Тема 6 - за любителите на китайски и корейски филми и сериали :)

• 36 088
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • пак на Рив Гош
О, отбелязвам си веднага Love Me Like I do за гледане... ама май го няма по моите платформи.
Обичам добри ром-комове, барабар с клишетата им Joy

Между другото, като писах по-рано забравих да кажа, четейки коментари в МДЛ за новия сериал на У Лей, видях, че споменават нещо как заради китайската цензура са махнали много от "романтичните" моменти в сериала и са го направили от 40 епизода на 38. Нещо подобно имало и в She and Her Perfect Husband.
Надявам се да не стане практика, защото няма файда да правиш романтични сериали, ако след това единственото на екран ще са целувки тип "умряла риба" като на Zheng Shuang в LoveO2O.

# 136
  • вятърничава
Трябва да пускат пълната версия за 18+ потребители Joy

Discovery of Love по бтв Лейди се оказа много приятен. Любовеният триъгълник е добре подбран. Бившият Eric Moon, който иска да си я върне  и Sung Joon настоящият са много симпатични. Не знам на мястото на Тя кой бих избрала, трудна задача - и двамата, моля! Главната Jung Yu-Mi пък ми е много познато лице, но не можах да се сетя, докато не се поразрових. Тя се оказа първа дружка на Гонг Ю, партнира му в почти всичките му филми в сериозни роли  на по-зрели жени, даже с награди.

# 137
  • при най-добрия мъж...
О, отбелязвам си веднага Love Me Like I do за гледане... ама май го няма по моите платформи.
Обичам добри ром-комове, барабар с клишетата им Joy

Между другото, като писах по-рано забравих да кажа, четейки коментари в МДЛ за новия сериал на У Лей, видях, че споменават нещо как заради китайската цензура са махнали много от "романтичните" моменти в сериала и са го направили от 40 епизода на 38. Нещо подобно имало и в She and Her Perfect Husband.
Надявам се да не стане практика, защото няма файда да правиш романтични сериали, ако след това единственото на екран ще са целувки тип "умряла риба" като на Zheng Shuang в LoveO2O.

Не знам цензурата им на какъв принцип действа, обаче поне в последните една-две години ром. сериали на китайците са много, много добре от към демонстрация на любов. Ето и този My lethal man, ми те се изядоха там двамата. Все по-често срещам и красиво заснети любовни сцени. А какъв пожар се е задал с Джери Йен, The forbidden flower, стана ми горещо само от трейлъра. Може би в някои от случаите да зависи и от актрисите. Забелязвам, че тия, по-известните се дърпат от много целувки, а на прохождащите хич не им пука. Особено в мини драмите. Изключвам само Лусито ( Джао Лу Съ), тя се раздава яко мацката. Успя да нацелува всички красавци в китайския шоу бизнес Simple Smile

# 138
  • България
Изключвам само Лусито ( Джао Лу Съ), тя се раздава яко мацката. Успя да нацелува всички красавци в китайския шоу бизнес Simple Smile
Как да не я съжали човек. Grinning
Хич не държа да се целуват.
Предпочитам да показват любовта си по много други начини.
Така е в Detective Dee (2017), поне до епизод 23 не съм видяла някакви такива работи, но пък всички разбрахме колко много и отдавна се обичат двамата.
Целувки явно все пак ще има, но те пък често не се дължат на чувства, а на други нужди, затова мога и без тях.

# 139
  • гр. София
Joy Не съм я гледала, но така се прави. Сега й е паднало да ги целува Simple Smile

# 140
  • при най-добрия мъж...
"Love to hate you" - уникален! Боже, не се бях смяла толкова на корейски сериал от месеци. Забавен, хубав главен, още по-хубав приятел на главния, главна героиня, която говори за и прави сеХ без задръжки, история, която не предразполага към трагични обрати и заформящ се вече романс. Направо се обърках дали наистина е корейски сериала, обаче явно Нетфликс си казва думата Simple Smile
Исках да кажа и нещо за новия на Джери Йен, обаче след като изгледам поне една-две серии. Само на трейлър нямам доверие. И китайските сови не са това, което са Simple Smile

