ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • France
Направи се изследвания за алергии. Може да се живее без глутен и млечни. Синът ми е алергичен и сме ги изключили. Направи си консултация с гастро ентеролог.
И не се отслабва с лаксативи.

# 541
аз съм без глутен и млечни от повече от два месеца
в работата ми има едно нещо, което се работи клекнал
и тази седмица почти само това правя
ставите ми са се огъвкавили, няма болка, преди скърцаше нещо там...
абе чисто нови, а не съм ходила на фитнес от юни мин година

прочети за автоимунния протокол (АИП)
не се подуваш от всички плодове и зеленчуци - тествай от кои

# 542

Дез, до края на целта ли ще си на моно/спартански режим или беше само за начална мотивация?

Snowwhite, вероятно да. Това моно трае 24 дни, 2х12. Аз обаче ще паузирам 3 дни след първа 12ка и при двата цикъла което не се прави, но ми се падат пътувания и няма как. Пак ще има ефект, мисля.
Вчера се чувствах отлично на плодове, защото 1 ден все пак е нищо. Днес пак, но този път само на портокали.
Отивам да тичам.

Pholimena, българският клек е на един крак, а почиващият е опрян зад теб:
Не съм гледала точно това видео, предполагам, показват правилно.

Спорен ден, момичета!

# 543
Да, както Дез е показала и ще добавя, че е супер за дупето. Тренира предимно бедрото, но и изолира глутеуса. Понякога го комбинирам с раменна преса при ставането нагоре, което още повече удря дупето. Правя го на лежанка, но може и на не много висок стол или нещо друго.

# 544
Здравейте на всички! Нова съм тук, включвам се, защото имам да водя сериозна битка с килограмите, а винаги е по-лесно, когато имаш съмишленици Simple Smile . Преди почти 9 месеца родих, от тогава съм свалила 6-7 от общо над 20 качени килограми. Тренирам, имам оргомно желание да махна излишните кг, но нещо в схемата все се чупи. Я мъжът иска някоя вкусотия, я уикендът е тук..тотално грешни и супер осъзнати, саморазрушителни избори Simple Smile

Наскоро бях на един маратон за отслабване, където осъзнах колко по-лесно е, когато всички са на едно място с конкретна цел и следят резултатите си. Там свалих около 2 кг, които сега варират. Тежа 78-79-80

Та, ще се радвам да споделям и аз закуска, обяд, вечеря, тренировки и да се стимулираме взаимно. Много се надявам тази психическа бариера, която ми пречи да отслабна, да успея да я махна и да се надъхам достатъчно, че да постигна резултати.

Утре ще ви пиша Simple Smile ще следвам режим, който е правен за мен с точни грамажи, тренирам 2 пъти в седмицата групово и , когато мога, с тежести вкъщи. Пожелайте ми късмет Heart

# 545
Здравейте,

Аз уикенда ядох повечко и пих вино в събота, така че от вчера - да компенсирам - съм отличничка. Вечерях снощи чернокоп на скара, зелена салата и банани.

Днес планирам зелена салата, ябълки и някакво месо.

Успех на всички!

# 546
  • София
Честно казано при българския клек е от голямо значение дали торсът ви е по-напред и колко напред ви е крака, който натоварвате. От това зависи дали натоварвате повече бедра или дупе Simple Smile Пробвайте го на смит машина, усеща се още по-добре!

При мен менюто за днес е същото като вчера (каква изненада), но замених сушения ананас с пресен. Мисля, че е по-добра идея Simple Smile

# 547
Добре дошла, wannabemybest!

Днес отчет:
З: 2 фки пз тостерен хляб от малките с 20 гр фъстъчено масло, банан и киви, круша
М: 10 гр 85 % шоколад, портокал
О: крем супа ///от: картофи, грах, праз лук, зеленчуков бульон без сол, зехтин, сметана, бадемово масло, малко добавена сол///, парче пълноз хляб спелтов
М: круша, ябълка, нектарина
В: овесени ядки 30 гр с кисело мляко 200 гр

Днес също съм без количка, но се чувствам стабилно разглобена от последните дни и излизах само веднъж с носилката и бебето. 40 мин, върнах се потна и задъхана.

