Тема 6 - за любителите на китайски и корейски филми и сериали :)

• 36 396
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • вятърничава
Съсипахте го това Хони.

Да не говорим пък за онзи неговия +18 филм...Като си спомня и ми става жега Simple Smile

Мхммм, много Hot 🔥🔥🔥

# 616
  • Дубай
М, това Хони, чуден е в обсебен.... Хубаво е филмчето там с всичките му 18+ сцени....

За първи път го гледах в "Блек" и много ми хареса изпълнението там, но аз си падам по такива сериали после, в "когато мъжът обича" ...ами истината е, че самият сериал не ми хареса-главната така и  не знаеше какво иска...

Втори епизод отметнат на Love of replica историята се заплита повече, но не ми носи тоя заряд, който ми носеше  МЛ...

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 09:35 от I.V

# 617
  • пак на Рив Гош
Съсипахте го това Хони.
А, аз мрънкам за героя, не за актьора. Хони си е ОК, даже някой ден мога да изгледам и друг сериал с него Grinning

А снощи със щерката обсъждахме текущата гореща клюка от света на К-попа: V от BTS  и Jenny от Blackpink са засечени на романтична разходка в Париж Wink
Наскоро и Пак Со Джун беше в Париж, ама на снимки на клип на Шанел (според инстаграма му Joy).

# 618
  • Дубай
Съсипахте го това Хони.
А, аз мрънкам за героя, не за актьора. Хони си е ОК, даже някой ден мога да изгледам и друг сериал с него Grinning

А снощи със щерката обсъждахме текущата гореща клюка от света на К-попа: V от BTS  и Jenny от Blackpink са засечени на романтична разходка в Париж Wink
Наскоро и Пак Со Джун беше в Париж, ама на снимки на клип на Шанел (според инстаграма му Joy).
Там беше, та даже и Джени беше там... На едно от клипчета му викаше Оппа на Со Джун😆Някъде даже и с него я спрягаха.

# 619
  • при най-добрия мъж...
Два дена чета какво ли не по случая. То не беше сравняване на лица, на бенки, на дупета. После някакъв косплейър се изказа, че бил той преоблечен като Ви заедно с гаджето си преоблечено като Джени. Бе чудеса се изляха за има-няма 48 часа. Агенциите им изляхоха с уникално и невиждано становище за корейския шоу бизнес: "Ние нищо не знаем, защото това е личния живот на нашите артисти." Мда, и мармота завива шоколада.
Аз пък бих се радвала да е истина, защото тия звезди са нормани хора, трябва да живеят нормален живот с всичките му радости и гадости. Тая азиатска сбъркана фенщина само ще ги кара да се самоубиват рано-рано.

# 620
  • пак на Рив Гош
Не 6ъм я забелязала Joy.  Те нали и двамата са рекламни лица на Шанел, сигурно е било за рекламната кампания (неговата беше за парфюма Blue, ако не ме лъже паметта). Аз забелязах основно снимките му на едно от любимите ми места с гледка към Айфеловата кула Joy

И за да не сме все пак по темата със сериалите, засега The Secret Romantic Guesthouse ми харесва (е, все още съм на третия епизод, де).

П.П. сега видях последния пост. И аз съм на мнение,  че актьорите/певците си имат абсолютното право на личен живот, без да се налага да се крият и извиняват. Особено пред феновете.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:30 от Роца

# 621
  • България
П.П. сега видях последния пост. И аз съм на мнение,  че актьорите/певците си имат абсолютното право на личен живот, без да се налага да се крият и извиняват. Особено пред феновете.
На същото мнение съм и аз.
А и по-добре любимите ми актьори да са женени, отколкото омъжени.
Не ровя за жълти новини и може би затова ми се струва, че при китайците нещата са по-добре. Сякаш личният им живот е много по-добре защитен.
Без да търся новини за корейците все стига нещо и до мен, страшна работа.
Иначе продължавам с корейския Black Knight: The Man Who Guards Me (2017).
7 епизода се развива много добре. Може би 20 ще са много и ще се наложи да превъртам, но поне дотук гледам всичко. Можеха да изберат по-привлекателен главен, имат го за красавец в сериала, но го сдъвквам някак.
Обичам историите, които включват и предишни животи, а тук имаме и две жени на повече от 200 години всяка.

# 622
  • Дубай
Напълно нормално е да си имат личен живот звездите-дали ще са омъжени или женини няма значение, всеки сам прави избора си. За мен е важно да се справят добре на екран, кой какъв е си е тяхна работа.
Няма да забравя, в началото като навлизах в кпопа и кдрамите как бяха разкостили Чен от Ехо, че се е оженил и става баща... То не беше извинения и чудо от негова страна,шокирах се...
Обаче според мен и агенциите на айдълите им голяма вина, защото ги карат да поддържат този имидж към лудите фенки...

