Спирала за мигли - тема № 22

• 69 545
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми е интересно някой имал ли е странични ефекти от тези серуми за растеж на мигли,?
От Нанолаш клепачите ми бяха леко покафенели и цветът на очите ми беше променен,Очите ми са кафяви към амброви,когато плача стават със зеленикав оттенък.Когато ползвах Нанолаш цветът на очите беше перманентно кафяво-зеленикав.Нямах нищо против това,харесваше ми.
Обаче,съвпадение или последствие,след известно време получих увеит,който борих с кортизон и какво ли не, поне година.
Освен това,като ползвах Нанолаш миглите на дясното око бяха мнооого дълги и гъсти,на лявото око обаче винаги ми правеше дупчици.Миглите не растяха равномерно
Последните месеци гледах промоции на Нанолаш,но скоро едва ли ще посмея да го взема пак.

Преди това ползвах един корейски,нямах дълги и гъсти мигли като при Нанолаш,но нямах и проблеми.Просто милиметър по-дълги,здрави,гъсти и с добра-перманентна извивка мигли.Обаче не ми беше достатъчно,лакомия

# 721
Благодаря за споделения опит. Съвсем се разубедих да изпробвам удължаващите миглите серуми! Мен ме е страх най-вече от това, че като страничен ефект може да увеличат налягането вътре в окото, което вече е адски сериозно, не само зачервяване, но и упорит увеит да е пак не е приятно състояние, предполагам, и си е нужно лечение.

Аз също съм ползвала и ползвам иначе подхранващи серуми без опасни активни съставки, като корейските, които са ми правили миглите точно една идея по-гъсти, дълги и здрави, но нищо уау, само лек бууст. Simple Smile Ще се придържам към тях, защото моите очи са и чувствителни на всичкото отгоре.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 06:17 от Анонимен

# 722
Аз ползвам серума на Олаплекс - харесва ми, не е нещо уау, но аз по начало имам хубави мигли и нямам нужда от дължина изобщо. Нямам странични ефекти, дава удължаване и леко сгъстяване, като резултат.

# 723
  • някъде под слънцето...
Ползвам редовно  серуми  от типа Лаш поне от  2008 или 2009.
Никога , до сега не съм имала странични ефекти. Обикновено съчетавам по няколко неща, като  чета указнията. На някои пише само по веднъж на ден, на други само вечер, трети по всяко време и без ограничения.
В интерес на истината май  само  Нанолаш,  не съм пробвала, но след прочетеното май и така ще си остане.

# 724
  • При децата ми
На мен ми е интересно някой имал ли е странични ефекти от тези серуми за растеж на мигли, ако желае да сподели? По принцип аз имам интерес, но леко ме е страх и не смея. Миглите ми обаче имат нужда от малко “нежна обичлива грижа” в момента и изпробвам различни естествени серуми за подхранване - рициново масло, едни био и такива.

Има. Още при първото нанасяна на "Бонилаш" имах дразнене и зачервяване на очите. Много неприятно. Дадох шанс още едни-два пъти и го хвърлих.

# 725
С Бонилаша бях и аз така ама не знам как му дадох месец шанс, не ми се мисли, ако не бях разбрала за бременност колко щях да го ползвам🤣 не видях иначе уау ефект, просто ми ги възстанови след миглопластиката. Но май не бих пробвала пак с такъв тип съставка.
Интересни са ми спиралите, които подпомагат растежа. Можете ли да предложите такива и по възможност под 80 лв 😅

# 726
  • гр.Пловдив
Поръчах си прехвалената Heimish с извитата четка и по нищо не се различава от качеството на Catrice ,които ползвам от 3г като марка Rage

# 727
Аз имам същото мнение за Телескопик на Лореал, която всички много хвалят. Не прави нищо за миглите ми.

# 728
О, да, телескопик беше ужасна за моите мигли. 😀 сега съм в чуденка да пробвам нещо ново, с мейбълин лаш sensational съм и са супер, но обичам да пробвам.

# 729
Телескопик за мен е най-ужасната спирала.

# 730
  • SF
А за мен любимата. Както се казва, ходя, където ходя, купувам Clarins, на Клиник, сега съм с Idole, но нищо не може да я задмине.

# 731
  • Манчестър
Аз нямам никакви забележки към златната Телескопик, ползвам я само за долните мигли. Никакво размазване няма цял ден.

# 732
Не съм никак впечатлена от новата спирала на Ланком, и се радвам, че взех мини. На третото нанасяне започна да съхне, рони се под очите, въобще срамна работа.

Завинаги моите топ три са Supra Volume Clarins, Maybelline Lash Sensational в цвят burgundy, и Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler, която извива, дава обем и не се размазва.

# 733
Последната, на YSL, беше единствената, която ползвам дълги години, но след ковид не мога да попадна на читава такава. Развалили ли са я, не знам, а и за капак на няколко броя ми излиза стопера след две-три ползвания. Не съм си взимала повече. Сега съм с Eyes to kill, но и при нея има какво да се желае.

# 734
Аз поръчвам моите от makeup.bg и не съм имала проблеми. Но наистина си трябва време да се свикне с четката и начин на нанасяне. Сега ще отворя нова тъкмо за лятото, дори на плажа не ми създава проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт