ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Да се отчета, че кантарът най после се раздвижи след месец на застой. Станах по-стриктна и спрях нацяло млякото и след около седмица видях ефекта. Вече съм -17,5 кг.

# 466
Ехе, браво! Аз откак свалих 10 не мърдам надолу.

# 467
  • France
Днес се качих на кантара и направо се стреснах. +2 кг от януари насам. Заради един тъп вирус. Почвам пак стриктно спорт, че много се залежах.

# 468
Днес обядвах печено пилешко в 11, и сега вечерях (в17:00). Приключих с храната за деня.
Утре ще обядвам и вечерям салата, но ще сложа и варени яйца. Това ще е 2 дни.
Фалшиво моно правя, но знам, че ще има ефект. В двата рибни дни също ще сложа салата за украса, иначе е гадно.
След нея обаче следват 2 истински дни с цитруси, а там хвърчат грамове съвсем сериозно.
Ще пиша.

# 469
Аз днес също съм на 1700 кал (под 1750 закръглям на 1700, над 1750 на 1800).

З: пълнoз палачинка с протеин, банан
О: пълноз паста с авокадо, зехтин и домати
М: кисело мляко с овесени ядки и круша
В: пил бутче с картофи и сметанов сос с чушки
Тренирах 30 мин долна част с тежести, чистих много, разхождах се много с количката. Гладна съм.Joy

# 470
Здравейте, аз съм на 1200 калории днес.

Закуска - кафе с мед
Обяд: ябълки и кисело мляко
Вечеря: салата домат със сирене, супа топчета и 80 гр. многозърнест хляб - препечен. Десерт ябълка

Успех на всички!

# 471
  • France
Обикновено не пиша какво ви е менюто, но смятам, че това упражнение може да ми донесе повече дисциплина.

З: кафе, мюсли с кисело мляко
О: домати и фета
М: 2 зелени ябълки, банан и наистина малко парче сирене тип кашкавал
В: пържола печена на фурната с тъмна бира и лук. Остана малко на дъното на бутилката и го изпих. Салата домати.

Бягах днес, но съм много зле. Дистанцията, която обикновено взимам за 38 мин я взех за 42. Доста ходих. 16 000 крачки имам.

# 472
Добро утро, Coffee
Днес, след 4 дни моно, осъмнах -2.3кг и си спомних защо толкова тача тази диета.
Въпреки че 80% от сваленото вероятно е вода, се чувствам значително олекнала, освежена, и много оптимистично настроена.
Днес ще съм на римска салата с краставица и оцет с варени яйца за обяд и вечеря. Усещам, че следващите 4 дни няма да ми се опрат изобщо, а на цитрусовите дни ще съм в еуфория.

# 473
Браво за сваленото, Дез. Мотивиращо е да олекнеш бързо определено.

Едва 10.20 е тук, a аз съм погълнала 1280 калории. Добро утро. Joy нищо, не е изгубен денят още, но това е бележка от мен към мен, че 1700 кал при мен е прекалено малко за сваляне на този етап. Събудих се супер гладна, закусвах някакво птиче количество храна и отидох с количката на разходка по баири с елементи на тичане. Последваха 2 дебели филийки пълноз хляб с масло и френско сирене. И 2 редчета 85% шоколад. И малко овесени ядки. И от плодовете на детето.

Така не се прави. Утре няма да лягам прегладняла, ще закусвам като хората и ще кача калориите на деня на 1850. А в много активни дни  back to the roots - 2000. Изгорените ми без да броя кърменето и без това са поне 2200-2300 на (активен) ден.

До края на деня ще съм на месце, салата, малко скир и портокали. Чака ме още една потна разходка и още много работа вкъщи. Ако успея и тренировка-ще докладвам. Чета вашите отчети с удоволствие, за мен е дисциплиниращо да се отчитам също. Приятен ден, момичета!

