрани и да е изпъна малко. Лягам наляво щото нали заради плацентата надясно не е ок, но човечето почва да се премята и пак ставам. Понякога в каквато и поза да съм, се премята между 2 и 5 часа и ставам да се разхождам за да се укроти. В общи линии е много силно казано да кажа, че спя. Ако спра работа, то ще е само заради това недоспиване. За активност, както знаете, мен са ме застопорили за дивана. Чакам си с нетърпение прегледа на 5ти април да видим накъде е тая шийка. Иначе преди това и аз не се спирах, разходки по 10-12хил крачки на ден, в градината се занимавах, ходех да пазаря, торби мъкна...явно това ми изигра лоша шега. Вчера кантарът чукна 57кг, хич не ми се отразява добре тва лежане. С предната бременност бях качила само 9кг, а сега в 6м съм качила вече 7 :/

# 621
Вече нямам драми със съня. Ама предините месеци беше ужас, ококорвам се в 3ч и не мога да заспя. Отскоро нямам нужда от хапчетата за щитовидната жлеза и може би това е причината.

Ходя два пъти седмично на тренировка - пилатес реформър. Почвам да се уморявам лесно и да се задъхвам, ама смятам поне още месец да не спирам да тренирам.

# 622
Мен ме почнаха киселини и нещата станаха много тежки. Такива силни киселини с предната бременност съм нямала и до края. Вчера беше кошмар и през деня и през нощта, до такава степен, че нищо не можах да ям, една филийка хляб на обяд със сирене. Това е. Следобяд и през  нощта стигнат и до повръщане, ама яко, не един два пъти. Спала съм седнала цяла нощ.
Чак се чудя дали не е някакъв вирус, може ли чак толкова пък киселини в 6ти месец и то не е от храна нещо да кажеш да съм яла….

# 623
  • Варна
Сирене, шоколад, всякакви много мазни или рафинирани храни не са ок за киселините. Бананите помагат и като цяло хапване на по-алкални храни като зеленчуци и плодове. Сиренето може би ако е някакво по-нискомаслено, тип котидж няма да ти дразни толкова.

# 624
Мен ме почнаха киселини и нещата станаха много тежки. Такива силни киселини с предната бременност съм нямала и до края. Вчера беше кошмар и през деня и през нощта, до такава степен, че нищо не можах да ям, една филийка хляб на обяд със сирене. Това е. Следобяд и през  нощта стигнат и до повръщане, ама яко, не един два пъти. Спала съм седнала цяла нощ.
Чак се чудя дали не е някакъв вирус, може ли чак толкова пък киселини в 6ти месец и то не е от храна нещо да кажеш да съм яла….

Аз съм със същите киселини и няма оправия. Понякога в краен случай си разтварям малко сода. Спането също и мираж,  затова почнах и през деня да поспивам. Не ми е много енергично напоследък. Чувствам се като пингвин, така изглеждам, така и ходя хахаха

# 625
Нито сода, нито прясно мляко, нито Талцид ми помогнаха вчера. Всичко го повръщах до 10 мин след прием. И от храна не е, защото не съм яла от обяд нататък точно заради повръщането и гаденето. Просто не можех нищо да си сложа в устата, а киселините и повръщането си останаха. Много неприятно! Дано да е било инцидентно нещо. Днес съм по-добре, хапвам по малко, пак имам киселини, но доста по-търпими и поне не повръщам.

# 626
Здравейте! Днес имам дискомфорт ниско долу в 23 г.седмица. Възможно ли е бебка да ми притиска нещо и да ме боли така.

# 627
  • Варна
По-скоро е от растящата матка. Аз съм 24г.с., но от миналата седмица и аз имам дискомфорт като тъпа болка ниско долу и в чатала. Отделно същото го усещам и под ребрата.

# 628
  • Wonderland
Хора, не мога да избера количка! Grinning
Бяхме избрали Anex E-type, защото сме високи, а тя е с висок кош. Обаче докато чакам да намалят цената някъде попаднах на добра цена на Harvey3 на Easywalker, която с адапторите е на същата височина като Anex-а. Днес ходихме да я видим на живо - страхотни функции, много удобна, но хич не ми харесва визуално Sad не ми допада, че кошницата долу е отворена и няма цип, всички ще ми гледат багажа. Текстилът седи много неизпънат и като цяло ми напомня на дънкова материя, което ме отблъсква. Същевременно в магазина ни разубедиха за Anex и сега съм буквално без варианти.
Основното ми изискване е да е с висок кош, което се оказа доста сложно...
Вие на какво сте се спрели?

# 629
Здравейте! Днес имам дискомфорт ниско долу в 23 г.седмица. Възможно ли е бебка да ми притиска нещо и да ме боли така.

Аз също имам такива болки в 26 г.с , казаха ми,че е от нарастването на матката. Днес бях на преглед и бебчо вече е 940гр. Май е едричък. Вашите с какви размери са? На мен ми увеличиха магнерота, заради болки вечер в краката. Вие имате ли такива?

Общи условия

Активация на акаунт