Тема 6 - за любителите на китайски и корейски филми и сериали :)

• 36 074
  • 747
  •   2
Отговори
# 90
  • гр. София
Аз го гледам в Playtube. Купих си едно устрйство- Chromecast, което се включва в телевизора и с приложение от телефона мога да прехвърля картината на телевизора. Много съм доволна. За съжаление не всеки сайт има тази опция. Например VBox7 няма, преди качваха сериалите само там, а сега качват и в други сайтове.

# 91
Във Ви бокс има ли го целият преведен? В Замунда го има, но стои за украса.

# 92
  • гр. София
Има го, качен е Simple Smile

# 93
Благодаря, ще го потърся Simple Smile Предпочитам свалянето, ама като не става.

# 94
  • София
Аз гледам в телеграм канала на азиатските сериали, там качват всичко с бг субс и няма реклами, има го и там този сериал.

Любими азиатски филми и сериали

# 95
  • вятърничава
От 7 февруари по bTV Lady премиерният корейски сериал „В търсене на любовта“ (Discovery of Love) всяка делнична вечер от 23:00 ч.

# 96
  • Дубай
От 7 февруари по bTV Lady премиерният корейски сериал „В търсене на любовта“ (Discovery of Love) всяка делнична вечер от 23:00 ч.

Жалко,не съм го гледала ,но в отново в много късен час.Бяха писали ,че ще имат предвид  желанието на зрителите си да изместят кдрамите в по-ранен.Дано е по-скоро!

# 97
Гледам за старчетата и изведнъж чувам тази мелодия:
 https://www.youtube.com/watch?v=G_KNxk_q8PU

Ю туб ми я беше изкарал като препоръка преди доста време, защото слушах корейска естрада, изненада ме в сериала Joy  
Това нещо като техният Веселин Маринов ли е, или е писана за този сериал?

# 98
  • Русия
Не ми прилича на съвременна музика, едва ли е написана за сериала.

Изгледах "Секретарката Бай иска да се уволни всеки ден", минидорама. Много лека, глуповата, но актьорите са красиви. Актьорът е твърде млад, та не се е научил да целува хубаво, но пак става, има много хубави трапчинки по бузите. Simple Smile
Сюжет: тя иска да се уволни, но шефът й не я пуска. И така всеки ден. Всеки повтарящ се един и същ ден. За нея 20 май се повтаря, и тя прави какво ли не да се уволни, ама все не успява. Романтика има, хепиенд в наличност.

# 99
  • България
Снощи изгледах The Princess and the Matchmaker (2018).
Хареса ми, не се сещам да е писано за него в темата, явно съм го изтеглила зарази българските субтитри.
Търсят мъж за принцесата, за да неутрализират лошия ѝ хороскоп.
Астрологът е "любимият" ми Lee Seung Gi, но тук беше много приемлив.

Сега ще се поогледам за още филми, май точно това ми се гледа - кратко и забавно.

# 100
  • Дубай
Снощи изгледах The Princess and the Matchmaker (2018).
Хареса ми, не се сещам да е писано за него в темата, явно съм го изтеглила зарази българските субтитри.
Търсят мъж за принцесата, за да неутрализират лошия ѝ хороскоп.
Астрологът е "любимият" ми Lee Seung Gi, но тук беше много приемлив.

Сега ще се поогледам за още филми, май точно това ми се гледа - кратко и забавно.
Харесвам И Сън Ги ,във Вагабонд беше трепач ,къде се казва ... Благодаря за препоръката.Ще погледна този филм,макар ,че доста ще ми е странен предвид времето, в която  се развива лентата .

# 101
  • при най-добрия мъж...
Не го харесвам особено Сън Ги-то, обаче в Law caffee дори ми беше симпатичен и то въпреки шукаритетните екипчета във всякакви цветове. Естествено никой не може да бие пайетките на Бини в "тайната градина". Може би се е разхубавил с възрастта.
Гледах трейлърите на новия сериал със Шики. Мнооого добре! Дано не са само трейлърите. Припомни ми вайба на Хуаран. Ах, колко беше красив там Шикулин с дългата косичка и бретончето.
На китайския фронт се опитах да гледам Viva femina. Що тъй нещо не му върви с проектите на Джаспър напоследък? Господ ми е свидетел, дори и неговата усмивка няма да ме накара да го изгледам това скукотилище.

# 102
  • България
Тези дни съм на филми.
Изгледах китайското фентъзи за демони A Chinese Fairy Tale (2011).
Леко тъпо, но съвсем приемливо за едно гледане.

И два корейски.
Странна любовно-криминална история между убийца и криминалист Decision to Leave (2022).
Става за едно гледане, ако искате нещо депресиращо.
И третият е за мамино синче, което се влюби в по-голяма жена, работеща като администратор в хотел за секс услуги.
Mama Boy (2022).

Този сякаш беше най-нормален, колкото и да е ненормално да имаш такава майка. Явно не само в България се отглеждат такива "мъже".

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 00:03 от МоарейнД (от книгата)

# 103
  • Русия
Моарейн, щом си тръгнала по филмите, горещо ти препоръчвам Майстора на меча - https://mydramalist.com/19330-sword-master
Динамичен, има мисъл и много добри актьорски рабои, особено женските.

# 104
Стигнах 6-ти епизод на Старчетата. Изненадва ме жената, която играе известна млада актриса - вижда ми се леко пълничка и не особено хубава.

Общи условия

Активация на акаунт