ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Наблизо
Здравейте!
Искам да се запиша,за мотивация.Влача си бременните килограми вече няколко годинки и само свалям и качвам едни 10 кила,а има и още освен тях.
В момента се опитвам да ям салати с готвено.Намалих малко корема,движа се всеки ден и тренирам фитнес един път на седмица и един път басейн.Вкъщи-каквото и когато мога.Не си поставям тежки цели,за мен е важно да се случи естествено за да няма Йо Йо ефект.
Вчера бях на празник,така че яденето беше повече.
Днес съм разтоварващ.
Приятна неделя!

# 241
Здравейте,момичета! Последните седмица - две  много се отпуснах- глезих се с шоколад и сладки неща  и то вечер. Днес смятам малко по- сериозно да се взема в ръце и да направя режима на Донка Байкова.  Правила съм го  преди 10 години и бях много доволна. Тогава за 14 дни свалих 4 кг. Сега като се гледам, не очаквам такъв резултат, но поне да отвикна да се тъпча вечер с боклуци.

# 242
Здравейте,момичета! Последните седмица - две  много се отпуснах- глезих се с шоколад и сладки неща  и то вечер. Днес смятам малко по- сериозно да се взема в ръце и да направя режима на Донка Байкова.  Правила съм го  преди 10 години и бях много доволна. Тогава за 14 дни свалих 4 кг. Сега като се гледам, не очаквам такъв резултат, но поне да отвикна да се тъпча вечер с боклуци.

Може ли да го споделите този режим?

# 243
https://www.bg-mamma.com/?topic=1029758
Това е режимът на Д. Байкова, заповядайте!

# 244
  • в пералнята
Къде се губете, момичета?

# 245
Аз нямам какво да споделям за момента защото грам не съм на режим.
Само болести вкъщи, страхотен стрес, от който цикъла ми дойде втори път само седмица след първия.
Ям каквото видя буквално.
Не се бях качвала на кантара от седмица.
Не е помръднал. 
Преди карах на ябълки на обяд и за вечеря нещо рижимно и пак не мърдаше.
Сега ям всичко...и пак същото. (Което е супер разбира се), но да свършат всички неприятности и минавам пак в режим

# 246
  • София
И аз нямам за споделяне. Цикъла ми дойде изненадващо със седмица закъснение/явно от антибиотика,който пих януари за мъдреца/. В този период се чувствам подута и нямам особена мотивация. Хапвам нормално, тренирам както досега, но движение на мерки няма. Кантара ще е другата седмица като ми свърши.

# 247
ами то скука, фаствам 20/4, ям от 10 до 14,
без млечни и глутен,
не съм свалила нищо за 10 дни

# 248
Много съм щастлива, че крепя 63, защото в големия студ и аз ядох повече.

# 249
  • France
Аз си върнах килограма, който свалих по време на болестта ми. Но съм доволна, предпочитам да съм здрава и да свалям със спорт.

# 250
Здравейте, момичета! Виждам, че се оплаквате от месечния си цикъл. Аз даже и цикъл вече нямам и това ми " помага " каквото хапна да ми се лепи. Откакто ми спря трябва почти да не ям, за да не пълнея, за отслабване да не говорим....Тази седмица реших да съм на Байкова на диетата - до вчера успешно, но всеки ден при мен на диета е голяма победа над собствената ми лакомия и слабоволие. Ако издържа режима до край, ще се похваля.

# 251
  • София
Привет и от мен. И аз съм в застой. Хем го очаквам, хем не е мотивиращо. Мисля, че трябва да посвикна с тези килограми и след това пак ще има спад. Удържам режима на хранене като вид храни. Много глад ме гони обаче и съм на две хранения на ден тези дни. Надявам се скоро да отмине и пак да се върна на едно хранене. Не се насилвам обаче, като съм гладна - ям... Успокоявам се, че удържам вида на храната.

Без сладко съм от 4.01. Тези дни ядох навън и в порцията имаше пюре от батат. Толкова сладко ми беше... Не го ядох. Определено се изчисти вкуса и се подобриха рецепторите за сладост.

# 252
И аз нямам за хвалба. След тежка ангина първо детето, после аз, резултата е +2 кг. Работех плътно, така че този уикенд и предния го удрях на спане. Движение никакво.
Нещо от болестта и мерака ми да слабея се загуби. Нося си едно 5 кила излишно тегло. Надявам се до 8 ми март да загубя половината. Режимна съм но с малки прегрешения.

# 253
  • France
И аз съм станала по-мързелива, откакто боледувах. Може би още не съм се възстановила напълно?

# 254
Всичко прецаках. Точно месец бях супер стриктна и от седмица ми се появи зверски апетит. И ми се ядат все шоколадови неща... Ама покрай тях забърсах и други неща. Оказа се, че причината е цикълът. Честно казано не го очаквах, при положение, че като ми дойде през януари, забрави да спре, та цели 21 дни. Вчера дойде, днес сме на почивка. Егати съм каръка. От друга страна е добре, не се налага да вея телеса по бански. Няма да се отказвам, продължавам пак. Един месец усилия бяха съсипани за седмица. Справедливо ли е това? Мислех, че този път ще се справя, но... Cry

Общи условия

Активация на акаунт