Отговори
# 105
  • Sofia
........Е, има и още подаръци ама са в брой...ще ги уплътня в намаленията след НГ Wink
Пъх! Колко не съм романтична Simple Smile

ХА, аз пък нищо не получих и нищо не дадох  Embarassed Такива обороти са ме завъртели, че едва дишам. Една колежка днес ми каза, че ще се оправям след нова година (това по повод на неугледния ми външен вид  Mr. Green )

# 106
  • София, в полите на Витоша
ох едно ухо ме боли ужасно е ПИПИ дай някой бабина рецепта ти винаги си насреща при болежки Praynig

Crossing Arms Т'ва не'к'ъв намек ли е?!?! Че съм дърта, дърта съм, ама баба още не съм... Joy

Анилеви- за ухото само капки Otipax няколко пъти на ден и памук в ушите. Пази го да не го мокриш като се къпеш и нощем си слагай нещо като лента на главата. В никакъв случай не излизай на студа, защото лесно може да стане пареза на фациалис- това е пареза на лицевите мускули, обездвижва се цялата страна и прилича на парализа от инсулт. Обикновено става от възпаление на средното ухо, така че пази се много. Лекува се бавно и трудно. Не  е страшно, но е неприятно- текат ти всички секретиращи жлези- очи, нос, уста и  не можеш да артикулираш като говориш. Дано съм те подплашила достатъчно. Mr. Green
Ако се влошиш- вдигнеш Т , непременно започни антибиотик- Аугментин - за количествата се консултирай с личната лекарка. Hug

Вещи, Приси е невероятна, от къде й измисли тази чудна червена рокличка! Hug

Кой ще ходи на Форумският купон утре? Изшпионирах, че Лулуто ще е там - други?!?!

Някой знае ли какво става с децата на Дани?

Ето ви  и една сладурка с котарак

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 00:08 от pipi67

# 107
Здравейте, момичета.
Ще съм кратка, защото нямам никакви сили, но преди да си легна ще запиша личната ни лекарка във всички възможни черни списъци, защото съм безкрайно разочарована от нея. Толкова некомпетентна и некадърна лекарка не бях имала досега. Историята е дълга и за съжаление продължава, така че ако ви се занимава, прочетете темата "погрешна диагноза" в здравния. С две думи, Анди не е бил с пневмония и е пил АБ абсолютно без никакъв смисъл и ефект. Преди час се върнах от спешното в Исул, защото детето има възпаление на ушите, което е започнало от самото начало, но лекарката не ни прати на УНГ, а реши да лекува несъществуващи белодробни проблеми. Спазъмът, който е направил Анди, също е бил ларингитен и затова и Вентолина не е помагал. Дано сега се оправи с лечението, което изписа лекаря от Исул и дано не се наложи АБ, защото ще му дойдат много тези лекарства на малкото човече за толкова кратък период от време. Направо нямам думи и съм изумена какви лекари има. Аз направих вече смяна и дано новата лекарка е по-добра, поне в диагнозите. Ако диагнозата на Анди беше правилна от самото начало, нямаше да се стигне до възпаление на ушите или до прием на силни лекарства. Както и да е, не искам да ви натоварвам повече, а и ми писна все да се оплаквам от проблеми тази година. 2006-та ще я запомня, за съжаление не с добро. Да си отива по-бързо и дано новата година е по-добра.
поздрави на всички и лека вечер

# 108
Дани, аз прочетох темата в здравния, но просто не можах да измисля какво да ти кажа-наистина нямам думи и въобще Cry.....Нямам представа как се справяш.Абсолютно сериозно ти говоря.Дано всичко скоро да остане зад гърба ти, да минат успешно и операциите на сливиците на Тони и Цвети и Анди да оздравее бързичко Praynig Praynig Praynig

# 109
  • Пловдив
Дани, за лекарката ви просто нямам думи  #2gunfire За съжаление има много такива доктори и сме им в ръцете  #Cussing out Дано сега всичко се оправи и тръгне на по-добре, Анди се измъчи доста, дано новото лечение е успешно и бързо  Praynig
Анилеви и мен ме боли ухо. Лошото е, че не съм сигурна, че е то. Защото ми никне и мъдрец (на стари години ще помъдрявам) И има някаква комплексна болка - зъб, ухо и глава - пия по малко аналгин и не ми минава, а като изляза на студено навън и ме боли още повече. Не знам Пипи дали те изплаши, но на мен май ми взе страха.  Cry
Пипи много сладка къдравелка има при котенцето  Heart Eyes А за роклята ме е срам да кажа от какъв магазин я взех, но като я видях преди два месеца, просто реших, че е за Коледа, всъщност на нея отпред има картинка с момиченце (то се вижда) и пише мис Санта.
Роси, много хубав подарък ти е подарил мъжа ти. Безаварийно ползване от теб и по-малко ползване от малкото джудженце (дано успееш да го опазиш Wink  )
Ами лека ви нощ!  Flutter

# 110
Вещи, ама това твоето е направо картинк пу-пу... добре че има 2 броя батковци да я пазят  Joy
ох едно ухо ме боли ужасно е ПИПИ дай някой бабина рецепта ти винаги си насреща при болежки Praynig

Crossing Arms Т'ва не'к'ъв намек ли е?!?! Че съм дърта, дърта съм, ама баба още не съм... Joy

[
Joy  Joy  Joy Хи хи хи
Дани, мила, от все сърце ти пожелавам една здрава нова година!
Ние ще сме вкъщи с приятели на нова година. честно казаноникъде не ми се ходи,,,нещо ми тежат годинките май  hahaha

Абе кога спят дечковците и колко вода пият?
Ади спи само следобед, но понякога заспива чак в 3 пери положение, че е станал в 7 и не знамкак издържа, а вода пие около 500мл на ден.
Хайде слънце и усмивки от нас

# 111
Марис и Елито пие много течности, но не съм обръщала внимание колко...със сигурност повече от мен...аз ако изпия и една чаша на ден си е рекорд  Mr. Green А за спането продължава на собствена програма, понякога въобще, понякога по 3 пъти  hahaha

Пипсъне Тея е за изяждане  Mr. Green

# 112
  • Пловдив
Марис и ние пием много течности. При положение, че Приси заспива с шишето в уста и останалото време като пие сигурно пием по литър на ден, а в дни, когато се инати и не иска да заспива и повече Sad

# 113
  • Варна
Марис, Мони спи два пъти на ден, като първия сън е около час, понякога и по-малко, а втория е час и половина. Става в 7, заспива към 10, после към 4 и вечерта ляга най-късно в 9часа.
За течностите - незнам колко точно, но доста пие, за съжаление обаче само вода, не харесва никакви сокчета. Пробвахме я с плодово прясно мляко, хареса й, ама много малко пие от него.

# 114
Бяхме при педито днес-гърдичките са абсолютно чисти, няма хрипове.Явно увеличената кашлица означава, че детето отхрачва.Носа му е още запушен, но секрета е бистър, няма Т.Та се разминахме с АБ-ще пие Суметролим.На мен и това не ми се искаше, ама все пак е по-добре от АБ.Дано се оправи бързо, че вчера от тоя запушен нос чак в 1 и нещо заспа като хората-през 20 минути будене и рев Tired Tired Tired
Довечера съм на женско парти  Party Party PartyХапване, пийване, може и малко танци , ако не съм много заспала. Thinking
Иво почна да спи по веднъж на ден от няколко дни насам.Аз го оставям той да си гласи режима.Вода пие доста, но не следя точно колко милилитра.Горе долу половин литър на денонощие, и отделно сокове на поразия.Много ги хареса изведнъж.

# 115

еееееее НЕ НЕне съм имала това в предвид Stop
Мерси за информацията вярно че е малко Shocked,но за пръв път в живота ми ме боли ухото ooooh!,слагам капки,навън съм с ушанки Confusedи след капките съм с памук в ухото но си боли още,и наистина не можех да говоря и да си отавярям устата Cry,днес има подобрение Peace,но сигурно ще ме влачи доста време Crossing Arms
Жората спинка два пъти на ден като става в 7,към11 вече умира за сън............спи близо 2 часа,след това в 4-5 заспива към час и после в 9-9и30 заспива,но май си сменя режима.......дано поспива повече сутрин Praynig
С водата сме скарани пие когато си иска,към 500мл най много на ден
Хайде от нас това е
ДАНИ................нямам думи #Cussing out  #Crazy Sick,важното е Ади да се оправя скоро а ти заслужаваш медал bowuu за издръжливост....всичко ще е наред през новата година Hug
Цун мун Heart Eyes

# 116
ехо има ли някой????
как може така,явно се готвите за НГ Party,кой с манджиджки,кой с тоалети Flutter
У нас само украсатя напомня за празника......иначе няма да готвя ,пък и съм на диета Blush,че установих че съм 59 кг,а след раждането бях 58......ужасно ми стана
Жората се скъсва да яде...и съответно ака 3 пъти(важното е че се излекува) с това разстройство смъкна няколко грама Mr. Greenи сега наваксва
айде чау Hug

# 117
Има някой:-)
Чакам снимки от форумския маскен бал. За лош късмет втора поред година го пропускам и ще се изям от яд #Cussing out Twisted Evil #Cussing out Twisted Evil #Cussing out Twisted Evil #Cussing out

# 118
Здравейте казвам се Силвана.от доста време се каня да напиша нещо а не само да чета написаното.заедно с уини лежахме малко в болница и рахдахме заедно.С нея подържаме контакт само в скайпа,и тя ме нави да се вкюча във вашия форум на септемврийчетата.наистина има много полезна информация.имам 1 дете момиченце Магдалена на 1 год. 3 мес.
АКО НЕ МЕ ИСКАТЕ ВЪВ ВАшИЯ ФОРУМ е сега е момента някой да ми каже,че като се отприщтя спирка нямам! Grinning

# 119
Силве, добре дошла  Hug!
Уини, и на мен ми е криво, че изпуснах маскения купон, но нямаше как да отида, заради Анди.
Анди днес няма температура и ушите са по-добре, но каква кашлица има...не е за разправяне. И милото е едно бледо и със сенки под очите - и той се изтормози  Sad.
Анилеви, и аз беснея срещу лекарката само като се сетя за нея, а странното е, че има толкова доволни пациенти. Явно аз съм с кофти късмет, знам ли  Confused?
Ако не се включа тези дни - весело посрещане на новата година! Искам само да ви кажа, че се радвам, че ви има  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт