Спирала за мигли - тема № 22

• 68 226
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дъщеря ми също харесва класическата Lash Idole. Поръчах и за втори път преди няколко дни. Много различна и учудващо трудно сваляща се.От едно и също място поръчана.

# 691
  • гр.Пловдив
Гледам в Нотино любимата ми Lash Queen Feline Blacks на Helena Rubinstein за 94лв и се отказах на момента Smiling Imp  И се успокоявам,че бранда не е водещ и може да пристигне  изсъхнала,едва ли се поръчва редовно  ..

# 692
  • София
Iconic lash на Голдън роуз действително се оказа много хубава спирала! Предпазлива съм с тази марка, имало е техни спирали,  които ми дразнят очите, с тази нямам проблем. Прави хубав обем дори на два пласта, на три вече е впечатляващ,  не слепва, не цапа. Тушът е плътен, леко мазен, както харесвам. Търся само уплътняване, дължина си имам. Вече я предпочитам пред любимата Lash sensational на Мейбълин!

# 693
  • Сливен
Аз не съм доволна,трудно се разнася и ми слепва миглите

# 694
Тъкмо за тази тема си мислех наскоро  Grinning
Засичам една позната, сложила миглопластика. Ама нещо не седяха добре - клюмнали надолу, тежки идват за нея тез мигли. И питам защо се е отказала от спирала. Пробвала била всички, от най-евтини до най-скъпи, не ставало. Колко ти беше най-скъпата спирала, питам. - 26 лв. Мда Sunglasses

# 695
Аз като видях техниката как се поставят тези мигли....дори и не искам. Не че преди съм искала, но след като видях един клип...това никак не е за мен. 🤣

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:22 от Lale_Lili

# 696
  • Пловдив
Ще прозвучи крайно, но ако има нещо на този свят, което ме кара да се извръщам от една жена то това са изкуствените мигли и прекалено дългите ноктаци. Радвам се, че отмина модата на  пиргите.
Аз оставам на златния телескопик на Лореал. Взех и черната, но не ми допадна. Подновявам също и So intense Sisley. Едно време много харесвах и Lash Queen Celebration на Helena Rubinstein, но не съм я срещала отдавна.
Ако попаднете на Др Ирена Ерис от достъпен магазин, ще я пробвам веднага, но за една спирала не ми се правят сложни акробатики от чужбина. Заинтригувахте ме.

# 697
Когато Sl говори за растеж- слушам внимателно, има страхотни очи и мигли. Поръчах и аз, май я мернах налична и в Български сайтове.

# 698
  • някъде под слънцето...
NiaV
И аз те обичам ! Ти си ми еталон за дължина на мигли , още помня  зашеметяващите ти мигли от една снимка.
Надявам се и при теб да има добър ефект

Спиралата  е за ежедневен лек грим, но определено е единственото ново нещо в рутината ми за мигли, която включва, дневен и нощен серум за основата на миглите   , както и  такъв, който се нанася по дължината им.
Странното е , че примерно сходен продулт, спирала среум за растеж на Бай Тери не даде никакъв видим резултат след една изхабена опаковка, Праймърът на Живанши,  след две изхабени опановки(определено за мен заедно с праймъра на Марк Дбейкъбс ,(естестввнони двата дескаталогадос), също не постигна някакъв резултат
Нямах особени надежди, защото бях попаднала само на един хубав  продукт (от много пробвани)   
  и като цяло вече бях  загубила интетрес , към  марката, но любопитството ми  надделя.
Сега се чудя, кога ще я спрат или развалят.
Много бях доволна и от нощната маска за мигли на Майбелин , но и тя е спряна отдавна.
Все така ми се случва.
Още роня сълзи за "лака за мигли" на Тиери Мюглер Бюти .За съжаления марката се изпари.Имаха няколко невероятни попадения.
Или ще реформулират , това, което ми е харесало , или ще го
 спрат.
Когато "открих" Ревиталаш преди 15+ години, направи чудеса  с миглите ми .Доставка само от щатите .Сега вече го има и при мен свободно, само дето евфекта му е в пъти по слаб..

.

# 699
  • Бургас
Най-обичам да гледам снимки на мигли и препоръка на спирала! Simple Smile

# 700
  • София
Това е Iconic lash, два слоя, сложих я тази сутрин в 9:30, преживя едночасова разходка край река.
Скрит текст:

# 701
Sl, дойде спиралата, която препоръча и днес съм с нея. Очаквах да е доста по-кофти като пърформанс и да искам да я изтърпя заради растежа, обаче всъщност е съвсем прилична и се държи чудесно. Разделя, извива, течна формула, която не слепва. С кеф ще си я нося, благодаря!

# 702
  • някъде под слънцето...
NiaV
Радвам се, че ти е допаднала, ще чакам да споделиш за резултата в дългосрочен план.
По сайтовете пише, че ефекта започна да се забелязва след 20 дни ежедневно ползване..При мен се усети след около месец.
В интерес на истината миглите ми станаха по дълги, но определено не станали  нито по гъсти , нито по плътни.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:19 от sl

# 703
При мен с никой серум не стават по-гъсти и плътни и съм съвсем Ок с това. Ще рапортувам.

# 704
От серумите стават дълги тъй като те удължават фазата на растежа. Няма как да станат по-гъсти за съжаление, понеже няма как да се образуват допълнителни фоликули. Аз и на дължина съм благодарна, че моите освен тънки са и къси. Със серум стават кукленски и със спирала, опират във веждите ми.

Общи условия

Активация на акаунт