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 10:31 от snowwhite12

# 474
браво, Дез 🏆
и аз след фаста свалям по кило, което знам, че е вода, но облекчението е голямо, много му се радвам Simple Smile
надъхваш ме за моно, може и аз да се пусна за една врътка от петък

# 475
Аз с това моно така и не се разбрах. Три пъти опитах, и трите пъти се провалих.
Аз мисля да започна от утре. Целта е не само да отслабна, но и да започна да се храня с домашно приготвена храна, а пакетираната да я заобикалям далеч. Връщам се на добрата стара Система, имам нов уред и се изненадах колко бързо и лесно става готвенето. Мразя да вися над тенджери, тигани, тави и да ги наглеждам. Кисело мляко също вече си правя в домашни условия и ми харесва повече, отколкото купешкото.

# 476
  • София
Купих си диуретик изцяло на билкова основа и то най-вече да го пия преди цикъл, за да не задържам толкова вода. Утре или другиден трябва да ми дойде и да ви кажа честно - има ефект. Да, корема ми е подут, но това си го има в менюто. Определено не се чувствам толкова тежка и подпухнала като предишни пъти.

За да не ви изтипосам просто една снимка по бельо, да ви кажа накратко моята история. Тренирам от 10 години, винаги съм държала топ форма, нооо миналата година беше много лоша година за мен - имах доста проблеми от всякакво естество, включително се наложи да работя на две места, та това общо взето ме срина и психически, и физически. След като нещата се нормализираха до някаква степен и вече не работех на две места, отново имах време да погледна себе си.

Висока съм 170см. Считам ноември месец за моя старт, което може да видите на снимката от ляво - 72,5кг. Снимката отдясно е с днешна дата, кантарът вчера отчете 66,5кг, което официално прави мен с 6кг по-лека. Да, има още какво да се желае и то най-вече в долната част, имам още целулит за чистене, но мисля, че се движа добре. Та затова реших да предам малко стимул (надявам се) и на вас.

Не бях напълно сигурна дали тук или в ''Как тренирам'', но то диетата си върви ръка за ръка със спорта. Ако пък не, моля, преместете мнението.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 14:28 от Петенце

# 477
Браво, екстра си.

# 478
Здравейте, да се включа и аз в темата. Аз спазвам режим и съм минус 5 кг на долу. За има няма и месец. Малко е ,предвид,че имам да свалям много кг. Та да питам имам колежка която е луднала да отслабва. Днес си поръча капки кетолор какво ви е мнението за тях

# 479
Петенце, имаш голям напредък! Личи си, че тренираш и ядеш достатъчно протеин, стегната си. Браво! Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз си довършвам отчета за днес: успях да спася деня и да съм в дефицит въпреки закуската...

З: 1280 кал хляб, сирене, масло, 85% шоколад, овесени ядки и плодове...
О: портокали 2, ябълка
Сл: 1/2 мини пълнозърнест ,,зеленчуков" мъфин
В: пуешко филе на тиган, зехтин, малко домашен хумус, голямо количество зелена маруля без нищо и едно стръкче селъри

Привърших деня на 2028 калории, тоест 2000 по моето закръгляне.

Имах 2 спортни разходки с количката общо 80 мин + стръмен терен (пулсът ми е стабилно над 160 на тези пътечки, по равното естествено по-нисък), доста движение и 20 мин тренировка за корем с акцент ,,тазово дъно и корем". И 26 лицеви опори, разпръснати през деня. Grinning В резултат на което 14 месечното ми бебе също започна да ме имитира, днес и на детската площадка. Joy

Всъщност не знам позволено ли е в тази тема към храната да се пише и движението за деня поне общо. Според мен е много полезно, но ако не е позволено кажете, няма да пиша. Все пак това е контекстът на храната. Ако седиш цял ден в офиса, ще е друга нуждата от калории и т.н.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 21:27 от snowwhite12

Общи условия

Активация на акаунт