И аз харесвам истории с прераждане, интересно е и когато дават ретроспекции от предишните животи на героите.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:27 от I.V

# 623
  • вятърничава
Чудо голямо - двама млади се събрали!Ненормалници са тия корейци! Иначе във всеки сериал се борят за любовта си и са герои,ако я признаят. Може да си най-успешният и богат финансово артист в шоубизнеса им, може да си купиш всичко каквото пожелаеш,но не можеш да имаш връзка и то на 25-30 годишна възраст. Разбирам да си извършил нещо срамно,да си обидил,да си убил, наранил, изневерил, та да трябва да се извиняваш и да изкупваш вината си.А, то кво,просто си се влюбил.
При японците са много по-нормални връзките, обявяват си,женят се. По сложно е с изневерите. За китайците имам смътен спомен за двама,които имаха връзка и дете и го бяха пазили в тайна.И пак беше драма.Ако греша,покорно моля за извинение и обещавам да  се почувствам най-омерзена Hands Pray Wink И нека,някой по-вещ по темата ме поправи. То и Китай е тъмна Индия по повод цензурата на информация,та кой може да каже кое е истина.

# 624
Е, аз ги разбирам - просто на фенките не им е приятно да мечтаят за някой женен (и още по-зле - с деца), а и може да пишат лоши неща за половинката.
Примерно едва ли има фенка на Хю Джакман (давам го за пример, защото и аз му бях голяма фенка още когато излязоха първите Х-мени), която да не се е запитала защо е с жена, която изглежда много по-непривлекателна и стара.
Всъщност знам историята (научих я впоследствие - даваха ги двамата в едно предаване) - той се е влюбил в нея, когато тя е била по-известна от него (била е актриса в Австралия) и тогава тя е била в разцвета си, а той е бил младок. Обаче неприятните забележки остават.

# 625
  • България
За китайците имам смътен спомен за двама,които имаха връзка и дете и го бяха пазили в тайна.И пак беше драма
Там беше проблем, че тя уж била изоставила децата и съпруга си, отделно че нищеха нещо за сурогатни майки.
Много не се задълбочих, харесвам актрисата и видях нещо такова в информацията за нея.

Е, аз ги разбирам - просто на фенките не им е приятно да мечтаят за някой женен (и още по-зле - с деца), а и може да пишат лоши неща за половинката.
Може и да ги разбирам, но трябва да пораснат.
Много по-неприятно ми е да харесвам мъж, който харесва мъже.
Как такива се снимат в романтични истории ми е бедна фантазията.
По-добре като го влече собственият пол да си приема такива роли.
А китайските вуксии са пълни с такива.
Люк Евънс рязко спря да ми е сексапилен, например.

# 626
  • вятърничава
Как такива се снимат в романтични истории ми е бедна фантазията.
Добрите актьори трябва да могат да изиграят всичко - любовник,гей,жена, Чобака Joy

# 627
  • България
Joy Joy Joy
-----------------------------------------
Ух, китайският случай е грозен.
https://bg.ferlap.pt/did-love-o2o-actress-zheng-shuang-want-abandon-her-kids

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 13:34 от МоарейнД (от книгата)

# 628
Обаче напоследък западняците се сърдят, когато хетеросексуални играят гейове, а обратното е приемливо (за тях).
 На мен много от корейците ми приличат на гейове, честно казано Simple Smile В Странният живот на татко,
Скрит текст:
едната от дъщерите заподозря бъдещето си гадже, че е гей - знаех, че ще се окаже, че не е така, ама честно казано си мисля, че може и да е. Също и "брат му" (в сериала - този, за когото си помислиха, че му е гадже). Също и друг от главните герои - актьорът. Особено в началото, като се фръцкаше и заемаше смешни пози...

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:40 от pppqqq

# 629
  • при най-добрия мъж...
И в Китай не е по стока. И там се крият от лудите фенове. Джанис У и Джан Ю Дзиен например се криха с години, че са женени и имат дете. Но като решиха да се разведат го огласиха на всички. Има го и обратния вариант. Тими Сю сам в Инстаграм обяви, че се е оженил и че чака бебе от ученическата си любов. Вероятно, за да прекъсне неуморните слухове за връзката му с Джони Хуан заради сериала, в който играха заедно и който взриви БЛ феновете в Китай. А Партията майка се чудеше как по-бързо да потуши пожара Simple Smile Чак им забраниха да се срещат на една сцена двамата до живот.
Да не спамя само в темата. Първоначалния ми ентусиазъм от Oh! Young Sim мааалко спадна с втори епизод, но ще продължа да се боря с таз боза. Нямам други забележки освен жестокото преиграване на главната. Това с маймунските физиономии и безумното кривене не го ли изживяха вече корейците? Някакъв ренесанс на гримасничещи актриси ли се наблюдава? А иначе не съм я забелязала така да се държи. Гледала съм я и други роли. Ще видим, дано се очовечи.

Общи условия

Активация на акаунт