ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Бях на празника на сланината и греяната ракия

Аз бих избягвала събития с такива заглавия Grin

# 271
Аз като ходя в този регион, също съм нащрек, там всичко е мн. вкусно.

# 272
Бях на празника на сланината и греяната ракия

Аз бих избягвала събития с такива заглавия Grin
Интересното е, че на самото събитие нищо не ядох, проблемът беше вечер около барбекюто Laughing

# 273
Поне не те изолират, на мен все ми гриловат патладжани и тиквички Grinning
Общо взето на събирания отивам наядена, а от там си избирам по- малкото "зло".  Когато съм на почивка и трябва да се храня изцяло навън, просто се придържам към стандартната комбинация протеин + зеленчуци. Подбирам с максимално малко мазнини, разбира се винаги има някои изключения, но стига да вкараш баланс след това, нещата се оправят.

# 274
  • София
Престраших се. Качих се на кантара в последния ден от цикъла.
+ 300гр от последния месец
И +2,8кг от идеалното тегло за мен
Обмислям да направя житния режим поне 5 дни
Ще ми се отрази добре психически и физически
Май утре ще си купя жито или лимец имам нужда от детокс и душевно пречистване. Усещам го. В кофти период съм и ми влияе и на физическото състояние. Ям повече определено напаследък и то въглехидрати. Не съм преяждала, но често се случва до обяд да си изям калориите за деня и после нищо…само напитки

# 275
Вчера беше добре - ябълки и кисело мляко, но за сметка на това в неделя му отпуснах края и вчера сутринта кантарът показа 1,2 кг отгоре. Без едно мога, с едно не мога.... Като си  опитам  малко от нещо и край... започвам безразборното плюскане. Да не ям много ми помага това, че съм на работа през деня, но през почивните дни ми е трудно. Аз съм и с наднормени килограми, та имам доста път пред себе си да извървя...

# 276
  • София
Вчера беше добре - ябълки и кисело мляко, но за сметка на това в неделя му отпуснах края и вчера сутринта кантарът показа 1,2 кг отгоре. Без едно мога, с едно не мога.... Като си  опитам  малко от нещо и край... започвам безразборното плюскане. Да не ям много ми помага това, че съм на работа през деня, но през почивните дни ми е трудно. Аз съм и с наднормени килограми, та имам доста път пред себе си да извървя...
Това е много вярно, че с едно не мога. Опитам ли..започна ли няма спиране и това и онова и айде прекалих
При мен е странно. Почивам ли или не съм на работа съм балансирана. Храня се нормално и съм в баланс със себе си.
На работа не знам защо нещо се случва и имам огромен апетит. Лошото е, че съм постоянно на работа. Мисля си, че ми идва в повече стреса,еднообразието на работа и там ми е доста скучно и се чувствам отегчена. И някак всякаш от скука ям, ям и ям. Искам да си променя ежедневието. Когато в живота имам някаква тръпка, емоция то някак без да се усетя автоматично яденето е на заден план и просто отслабвам без да го мисля толкова. Сега съм в дупка. И знам, че насила се опитвам и всякаш тялото ми не се чувства добре, ума ми е блокиран и нещата не се получават. Трябва да променя нещо
Не знам от къде да започна

# 277
Това за тръпката и емоцията и при мен е валидно. Спирам да ям и имам стимул. И аз съм на периоди. Изпадам е дупки, после се съвземам. Пожелавам си скоро да нямам дупка, защото имам да свалям поне още десетина килограма.

# 278
  • София
galerida Колко познато Grinning Докато съм на работа мога да не ям, особено ако съм навън. Вкъщи ми е такова спокойствие и уют, че само за храна мисля. Хич не помага това в почивните дни.

Успявам донякъде да удържа нещата, като готвя на малките. Всичко, което ми се яде, го готвя на малките. Рядко опитвам, засега удържам. Но наистина през почивните дни ме избива да ям...

Днес кантарът се размърда. Изчисти се плюса, вече съм на -400гр. Надявам се да продължи следващата порция свалени килограми. Имам много още. Очаквам, че ще се движа на етапи - сваляне, задържане и пак. Grinning

# 279
Престраших се. Качих се на кантара в последния ден от цикъла.
+ 300гр от последния месец
И +2,8кг от идеалното тегло за мен
Обмислям да направя житния режим поне 5 дни
Ще ми се отрази добре психически и физически
Май утре ще си купя жито или лимец имам нужда от детокс и душевно пречистване. Усещам го. В кофти период съм и ми влияе и на физическото състояние. Ям повече определено напаследък и то въглехидрати. Не съм преяждала, но често се случва до обяд да си изям калориите за деня и после нищо…само напитки

Аз го правя, днес беше 7 ден, остават 3. Обаче започнах 10 дни по-рано с постепенно елиминиране на храни. После 10 дни въвеждане обратно на храните. Така не се усеща и не е труден, преди имам опити от по няколко дни на този режим , но не 10.

Обаче той не е за толкова отслабване, колкото за пречистване, обновяване на клетките и повече като духовно упражнение.

# 280
миналата година го правих
то след 3тия ден нищо не ти се яде, мед не обичам - жито, ябълки и орехи
отслабвах първите 5 дни,
духовно просветление не получих,
добра тренировка на волята е и добър пример, че от 10 дни глад не се мре
личен извод: психиката се пречиства по- добре с тичане на пътеката, дъвченето на жито... не, не, все си мисля, че идеята е била чист глад или ябълки и орехи...

# 281
На мен житото ми е вкусно, а и по принцип се храня бавно и дъвча всичко по много, ок ми е.

# 282
Жито не обичам, орехите са калорични, и то остана само ябълки...като във ония виц за ябълките и секса. Joy

# 283
  • France
Не беше ли секс и лимони? Joy

Ох, аз от 2 дни ям много и боклуци, май днес трябва да съм на детокс. Confused

# 284
Да се запиша и аз, след вчерашната оргия. Естествено, имам голям плюс.
Плюя си в пазвата, и влизам в релси, че пролет иде.
Днес ще съм на....не знам. Ориз-броколи- пиле, вечерта салата и протеин някакъв.
Без закуска.
Тренировка долна част довечера + кардио задължително, нямам никакво движение. Само седя на работа през седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт