Спирала за мигли - тема № 22

• 68 069
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде под слънцето...
Според зависи.

В резултат на зсравословен проблем преди 20 години част от миглите ми опадаха на участъци. Пет   години се водих битки  с променлив резултат.Използвах всякакви сведства от бабини рецепти , през всичко, коего се продава в аптеките, до всякакви "чудеса" по парфюмериите и подле по сайтовтете. Споделяла  съм  опит във форума..И  в онщи линии по онова време съфорумките бяха доста скептични относно резултатиъе
 В карайна сметка дупките се запълниха и миглите ми станаха  по  гъсти от колкото преди проблема.
Точно за това от години ползвам грижа за мигли, нощна, дневна  Книги мога да напиша за прпдултиъе, които съм съм позлвала през тези 20 години. Не ми се спори.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 08:52 от sl

# 706
С никого нямам намерение да споря. Раждаме се с определен брой фоликули, включително и на миглите. Няма да станат нито по-гъсти, нито по-черни, само може да се повлияе на дължината.
Ако човек е след заболяване, ще се възстановят най-много до началното положение.
Ако някой е открил метод да стават по-гъсти косата и миглите отколкото е генетично заложено, щеше да стане милиардер, а милионите салони за екстеншъни и миглопластика щяха да са фалирали.

# 707
  • някъде под слънцето...
Водих подобни спорове, когато преди 16 години написах, че Ревиталаш е променил дължината на миглите ми.
Не било логично Wink
Тогава даже информирани съфорумки упорито  ме убеждаваха ,  че води до ослепяване и в най добрия случай до петна по ириса.Нито съм ослепяла, нито имам пента на ириса  Wink .
Естествено, че не може да се променят генетичните заложби, но определено миглите могат да излглеждат по добре
 или по зле от това, което сме получили като "фабрични" настройки..Както всичко останало има марж между миниимума и  максимума на даденостите.
Вярно е , че и минимума на едни е над  максимума ма други  Wink И да в момента в който се спрат грижите  се връщаме на "фабричнте настройки"
Това дали някой  ми вярва или не, не променя фактологията.Споделих моя личен опит, който е достъчно богат
Няма да влизам в обяснителен режим  и нямам намерение да убеждавам когото и да било, в каквото и да било.

Моето скромно мнение примерно е, че няма серум който да направи от къси и тънки мигли , такива, които да опират във веждите.  Да, ще пораснат , но  не повече от няколко милиметра.

Между другото не следя печалбите на  салоните за миглопластика.Тук  не са  особено популярни,  и клиентките им са предимно  афро и ЛатАм Wink  .

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 00:03 от sl

# 708
За ревиталаш не знам, ама ползвах Бонилаш около месец и добре, че забременях, че да имам причина да го хвърля(иначе ми беше жал)
Клепачите ми придобиха оранжев цвят, края към миглите стана по-тъмен, като зачервен. Края на клепачите ми се усещаше ужасно чувствителен, а аз чувствителни очи и кожа нямам. Та, не бих повторила. Бях проучила де, знаех, че има вариант и да има негативни реакции, но рискувах и добре, че не продължих дълго. После започнах да ползвам един обикновен и евтин серум и миглите ми са много красиви особено със спирала.
Е, не са ми като на момичетата в тик ток, които рекламират разни серуми и тн, но е естествен вид и си имам дължина, не падат толкова.

# 709
  • някъде под слънцето...
Не бих си причинила, да ползвам каквото о да е, ако ме ми десйтва зле.Заминава в коша независимо колко съм дала  за него..

