Спирала за мигли - тема № 22

• 66 674
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Бихте ли препоръчали добри спирали в кафяво, които не се ронят и размазват и НЕ са водоустойчиви?

# 736
# 737
  • Манчестър
Някой пробвал ли е да сподели мнение за спиралите на Hermes.

# 738
Бихте ли препоръчали добри спирали в кафяво, които не се ронят и размазват и НЕ са водоустойчиви?
Спирала Sky High Lash Sensational, True Brown

# 739
  • Бургас

Ето от тази съм много доволна.
Изобщо спиралите на Есенс са много хубави!

# 740
След като става думи за серуми за мигли, аз съм много доволна от този. Когато го ползвам редовно, имам много хубави мигли, но напоследък не съм редовна. Голямо количество и е евтин.

# 741
Влизам да препоръчам Tarte tubing mascara-супер мигли прави,разделени и разбира се се сваля лесно.

# 742
+1 за спиралата на Тарт, удължава, не слепва. Ползвам я от 6 месеца и не е изсъхнала, както повечето висок клас спирали, на които попадах последните месеци.

# 743
Похвалвам новата спирала на Лореал Bug deal. При мен прави всичко, което обещава - разделяне, обем, дължина без да слепва и наплъстява. Не ставам на панда. Много ми харесва. Минус ми е трудното сваляне или аз просто не съм ѝ свикнала 😀

# 744
Заради трудни сваляния вече само tubing спирали,много лесно се маха.Доскоро ползвах на catrice,слаба работа.

# 745
И аз съм в търсене на кафява спирала, но за чувствителни очи. Доскоро хвалех Телескопик на Л'ореал. Като ефект ми харесва, но започнаха много да ме сърбят очите от нея. Чувствам ги като пълни с пясък. Пробвах на Авен за чувствителни очи - ами и тя ми дразни. Ако не намеря нещо, от което да не ми люти в края на работния ден, май ще се откажа напълно от грима за очи...

# 746
Тюбинг спиралите лесно се свалят, но 90% от тях са доста бозава работа откъм обем и дължина, та аз обикновено правя комбинация от тюбинг и добра база за мигли. Но последната ми база за мигли на МАС се сваля трудно Simple Smile))

Иначе последната спирала, която купих е ето тази и с гореспоменатата база прави ефектна комбинация:

# 747
И аз търся спирала за чувствителни очи. Първо махнах контактните лещи, всеки ден съм с изкуствена сълза, сега и спирала не мога да си намеря. Пробвали ли сте нещо от био магазините? Идеалната спирала за мен е водоустойчива, за обем, не за дължина.

# 748
И аз търся спирала за обем но не водоустойчива, може ли да ми препоръчате някоя?

# 749
И аз търся спирала за обем но не водоустойчива, може ли да ми препоръчате някоя?
Аз водоустойчиви не ползвам освен като съм лятото някъде на море. В крайна сметка не ми се размазват дори при дъжд и плач😀 в момента съм с мейбълин лаш sensational, преди това бях с есенс лаш принцес розовата / преди това пък зелената.
За момента тези не са ме предавали😀

Общи условия

Активация на акаунт