ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Днес съм на следната храна, но май прекалих, много ми е сито и това не е ок според опита ми. Нито бременността, нито кърменето бяха освинващи периоди при мен, но сега с това дояждане на порцията на детето или да ям с него, за да му дам пример може и да ме освинят.

З: 2 кивита, банани 2 бр..., филия пз хляб  с масло
О: риба на тиган, грах, зелен боб, моркови, зехтин
Сл: 2 пз филийки с авокадо, 2 портокала
В: картофи и сладки картофи на фурна, зехтин, броколи, моркови

Днес съм на поддържащи кал (да кажем :Д), защото не беше изобщо активен ден.

# 451
Днес се качих на кантара и щях да получа удар. 
Така ударно днес съм на 800кк. Ще пробвам поне до понеделник да е така и от там малко ще ги вдигна. Ще съм на пътуване по работа.. все ресторанти, дано се справя.

# 452
  • София
При мен е добре. Задържам 5 поредни дни едно и също тегло. Сигурна съм, че ще има нов спад, като цяло е малко скокообразно. Свалям, задържам, пак свалям и така...

За днес - работен обяд салата домати със сирене.

Вечеря - салата домати с печени чушки и сирене, зеленчукова крем супа и запечен бекон към нея. Да си оближеш пръстите!

# 453
  • Велико Търново
Жиронда е велик!Месо, яйца и масло на корем, но дънките кантар са ми една идея свободни.Днес започвам втория цикъл.Калориите вероятно минават 2000, но като си има предвид, че въглехидратите са нула всичко е ок.Тази седмица ще се опитам да ям по два пъти на ден, като второто хранене ще е до 18.30.

# 454
Днес се качих на кантара и щях да получа удар. 

И аз.
Вчера детето стана на 14 🎂🎈🎁. Не си спестих парчето торта. Комбинирано с цикъл стана ужас.
Започвам моно днес. Само така влизам в пътя след дълга зима.
Днес и утре- варени картофи без сол.

# 455
Днес имаше това:
З: пълнозърнести белгийски вафли без захар (с банан), бадемово-кокосов крем без захар, съвсем малко отгоре, киви

М: портокал
О: зеленчукова супа, геврек с масло
М: скир 300 гр и ябълка
В: ще бъде пуешки стекчета и салата

Днес тренирах 45 мин спининг и се чувствам страхотно, беше и доста активен ден дотук.

# 456
  • София
Това с 0-та въглехидрати за дълъг период от време може да стане проблем чисто хормонално.. в даден момент.

От началото на ноември досега съм свалила точно 5кг и половина и визуално съм повече от доволна. Пресата си я виждам отново.

Продължавам по план, днес менюто е както всеки ден, единствената разлика е, че от няколко седмици насам включих въглехидратна ротация и чакам да видя какви резултати ще даде.

Днес съм на нисък въглехидрат, а утре ми предстои зареждане и едно мръсно хранене и нямам търпение, с ММ ще ходим в ресторант по случай закъснял 8-ми март, че тази година така по средата на седмицата беше доста неудобно. Не съм правила мръсно хранене от 15ти февруари, когато правих домашна пица, а и съм в онзи период от месеца и всичко ми се яде и мисля да си угодя.

Закуска: 30гр сварени овесени ядки с доза протеин на прах и боровинки

Второ хранене, което се явява следтренировъчно: 130гр пуешко месо, 50гр ориз (в сурово състояние, сварено не знам колко е) и тиквички

Междинно хранене една доза протеин на прах с кафето следобед

Трето хранене: 130гр. пуешко месо със салата и една лъжица зехтин

Четвърто хранене: 2 цели яйца и пет белтъка сварени със салата и отново 1с.л зехтин

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 17:28 от Петенце

# 457
Петенце, много добре звучи менюто ти. Браво за 5те кг!

Вчера си легнах гладна и днес имам минус, но за мен е нереален. Чак когато виждам месец наред цифри около 55-56, значи съм закотвила минуса. Иначе е просто вода.