Само 12 лицеви през деня
Много движение
Тренировка днес не успях да направя, но чистих много. В момента съм на такава вълна, че препаратите за почистване ми действат по-добре от парфюми и шопингът ми се изразява в бутилки за зехтин, кофи, кошници и тн. Joy от началото на годината рина боклуци от вкъщи, пренареждам, преобразявам и жилките на маняк от днкто ми окончателно се проявиха, не само техни сенки. Не е за тази тема, освен че навъртам допълнителен енергоразход и не е за подценяване. Joy

Мерих се: 57,5. Тоест имам минус-може би 0.5, може би е и вода. В дефицит съм последните седмици, така че със сигурност и малко мазно е паднало.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 20:38 от snowwhite12

# 548
Добре дошла, Wannabemybest! Успех! 🍀

Отчет за днес:
10км в терен на гладно, протеин пудра
13:00-500гр ягоди
16:30-4 портокала
17:00-10км в терен, глутамин
19:00-4 портокала, 12 ореха

Спи ми се. 🥱 Лека!

# 549
Днес е началото на новата астро година и било хубав ден да манифестиреш бъдещето, което искаш към вселената. Аз не вярвам много в астрологията, хюмън дизайнът и т.н., но от опит знам, че каквото решиш да вярваш - хубаво или лошо, се сбъдва. Тъй че днес избирам да вярвам, че тази година е моята, случват ми се хубави неща и имам много късмет. Simple Smile)
За отчета:
З: скир и берита
М: протеиново барче
Много късно обядвахме днес, нямаше как по-рано и в 5 се нахвърлих на една голяма пилешка от филе и шопска салатка. Съответно вечерята беше към 8 - два сочни портокала 😁  Ей, голямо нещо е да ти се поизчистят вкусовите рецептори от захарта, все едно за първи път вкусвам портокали.
Иначе кантарчрто днес каза -1.5 кг - доста вода съм била задържала Simple Smile) Но ако вселената случайно ме чете, все така минуси да ми показва до крайната цел.

# 550
  • France
Днес ми беше ден на бягане в парка - 5,5км. Все още не мога да си върна предишната форма, но се подобрявам.

З: мюсли с кисело мляко
О: 2 яйца на очи, зелена салата с краставици. За десерт - зелена ябълка и парче черен шоколад.
М: малко шоколадово кексче (знам, знам, нямам никаква воля)
В: свинско филе на фурна, салата домати и краставици и една малка чаша безалкохолна бира (има по-малко калории от алкохолната). Смятам да се почерпя с още едно парче шоколад.

# 551
  • София
Филомена, защо мюслито с мляко? Мюсли/овесени ядки се усвояват само с вода. Млякото пречи и въобще не се усвоява от организма.

По-добре с гореща вода и малко банан или някакви сушени плодове за сладост, ако не можеш така да го ядеш.

# 552
Закуска - протеин след тренировка + едно малко капучино (от известно време не консумирам млечни, но капучиното ми липсва и днес си угодих)
Обяд - сьомга + една филия ръжен хляб.  Забравих си салатата вкъщи, а в офиса нямах никакви зеленчуци.
Сега умувам какво да направя: не съм гладна и искам да си спазвам интервалното хранене, но ми е малко храната за деня ...

# 553
Аз затова се отказах от мюслите въобще. Млякото ми действа зле на стомаха, а да ги ям с вода - по-добре хич да не ги опитвам.
В последния случай, след като ядох прясно мляко, бях на родителска среща и стомаха ми почна да къркори по безумен начин. Тръгнах си рано рано, в ужас да не се изложа, ако някой чуе какво се случва. Оттогава прясно мляко заобикалям отдалеч. Няма начин повече да му треперя.

# 554
Привет, момичета Simple Smile
Вчера реших да лунувам. Не съм го правила от години ... Последно ядох към 19:30ч. Днес ще съм на вода като, ако все пак огладнея, че си накисна 1с.л. чиа във вода, без нищо.
Обожавам чиа семената, та не ми е проблем и така да ги консумирам 😁
За довечера ще гледам да е пилешка пържола, може би с малко салата, че ще е късна вечерята, а не искам да ми става тежко 🙄

Взех си една тетрадка да си записвам обиколките. Преди години го правех и вървеше много успешно, та да видим сега как ще е. Не искам да ги вписвам в приложение, защото забравям 😁

Общи условия

Активация на акаунт