ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм с корона от може би събота и не усещам вкусове, нямам обоняние... не тренирам в момента, виеше ми се свят до вчера доста. Иначе не съм яла джънк, но много скир и кисело мляко. Вече не ми се и яде като не усещам нищо. Вие колко време след корона върнахте тренировките? Сега кашлям съвсем леко, по-добре съм от уикенда.

# 436
Аз съм с корона от може би събота и не усещам вкусове, нямам обоняние... не тренирам в момента, виеше ми се свят до вчера доста. Иначе не съм яла джънк, но много скир и кисело мляко. Вече не ми се и яде като не усещам нищо. Вие колко време след корона върнахте тренировките? Сега кашлям съвсем леко, по-добре съм от уикенда.

Аз не съм спирала, когато боледувах от Ковид, но практикувам йога и просто правех по-лека, възстановяваща практика. Можеш да си правиш някои по-леки упражнения вкъщи, с по-малко повторения и в една серия, например.

# 437
  • София
Аз се върнах към тренировките 2,3 седмици след като се оправих, но не бях много пълноценна де, нямах сила,  издръжливостта ми беше 0.

# 438
Аз никога нищо не съм спирала, тест за тези 3 години никога не съм правила, въпреки че имах период на загуба на вкус и мирис. Значи минала съм го. Но си тренирах полека, не съм спирала.
Слушай тялото си.

# 439
Идвам при вас за мотивация да се върна към летните килограми!

Сиска, и аз се боря с целулита. При мен е основно от стрес в последните 6 месеца, но и храната трябва да я пипна.По препоръка в другата тема, ще пробвам известно време да спра млечните... Не обичам месо и ще е сложно с белтъчините, но ще се опитам до Великден да не ям млечни...

# 440
Аз така юнашки се боря, че качих 2.5кг. 😱 Спирам захарта за кой ли път, положението е натърпимо.
Май е вода, а не мас, но знае ли човек.
Ако не спадна малко за 3 дни, започвам моно.

# 441
Аз тия дни ям сладко, имаше поводи, но не мърдам. Спасяват ме еднообразните ми вечери - салата + 100 или 200 грама месо или риба. Сладкото го ям през деня и под формата само на чист шоколад.

# 442
Аз ям Нутела директно с лъжицата от буркана. Без коментар. В потрес съм от себе си.

# 443
Ах, тези млечни!
Много обичам, особено пролетно- лятно време!
Да речем, че кашкавали мога на минимизирам, но хубаво кисело мляко и сирене трудно.
Сравнително до скоро ги бях ограничила сериозно, но напоследък се усещам, че посягам към тях все по- често.
След три седмици летя до Бг и отсега зная, че няма смисъл да се заричам, как няма да ям овче мляко или пресносолно сирене, Grinning, но до тогава ще се опитам да ги изключа отново, ама от неделя, че днес съм обищала на ММ яйца по панагюрски, а в събота сме канени на раклет. Sunglasses Като се върна, по план, живот и здраве, имам два месеца до лятната ваканция, през които евентуално да се предизвикам да съм "безмлечна".

Със захарта и аз водя неравна борба, но по- скоро със скритата такава.
Иначе най- стриктна съм, когато дъщеря ми заяви, че ще кара 10 дена без захар и аз реша да й правя компания. За съжаление, скоро не е обявявала подобни инициативи.

# 444
Моята най-голяма гордост е, че вече с лекота седя в заведение и докато другите си ядат каквото искат - пица, картофки, десерти и пийват бира/ вино, аз си ям гриловани зеленчуци и пия вода / кола зеро и се чувствам супер. Не ми иде да им бръкна в чиниите или нещо такова. Но ми отне месеци да го постигна. Всичко е въпрос на навик явно Simple Smile

Отделно големия плюс е, че навсякъде си ходя с колата, мога да закарам после и приятели до тях, не ми се налага да взимам таксита. Въобще го отчитам като победа. (Виж, в събота не става, само тогава пия вино. Но всяка друга вечер съм на линия с колата.)

# 445
И на мен ми беше навик и втора природа. Миналата година открих вкуса на храната.Joy
О, чудо невиждано! Joy
Правила съм година без захар, дори без плодове. Сънувах ябълки накрая. Но някак си не съм на същата вълна, а може би трябва да се пренастроя.

# 446
  • Велико Търново
Дез, ние сме друг случай.
Отчитам 4 ден стриктен карнивор, утре ще излизам с приятелки и ще  ям каквото си харесам от менюто, през деня ще ям 2 грейпфрута и 2 ябълки.Въглехидратно зареждане или както е правил Жиронда ще го нарека.От събота до вторник пак месо, яйца и масло.Така ще гледам да изкарам поне месец, на всичкото ми ядене съм изкарала вените на ръцете и рамената/това никой от домашните не може да го разбере/.

# 447
Сис, как си с ацетона, на мен ми горчеше в устата две седмици
тази седмица съм в командировка и ям и крастивици,
храната е в кръчма, така че и олио съм яла
вчера ядох и шоколад, ама МЦ...

# 448
Днес режимът ми беше следният:
З: кисело мляко с малко мюсли, банан и ябълка
О: телешки кюфтенца на фурна със сладки картофи, домат
Сл: 2 малки портокала, редче 85% шоколад
В: ориз със зеленчуци на тиган, парче пз хляб с прошуто

Около 1900 калории. За деня ще финиширам на -350 някъде. Носих си часовника днес и започвам да го нося всеки ден, смятане на калории му е майката при мен.

# 449
  • Велико Търново
Херц, аз не се усещам, но голямата ми дъщеря снощи ми изкоментира дъха.Те не знаят какво ям.За 4 дни минус 1 кг., вероятно е само вода, но ще продължа поне месец.Всяка сутрин си меря и "дънките кантар, че да не се подведа нещо и да надебелея вместо да отслабна.Този път бях ужасно стриктна-дори и протеин не съм пила.
Сега след кардиото ще изпия един и като се прибера ще ям грейпфрутите, а следобед ябълките и вечерта каквото ми се яде.
От утре втори цикъл, обаче месото ще е само свинско-няма да има мезета.

Общи условия

Активация на акаунт