Днес храната ми е следната:
З: 4!! Белгийски вафли без захар, пълнозърнести, здравословни. Но...4 си е 4. Прекалено много. 2 от тях бяха по рецепта за детето, другите 2 експериментирах с ванилова протеинова пудра (веганска) в тестото и станаха много вкусни. Може би за в бъдеще ще ги правя с протеин за мен. Към тях бадемово масло, банан и киви.

М: ябълка, малко парче хляб с авокадо и малко 85% какао шоколад
О: пълнозърнеста паста с рататуй зеленчуци, малко зехтин и 30 гр чедар

М: 2 портокала, 250 гр скир
В: ще бъде 200 гр сьомга, зехтин и салата зеле и моркови, сладки картофи на фурна с розмарин

Тренирах 20 мин горна част с тежести.

# 458
  • София
Отчитам -400гр. Продължавам с OMAD, тези дни ми е с лекота. Чувствам се и много лека и енергична. Все пак имам за сваляне още над 15 кг, така че пътят е дълъг Grinning Обух обаче дънки, които бях прибрала в последните месеци. Стават ми, но все още не изглеждам добре с тях. Имам и едни други, в които още не влизам. Очаквам да стане след сваляне на още 5 кг.

За вечеря - спаначена супа, салата и пържоли. И а и едно ребро, което се пече редом с пържолите Grinning

# 459
  • София
Отчитам, че преборих манията си от постоянното мерене и теглене. Голям прогрес е за мен. Ще ми идва тези дни усещам се подута и ще се въздържа поне седмица от теглене. От началото на март 1 или 2 пъти седмично карам цял ден на зеле /прясно зеле яхния с доматено пюре/ и мисля,че усещам резултат. Да видим

# 460
Здравейте от 3 седмици съм на  хранителен режим без сладко като се храня само два пъти на ден .сутрин не закусвам ,а обядвам и вечерям .Рядко ям хляб вечер само на обяд.целта ми е да сваля 20 килограма.Ям по много малко и правя коремни преси и бягам на пътеката ,гледам да изразходя около 200kl за едно бягане. Има голям ефект свалила съм 7 кг за три седмици. Пия и едни хапчета ден и нощ уж за подтискане на апетита и май действат защото не ми се яде.Но всичко се постига с ограничения и труд.пожелавам на всички успех и дано да постигнете резултата който желаете. 🙂

# 461
Аленка, тия хапчета са пари и надежди на вятъра, а и не се знае колко са здравословни. По-добре ги махни. За бягането и свалените 7 кг те поздравявам! Успех!

Днес така ме втресе за сладко, но устоях. Логично след като от вчера гледам рецепти на торти и се чудя коя да направя за един празник. Grinning Може да се наложи да направя чийт хранене и аз скоро.

Днес съм на 1700 калории:

З: поридж с овесено мляко, овесени ядки, канела, банан, доза ванилов протеин в пориджа
М: спелтов пз хляб с 5 гр масло и 20 гр чедар, домат
О: сьомга, картоф и сладък картоф на фурна, зехтин, зелен боб на пара
М: круша
В: филия спелтов хляб, 2 портокала

Нямаше тренировка.

# 462
След 2 успешни дни на варени картофи, днес направих OMAD в 17:00 с печени горни кълки във фрайъра.

След 45мин. ще тренирам долна част в домашни условия.
Утре пак печено пилешко.

# 463
  • в пералнята
Привет и от мен. Не съм писала отдавна, но си продължавам с тренировките и малко лишения и като резултат с запазих килограмите, които свалих по време на грипа.
Чувствам се чудесно и най-накрая съм обнадеждена, че мога да сваля още.

# 464
ден за фаст, успешен
в сряда съм на РД, там не се знае...
стопила съм мазнини според едни дънки, кантарът е пас...

Общи условия

Активация на акаунт