ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Би, ти нямаш протеин в храната
в дългосрочен план и на твоята (нашата) възраст, това ще те удари в мускулите и костите

# 331
Риба и месо не са ли протеин? Аз си ям такива, само без яйца. Но изобщо не съм специалист по хранене и не споря за нищо. Повечето в темата сте много по-запознати с режимите. Аз пиша какво ям, ей така, не че съм за пример, ами това е реалността Simple Smile

Гледам да задържа кг. днес, сега и завинаги, допускам всякакви методи Simple Smile Само без хапчета и инжекции.

# 332
Само да кажа, че луканка ако е домашна си е здравословна. И със сигурност по здравословна от купешко пиле.

# 333
Холестеролът ми е 5.3.

На мен  стомахът ми понавя доста зеленчуци и сурови такива, но мога да разбера, че не при всички е така. Отразяват ми се перфектно и на диетата.
Една диетоложка ми беше казала че най-здравословното и перфектно за отслабване е последната храна за деня да е бяла риба.
Аз гледам да са яйца, но сега съм на салати и зеленчуци.

# 334
Simple Smile
нямаш висок холестерол
в моята кръвна картина горната граница е 5.2
ако все пак си притеснена, показателите за HDL и LDL сa по-важни, тях гледай

мога да живея само на луканка Heart Eyes
и на испанския фует от LIDL

# 335
Дез, ти на какво си изрядна, пак ли въртиш въглехидрати?

Без захар съм изрядна....т.е. бях до преди малко.
Излизах с малкия тийн, и се отбихме в Бонбонената мина. Отнесох страхотни портокалови корички в черен шоколад, и не успях да ги снимам даже, веднага им видях сметката. Не чувствам и грам провинение, но до другата седмица без излишни въглехидрати, а захар пък съвсем. Що правя глупости, да ме пита човек.....

Не въртя въглехидрати, но май ще започна....Виждам обаче разлика в тялото, която Кантарев още не е отчел. Плочника на корема е по-релефен, паласките са са посвили. Иска ми се да направя 2 дни на басмати и да източа вода, че много задържам при цикъл, и ме тормози. Утре обаче сме на кино, ще трябва да си залепя устата с тиксо, че умирам за пуканки.

Днес почивам, и без тренировка. Само разходка, но не дълга. 14 000 крачки не ги броя за нищо.

# 336
Някой пил ли е кафе за отслабване? Постоянно го рекламират , но какви са отзивите не намирам

# 337
Някой пил ли е кафе за отслабване? Постоянно го рекламират , но какви са отзивите не намирам
Не си давайте парите за такива идиотщини.
Ако се отслабваше с кафенце, америнаците нямаше да са такива слонове.

# 338
  • София
Хей, мацки, как сте? Grinning

Аз май съм гладна и зла Grinning
Като цяло задържането продължава. Днес 75.3. Няколко дни бях на гости на мама. Хапвах си подходящото за мен, но по-често Blush И месеца свърши, а моята амбициозна цел се провали Hug Ама живи и здрави, не съм спряла режимното хранене и все ще се размърда кантара. Продължавам и с тренировките, все по-издържлива съм, макар че е далеч от добра форма. Няколко сантиметра от ханша спаднаха, но обемът е твърде голям все още Grinning

Отивам да изпържа едни кюфтета и някаква салата да спретна, може би шопска.

# 339
  • в пералнята
Аз стигнах 61 кг, доволна съм, но още не тренирам, не се чувствам достатъчно здрава.
Може би през уикенда ще започна бавно. Да видим.

# 340
И моята цел  се провали. Последната седмица се отпуснах, имах и поводи за повече похапване. Но смятам да не се отказвам. Ще се опитам няколко дни монодиета. Най- лошото е, че не се движа. Надявам се пролетта да ми повлияе добре и да започна разходки.

# 341
Аз съм пети ден болна от варицела, ям ябълка и това е. При всеки опит за нещо друго да хапна и то две, три хапки ми става зверски зле.
Отслабнала съм 2кг за 4дни, но съм сигурна че започна ли да се храня по нормално веднага ще се наваксат.

# 342
  • София
Essentiall Бързо да се подобряваш. Изкарах я и аз миналата година, редом с децата Grinning

Дано си задържиш минуса и след това Hug

# 343
Аз я карах на 22 години, много тежко. Дано мине леко при теб! Диетите минават на заден план, то е ясно.

# 344
О много е тежко при мен,  а и съм си на 38г.
То диетата при мен е принудителна, нищо друго не мога да хапна.
Др Емилова пасти да яде, хаха. Ябълки и вода.

Общи условия

Активация на акаунт