# 141
  • България
Ех, моите китайски любимци ще са заедно в нов сериал.
Въздишам, защото сериалът ще е съвременен, а и двойката този път няма да е двойка.
Дилън е с второстепенна роля.
Главният е друг. Frowning1
Never Give Up (2023)

# 142
Сега видях, че HeeChul, за когото питах в темата наскоро (във връзка с Красивите старчета) е замесен в някакъв тъп скандал - тъп, защото феновете го критикували, че промотира нощни клубове. Много от феновете му били непълнолетни и сигурно не знаят за съществуването на места, където се предлага алкохол Laughing Rolling Eyes Според мен, профилът си е негов - може да поства каквото си иска, стига да не е незаконно. А и той май е около моята възраст - естествено, че консумира алкохол.

Малко изостанах с гледането, защото бях заета. Още си доглеждам започнатите сериали.

# 143
  • Дубай
Предвид националността нищо не ме учудва...Те нетизените само търсят за какво да се хванат...
Той алкохол консумира , въпросът е  ,че го рекламира,че ще вземе да поквари корейските младежи,те пак щот не са😁🤭

# 144
  • вятърничава
И изобщо не пият соджу във всеки епизод на всеки корейски сериал!

# 145
  • при най-добрия мъж...
Тъкмо утихнаха клюките за бременността на Дилраба с евентуален баща Джони Хуан и последните дни се разгоря нов скандал. Изтекоха снимки на Чън Фей И ( младежа от хитовия сериал "Запалката и принцесата") в леглото с някаква кака, третостепенна инфлуенсърка. Вдигна се голяма олелия. От агенцията на момчето излязоха с изявление, че по времето на краткотрайната им връзка и двамата са били свободни. След раздялата обаче каката се омъжила и заедно с мъжа си решили да изнудват актьора. Той отказал да плати и тя качила снимките, за да му скапе кариерата. Мениджъра на Чън Фей И пусна записи на тел разговори, в които кака ясно и точно иска пари срещу снимките.
Дано да не рефлектира върху кариерата на младежа, въпреки, че няколко бранда вече разтрогнаха договорите си с него. Но мира не ми дава това, колко са долни тия азиатски женици. Същите, като в сериалите си. Обвинения, лъжи, изнудвания - колко кариери съсипаха разни алчни  за слава и пари девойки.
По същото време Катерицата замина на снимки в Унгария с новата жена и кучето Simple Smile Тази явно ще го държи из късо.

# 146
Само те ли са долни? Нашите, ако някой каже нещо против тях, или ако обществото ги позабрави, веднага разкриват пред медиите как са малтретирани от години, но незнайно защо до сега са си мълчали... Ако пък се провалят в кариерата, непременно им е виновен някой лош мъж, а не това, че са некадърни.

# 147
Аз пък не разбирам какъв е проблема. Имали са нещо с тая инфлуенсърка, чудо голямо, за какво да плаща, да не е убил човек. И не разбирам какъв коз е това за нея, че да го изнудва...  И защо ще си развалят договорите с него... Спал бил с някаква овца, ми голям праз Simple Smile Абе изобщо нищо не разбирам Grinning

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 10:48 от Змей Горянски

# 148
  • Дубай
И аз като Змей се чудя какъв е проблемът...Били заедно, разделили се, нормални неща.На снимките е и момичето/инфлуенсърката по тази логика и тя е  в кофти позиция,защо обръщат внимание само на него още повече,че тя пуска фотосите и изнудва...Само от там ти става ясно що за стока е женицата...Готова на всичко за пари!

# 149
Чета ви и се чудя забравяте ли що за страна е Китай, където управлява КПК. Моралът там се мери с друг аршин и според обстоятелствата. На пропагандата и е трябвал този скандал, а не да пишат за карантина. И звездността им не е като в развития свят. Гледайте само как ги карат за работят на конвеир и без спирка каквото им кажат. Не им е завидна съдбата и все пак сигурно живеят по добре от селяни.

Общи условия

Активация на акаунт