На Ревиталаш  му промениха формулата, последно го ползвах през 2017 , когато започна да се продава и тук.За съжаление нмаше нищо общо с този кой поръчвах години  наред  от Щатите.Доста мои приятелки и колежки се бяба запалили по него след като видяха ефекта.
Когато  го открих  , около 2008 беше първоят серум  с четчица като на очна линия, до тогава бяха само с четка като от спирала .Използвах гиндокато отлрия Ррвиталаш, но като цяло не бяха толкова ефективни.
После във врвмето се нарооха всякакви "лаш" ове .Някой добри , други не толкова, трети иннищо не правещи , Попадала съм на най различни през годините, но никога не съм имала съранични ефекти.
Както написах миглите растат само с няколко мм и то дамо докато се ползва.
Ако тиктокърките  твърдят , че серумите правят чудеса, не не правят.Няма как миглите да стигнат до веждите , ако и преди това не са били дълги. Wink  .

# 710
Е да, няма как. Иначе ето един пример какви неща се показват :
https://www.tiktok.com/@lashbymayausa?_t=ZN-8voMmefwcBK&_r=1

# 711
Съгласна със страничните ефекти, но при мен Нанолаш наистина направи чудеса и когато го ползвах, миглите ми пораснаха доста, без да са било дълги преди това, качвала съм преди и след. Заради бременност и здравословни проблеми, заради които ми окапа голяма част от миглите, съм обратно на стартова позиция. Ще снимам утре ‘преди’, ще снимам и ‘след’ след месец и половина и ще постна снимки за сравнение.

# 712
  • някъде под слънцето...
NiaV, прекраснице, не бъди скромна, виждала съм твои снимки и преди Нанолаш и не съм забелязала да са били къси.
Имам колежка  с къси мигли .И друга, с гъсти и дълги мигли.
Цяла година едната  се маза с какви ли не серуми. Имаше ефект, но не можа да стигне и половината от дължината на другата.Моите, въпреки грижите които полагам , винаги ще бъдат  по скромни , от тези на колежеката с дълги мигли.
По въпроса за страничните ефекти, при минимална индикация бих спряла. За толкова години, да чукна на дърво, не съм имала.
При мен рдна нова мигла расте  до пълната си дължина  около месец, Визирам от момента в конто се покаже от клепача, до момента в който достигне дължината на останалите.
Ще чакам с нетърпение снимките.

Ползваш ли някаква друга грижа за миглите ?

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 10:07 от sl

# 713
  • Бургас/Пз
При мен определено си пораснаха точно до веждите от Нанолаш.  Преди това изобщо не са били толкова дълги. И сега като го спра примерно за 6 месеца пак се връщат в старото състояние. Почвам нанолаш и отново порасват. Просто аз не искам да го ползвам постоянно и затова правя доста големи паузи

# 714
Бонилаш и Ревиталаш също имат такъв ефект при мен - мигли, които опират във веждите и в стъклата на слънчевите очила.
Пробвали ли сте серуми за вежди? Аз да и единствения резултат е ... по-дълги косми, които ако се срешат и позиционират създават илюзията за по-гъсти вежди. Аз обаче не искам дълги вежди и спрях да ползвам серуми за тях.

# 715
На мен ми е интересно някой имал ли е странични ефекти от тези серуми за растеж на мигли, ако желае да сподели? По принцип аз имам интерес, но леко ме е страх и не смея. Миглите ми обаче имат нужда от малко “нежна обичлива грижа” в момента и изпробвам различни естествени серуми за подхранване - рициново масло, едни био и такива.

# 716
Пробвала съм много серуми, страничен негативен ефект не съм имала от нито един. Пробвай, ако нещо те дразни, ще го спреш.

# 717
  • SF
Потвърждавам, че Нанолаш действа!

# 718
На мен ми е интересно някой имал ли е странични ефекти от тези серуми за растеж на мигли, ако желае да сподели? По принцип аз имам интерес, но леко ме е страх и не смея. Миглите ми обаче имат нужда от малко “нежна обичлива грижа” в момента и изпробвам различни естествени серуми за подхранване - рициново масло, едни био и такива.
Имах още на втората седмица и на месец след ползването разбрах, че съм бременна и го хвърлих веднага. Споменах май по- назад как ми се отрази.

# 719
Aз имам -зачервени очи от нанолаш, иначе ефект има .

Общи условия

Активация на акаунт